• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kamp tatiline göndereceğiz onu,
3 vakte kadar 😄
Herkesciklerden uzak, bol sosyal mesafeli ✌
Benim kendi aracım olması lazım.
Hatta yeniyildaki hedefim ikinci el orta seviye bir araba alacağım kendime.
O zaman basar Ege sahillerine kadar giderim.
Ortada bir yerde seninle de görüşürüz turtiş 🤣
Ben bu sene tatili sildim, belki adalara giderim fazlası benim bunyeme de fazla gelecek

Ben bu sene tatili sildim, belki adalara giderim fazlası benim bunyeme de fazla gelecek
Çok âmin çok 😍

Antalyadan selamlar:oops:ev taşımaydı ilişik kesme sorunsalıydı eşya alması eve girip çıkanın belli olmadığı mecburi bir sürecin sonunda bir bundan mı eksik kalalım dedik ve yaptık yapacağımızı ve biz tatile geldik🙈Perşembe günü biz işe çocuklar kreşe başlayacak ve bu sene başkacada izne çıkamayacağız 5 yıllık bir doğu sürecininde verdiği bunalımla kendimize bu kıyağı yaptık☺Tabiki riskleri var ve bizde bu zamana kadar elimizden geldiği kadar dikkat ettik güvenceli otellerden birini tercih ettik 2 ufak çocuk olunca bizim için en ideali bu oldu kamp tarzı bildiğimz bungalowlarada baktık mersin taraflarında ama işletmeler bu sene açılmamş😕tek seçeneğimz bu oldu bakalım hayırlısıyla sağ salim atlatırız inşallah☺tedbirler iyi otel bomboş potansiyeline göre.İçler acısı olan turizmin durumuymş gerçekten 😐 asıl kriz yaz sezonu sonunda yaşanacak sanırım Otellerin birçoğu kapalı açık olanlar tek blok çalışıyor ve tüm dükkanlar kapalı esnaf kepenk bile açmamş hiç turist yok diyebilirim sokaklar bile bomboş😕
Antalya hayallerimin şehri tayin tayinim çıksa 1 dk durmam burda...
Siz gönlünüze eğlenin dikkat edin mutlaka...Antalya ne kadar hareketlidir oysa ki...
Ben de doğu görevi dönüşü 15 gün ve ayrıca 1 hafta şeklinde kendimi tüm antalya turuna adamıştım...Böl keyifler cnm

Bu arada yazamadım geçen ama aklımda hala su için arıtıcı almanızı şiddetle tavsiye ediyorum hepinize:KK66:Kesinlikle tasarrufu bir yana 5 yılı geçti her filtre değiştirdğimizde evde hazır su bulundurup değerleri karşılaştırırız arıtıcıdan gelen suyla☺Tekrardan arıtıcı diyorum:KK51:
Ben de yıllardır arıtıcı kullanıyorum hatta bu ay filtre değişeceğiz gerçekten super bir şey...15 dk da 5 litre içme suyum hazır

Bugün ev isleri yemek derken aksam oldu.. temiz hava carpmis ama yorgun gibiydim...Online bur eğitimim var uzun sürecek onu takip edeceğim kaldığım yerden yarin..Insallah sınavını da tamamlarim...
Yarın menüm bugünden kalan yoğurt çorbası ve tavuklu bezelye ...Isterlerse azıcık pilav yaparim...

Pazara gittik pek kimse yoktu..1 kilo salatalık 3 kilo vişne 1 kilo soğan aldim çıktık..Acil bir ihtiyaç yoktu evdekiler yeter dedik...12 Tl harcadık sadece..:KK49:

Ay yapma bunu, kendine daha ulaşılabilir bir hedef koy bence 🙈
Şirkette odada yalnızım, katta iki kişi var
Yemekhaneye yalnız gidiyorum
Servis değil özel araç aliyor.
Pekte normallesmiş sayılmam ama bir adım attım, bakalım nasıl olacak😂
Gerçi yarından sonra şirkete de girmeyebilirim
Kısa calisma desteği alıyoruz, birileri şirkete gelince patron panik oluyor
Olsun ben ışığı gördüm sende sen yaparsan tam yaparsın 😊

Oh oh çok güzel bir hedef 😊 inşalllah kısa zamanda en güzelinden araban olur

Çünkü bünye koşturmaya alışık 😀
Bakalim benim izin 10 ağustosa kadar da erken çağırılır miyim bilmiyorum.

Asmin hadi cevap gelsin bu başvurulardan artik.
bu ay bulduk bukduk yoksa anca ekimin sonunda yine basvuru yapcam. Esim isten cikacagi icin hic sansimiz yok cünkü

Önemli olan niyet
Elti düsman değil o da bi ailenin evladı.
Anlasamayan insna kendi kardesiyle de anlasamıyor😣
aynen öyle canim. Sükür biz cok eglendik cokda birbirimize yardimci olduk. Ben hastalandim köyde, benim kiz 1 yasinda. Benden iyi bakti cocuguma, hic unutmam o iyiligini. ❤️

Koala hayirli olsun tez zamanda bitirirsiniz borcu umarım.
Risk almadan olmuyor şu zamanda maalesef.
Ne kadar çekTin krediyi?

Amin inşallah arkadaşım :dua:

240.000 10 yıllık çektik yapılandırma ara ödeme derken 7 yıla düştü çok şükür. Bir daha ara ödemelik durumumuz olmaz gibi, bu şekilde devam umarım :KK200:

Bir taraftan yatırımlık ev bakmalarım devam ediyor...Gerçekten aklima yatarsa annemlerin olduğu semtten alirim...
T tatlu tayin beklediğini biliyorum uzun zamandır umarım hayırlısıyla gönlüne göre bir yer gelir🤲🏻🤲🏻
Amin cnm.. Uzun zamandır bekliyorum sıkılmaya da başladım durumdan acikcasi

bu ay bulduk bukduk yoksa anca ekimin sonunda yine basvuru yapcam. Esim isten cikacagi icin hic sansimiz yok cünkü
Kâğıt deme asmincim 😣😣😣 inan daha az once dert yakınıyordum biktim bu kağıtlardan hee yer dolu kağıt olmuş hepside işe yarar kağıtlar gittikcede artiyorlar😏😏😏🙄

Back
X