- 21 Ağustos 2015
- 32.199
- 97.777
- 798
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #67.361
İhtiyacı söylediğinde ne gerek var demiyrsa iyiBen de 10 yılda bir defa bile maaş kartımı vermedim, yeri geldi içinde bir kuruş bırakmadı kocacım borçtan sağolsun ama yine de vermedim. Bunu önemsiyorum.
Zaten sonrasında bir şekilde borçlandırsa da en azından 1/3üne dokunamadı maaşımın bu da benim avuntum. Bana kalan bütçeyle eğitimlerime gidiyorum, o ay eğitimim yoksa birikim ve bağış yapıyorum. Artık ondan da biraz biraz alıyorum, şöyle bir ihtiyacım var diyorum açıkça. Hiç gurur yapmıyorum. Kredi kartımdan kullanırsa da maaşında hatırlatıyorum çünkü benim ödeme gücüm yok ve zaten limiti düşük bir kartım var. Kendim kk mümkün olduğunca kullanmıyorum artık.
Yıllarca gerçekten boş yere bir sürü borç ödedim. Evlenirken müdürüm bana üç akıl vermişti. Birincisi içini boşaltsa bile maaş kartın cüzdanında dursun ikincisi de erkeklere acıma acınacak hale düşersin, üçüncüsü de küs olduğu biri varsa kahramanlık yapıp barıştırma döner sen kötü olursun diye. Komik gelmişti ama hepsi de doğruymuş
Gerçekten birlikte hareket edebilmek için her yolu denedim ama asla yapamadım, ben beceremedim belki bilmiyorum. Şimdi üzülmüyorum. Birlikte hareket etseydik sepet sepet yumurta yapardım vallahi![]()

Benimki hemen ne gerek var,bosa masraf faln diyor.
Tüyleirm diken diken oluyır yeminle

Kendisi hep gerekli seylere harcar cünkü

Dizi dizi apartmanlarımız var sanacak duyanda