• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sporu bıraktım detoks su falan da yapmıyorum...Beslenmeye dikkat ediyorum...Aslında son bir gayret diyerek bayrama kadar sıkı tutsam olur da monotonluk olması beni çok sıktı karamelli_turta karamelli_turta
Sen spora devam mı
Bende bir haftadir egzersizi biraktim, akşamları ogluslarla bisiklet turlarına çıkıyoruz :)

sagolun kizlar.
Bu kez iyi gidiyor rejim, canim pek yasak birsey cekmiyor. Su hashimoto olmasaydi kesin daha fazlasi giderdi.

Kizim sonunda nezlesini banada gecirmegi basardi 👍
Bende geçen profiterolu fazla kaçırmasaydim daha fazla gidebilirdi de neyse🤣

Bime gittim ama halılara bakamadım, dört aydır gördüğüm en büyük kalabalıgin içinde kaldim😱😱
Bıçakları bile bakmadan çektim diğer reyonda inceledim.
Randevudan dönüşte kalırsa bakarım
Hemde bu saatte ,
Belki öğleden sonra tenha olursa.

Hemde bu saatte ,
Belki öğleden sonra tenha olursa.
Bugün çok ürün gelmis,
Lsabah gittim açılmadan önce kuyruk vardı, hiç bulaşma kahvemsi dedim, diğer alisverislerimi yaptım.
Döndüm geldim yine aynı😱
Öğlenden sonra tenha olur da halı kalmaz 🤭

Merhaba hanımlar.. aniden babannemi kaybettik.Mekanı cennet kabri nur olsun.. Memlekete geldim. Pazar geri dönüp bayrama tekrar geleceğim. Hala şokta gibiyim. Aylardır gelmediğim memlekete böyle gelmek hiç istemezdim. Aylardır sayıkladığım bağa gidesim gelmiyor. Hayat ne kısa..

Umarım hepiniz iyisinizdir..
Allah sabır versin inşallah. Mekânı cennet olsun rahmetlinin.

Back
X