• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün çok ürün gelmis,
Lsabah gittim açılmadan önce kuyruk vardı, hiç bulaşma kahvemsi dedim, diğer alisverislerimi yaptım.
Döndüm geldim yine aynı😱
Öğlenden sonra tenha olur da halı kalmaz 🤭
Hayret ediyorum kapida bekleyenler oluyormuş böyle, hiç o kadar aylak kalmadim 🤣

karamelli_turta karamelli_turta
parca parca uyudum ve seni rüyamda gördüm kiz 😁 senin kücük esmer bir kizin vardi. Bana misafirlige gelmistin, odamin yerlerini siliyordun bana yardim etmek icin. Odamin bir kösesindede dua asiliydi almanca yazilmis, onu okuyup bana soruyordun.
Hayirdir artik 😘
Kizlar cumartesi ev bakmaya gitcezde, internetden ulasima baktim. Tren garina yarim saat yürüme mesafesi. Otobisde kalkiyorda, ama pazar günleri saat 5 den sonra yok. Aksamlarida saat 23 de son. Ulasim icin senelik biletimizde kisi basi 1077€.
Esimle konusduk, yinede bi bakalim dedik, ama ikimizde merkezden aramakdan anayiz bu sartlar altinda. Kirayla ulasim cünkü yine 1200€ buluyor, o kirayada merkezdede evler var.

Hayret ediyorum kapida bekleyenler oluyormuş böyle, hiç o kadar aylak kalmadim 🤣
Öyle demeyelim ama 🙈
Benim işyerine yakın iki tane var, evlenmeden önce çeyiz hazırlığında benim de sık ziyaretlerim oldu.
Aktüel de bazen çok iyi ürünler oluyor.

karamelli_turta karamelli_turta
parca parca uyudum ve seni rüyamda gördüm kiz 😁 senin kücük esmer bir kizin vardi. Bana misafirlige gelmistin, odamin yerlerini siliyordun bana yardim etmek icin. Odamin bir kösesindede dua asiliydi almanca yazilmis, onu okuyup bana soruyordun.
Hayirdir artik 😘
Kizlar cumartesi ev bakmaya gitcezde, internetden ulasima baktim. Tren garina yarim saat yürüme mesafesi. Otobisde kalkiyorda, ama pazar günleri saat 5 den sonra yok. Aksamlarida saat 23 de son. Ulasim icin senelik biletimizde kisi basi 1077€.
Esimle konusduk, yinede bi bakalim dedik, ama ikimizde merkezden aramakdan anayiz bu sartlar altinda. Kirayla ulasim cünkü yine 1200€ buluyor, o kirayada merkezdede evler var.
Hayir olsun asmin 😀
Bende kiz yok evin tek dişisi ben, olsa olsa senin kizindir o 😁 birde benim oğlanlar da sari ben esmerce.
Bak birde misafire iş yaptiriyor 😄
Meraklıyımdır sorarim ben 😄
💜

Umarim artik gönlünüze göre bir ev çıkar canim, canı gönülden istiyorum sizin için.

Öyle demeyelim ama 🙈
Benim işyerine yakın iki tane var, evlenmeden önce çeyiz hazırlığında benim de sık ziyaretlerim oldu.
Aktüel de bazen çok iyi ürünler oluyor.
Bak o zamanlar boş zamanında çokmuş hem birde ihtiyac hemde acil 😄
Çünkü evlilik 😉

Hayir olsun asmin 😀
Bende kiz yok evin tek dişisi ben, olsa olsa senin kizindir o 😁 birde benim oğlanlar da sari ben esmerce.
Bak birde misafire iş yaptiriyor 😄
Meraklıyımdır sorarim ben 😄
💜

Umarim artik gönlünüze göre bir ev çıkar canim, canı gönülden istiyorum sizin için.
canim daha gencsin kim bilir, bakarsin bir prenses eklenir ailenize? 😁 benim kizda acik tenli, sarisinla acik kahverengi arasi birsey 😊
Insallah canim ya, ama icimize sinsin istiyorum ki uzun süre kalalim.
Vergi ayarlarimizi degistircez esimle ben ise baslayinca, böylece benim maasim daha yüksek görünecek, onun issizlik maasi azalcak. O sartlar altinda daha kolay ev buluruz, cünkü benim maasima güvenir ev sahipleri.

Back
X