• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canim daha gencsin kim bilir, bakarsin bir prenses eklenir ailenize? 😁 benim kizda acik tenli, sarisinla acik kahverengi arasi birsey 😊
Insallah canim ya, ama icimize sinsin istiyorum ki uzun süre kalalim.
Vergi ayarlarimizi degistircez esimle ben ise baslayinca, böylece benim maasim daha yüksek görünecek, onun issizlik maasi azalcak. O sartlar altinda daha kolay ev buluruz, cünkü benim maasima güvenir ev sahipleri.
Canim öyle ama iki çocuk bu hayat şartlarında kâfi, rabbim isteyenlere versin,benimkilere de sağlıkla uzun ömürler versin inş.
Ikinciyi eşim kiz bekledi ama kuzum o da erkek geldi,iyiki 🙏
Kardeşlerin ayni cins olmasi daha iyi.
Abisi hep dua etmişti ben hamileyken,
Erkek olsun diye :)
Evlât işte çook çok seviliyor.

A Asmin75 yol parası da eklenince bir avantajı kalmıyor o zaman evin.
Bir de acil bir durum olsa ulaşım olmayan saatlerde ne yapacaksın.
Yarım saat yürüme mesafesi az degil, bir gün değil ki her gün yürünecek.
Evin kolay ulaşılabilir yerde olması önemli bence.
bende öyle düsünüyorum canim. Yinede bi bakalim dedik, bide tanidik araci okdu ya, ayip olmasin. Adam mahcup olmasin, bak gelmediler bile demesinler.
Az kaldi benim maas almama, ozaman daha kolay olur. Bende merkezde yasamaya aliskinim, zorlanirim herhalde sehir disinda.
Canim sende heycan yapma. Yillardir okuyorum sizleri. Ne kadar basarili, zeki bir kadin oldugunu ben okuyarak bile anladim. Inlar seni görünce zaten havada kaparlar 😘

Canim öyle ama iki çocuk bu hayat şartlarında kâfi, rabbim isteyenlere versin,benimkilere de sağlıkla uzun ömürler versin inş.
Ikinciyi eşim kiz bekledi ama kuzum o da erkek geldi,iyiki 🙏
Kardeşlerin ayni cins olmasi daha iyi.
Abisi hep dua etmişti ben hamileyken,
Erkek olsun diye :)
Evlât işte çook çok seviliyor.
saglikli olsunlarda, gerisi önemli degil zaten. Hem benim kizi aliyorsun zaten, yeter 😂😘

Ben otomotv sektöründeyim.
Sigorta teknik personeliyim
Bizde sattıgın police üzerinden prim alırsın maasın yanında.
Aynı zmanda otomotivde var bizde.
Sat arabayı al 300-500 tl komisyon.
1 maas daha ek gelir olur. Ama ben yapmıyorm
Hamilelikle relax calısmaya gectim😅
1 trafik policesi satarsun adam mtvsinde sunu intertenn ödeyin verin diye sana gelir.
Muayene randevusu alıncak sana gelir🤦🏻‍♀️
Haberlerde bisey duyar sana gelir💆🏻‍♀️
Sigorta iisinde yap policeyi 1 sene sonra görüselim yok,bisürü angarya isle geliyor müsteri.
Ben yetisemiyorm artk.
14,00 de eve gidiyorm inanın evde cocugun altını alırken bile müsteriyıle konusuyorm
Cünkü 30 tl komisyon almısm,zeynep hn sizin danısmanınız onu arayıverin diyorlar hemen😣
Yaslandım ben artk ugrasamıyorm😅

benim adamda artik buralari okuyormu diye süphelendim 😂 gecen dedim ya, benimkide özel günleri önemsemiyor diye...dün evlilik yildönümüzdü. Gül almis, yemege cikalim basbasa dedi. Gudemedik cünkü kizim bana yapisik yasiyor, neneyle kalmiyor.
Ama düsünmesi bile yetti bea 😂
Olabilir mi asmin, sen taniyorsun eşini 😀

Benimki bakmaz, ihtimal bile vermiyorum 🤣🤣

Olabilir mi asmin, sen taniyorsun eşini 😀

Benimki bakmaz, ihtimal bile vermiyorum 🤣🤣
üsenir diye düsünüyorum 😂
gecen baya iclendim özel günlerin birisinden bile güzel bir animiz yok diye, ondandir herhalde. Telefonuna hatirlatma kaydetmis 😂
Sevindim ama gercekten

üsenir diye düsünüyorum 😂
gecen baya iclendim özel günlerin birisinden bile güzel bir animiz yok diye, ondandir herhalde. Telefonuna hatirlatma kaydetmis 😂
Sevindim ama gercekten
Hatırlatmakaydettiği için yapmıştır 💜
Olsun o şekilde yapacaksa hatirlatma kalsin orada 😀

Ayyy bu ayki 3. Sınav görevim geldi nasil mesudum anlatamam. 😂Ağustosta alicam parayı ama olsun. Okul masraflarını kumbarayla beraber maaşa dokunmadan halletmeyi düşünüyorum bakalım insallah
Sınav görevleri ilaç gibi geliyor bu yıl hic görev almadim...
Bak fırsat bu fırsat diyerek sınav görevleriyle kendine bir seyler al olmadi gram al tak yakana...
Ortak masrafları eşin odesin :halay:

Sarı kızlarım ❤️

Eklentiler

• 5EFC9FF9-395C-41F3-9AB0-739D52819856.webp
    5EFC9FF9-395C-41F3-9AB0-739D52819856.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 54
Back
X