Günaydın kızlar

yeni işyerine alışmak zaman alacak galiba

iş çocuklar yerleşememiş bir ev ile başım belada

aslında evi yerleştirmiş ama çocukların odaları ile ilgili kararsız kalınca ertelemiştim yerde mekan yatakta idare ettik birsüre

çift kişilk olunca memnuniyetle uyudular beraber ama oda çok ufak ve oyuncaklar her yerde

kıyafetleri hala bizim şifonyerde kışlıklarıda bazamın altında ama baza altım çok dolu yedek yorganlarfalan derken herşey yerde kaldı

geçen gün biyerden sipariş verdik birer baza ve dolap ama gününde getirmediler getireceklerini söyledikleri gün bütün işlerimizi erteleyip bekledik yine getirilmeyince gittik kaporayı geri alıp iptal ettik

tekrar baza bakmaya gidip bilindik biyerden model seçtik pazartesi gelecek ama dolap beğenemediğimiz için ve 2 ay süre verdikleri için dolapları yok hala ve ben daha fazla dayanamayacağım bu dağınıklığa

nerden alabilirim bilmiyorum hemen getirip takacak hafta içide çalışıyoruz akşama kalıyor

akşamları böyle işleri yapınca geç saatte sağlıksız besleniyoruz çünkü yemek yetişmiyor

yetmezmiş gibi banyonun kapısı bozuldu kilit mekanizması dağıldı

eşim gece çalıştığı için şuan uyuyor uyandıramadığımdan oturdum kahve yaptım içiyorum hem dağınık hem pis evimde

bütün temizlik malzemelerim banyoda çıldırmama az kaldı