- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #67.901
Günaydın kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsan eninde sonunda uyum sağlıyor. Batmazdın.mavimli
dün seni düşündümde canım...sen kendine cevre kura bildin mi burda? Tanıdıgın türklerde var mı? Zor olmalı yabmyle tamamen yeni bir sisteme alışmak.
Ben misal türkyede yapamazdım. Egitim sistemini misal yıllardır anlamaya çalışıyorum ve anlıyamıyorum misalbşn tane sınav, hangisi ne için.
Ben orda batardım kesin.
canimsin. alismaya ögrenmeye calisiyorum. Dili bilsem kolaydi aslinda, sistemi az cok anladim. ama yeni ogrendigim bir dilde ogrencilerimle anlasmak zor tabimavimli
dün seni düşündümde canım...sen kendine cevre kura bildin mi burda? Tanıdıgın türklerde var mı? Zor olmalı yabmyle tamamen yeni bir sisteme alışmak.
Ben misal türkyede yapamazdım. Egitim sistemini misal yıllardır anlamaya çalışıyorum ve anlıyamıyorum misalbşn tane sınav, hangisi ne için.
Ben orda batardım kesin.
ama arkadaş cevresi kura bildin mi?canimsin. alismaya ögrenmeye calisiyorum. Dili bilsem kolaydi aslinda, sistemi az cok anladim. ama yeni ogrendigim bir dilde ogrencilerimle anlasmak zor tabi![]()
bilmiyorum canım ordaki sistem bana çok karışık geliyor. Bir iki arkadaşım türkyede yaşadılar bir sürelegibe, hatta biri istanbulu cebi gibi bilir ve türkceside cok cok iyi. Yapamadılar iki yıl sonra döndüler yineİnsan eninde sonunda uyum sağlıyor. Batmazdın.![]()
Türkiyeden yeni tasinan arkadaslarim var birkac kisi. burda da tanistim ama cok kafa dengim degiller. ah asil sevdiklerim hep Istanbulda kaldiama arkadaş cevresi kura bildin mi?
dogrudur. Türkiyede yasamak icin icine dogmak gerekbilmiyorum canım ordaki sistem bana çok karışık geliyor. Bir iki arkadaşım türkyede yaşadılar bir sürelegibe, hatta biri istanbulu cebi gibi bilir ve türkceside cok cok iyi. Yapamadılar iki yıl sonra döndüler yine
benimde dost dediklerim hep uzakta. Berlin, Amerika, Düsseldorf...Türkiyeden yeni tasinan arkadaslarim var birkac kisi. burda da tanistim ama cok kafa dengim degiller. ah asil sevdiklerim hep Istanbulda kaldi![]()
senin de fenaymis.benimde dost dediklerim hep uzakta. Berlin, Amerika, Düsseldorf...
sorma Berlindeki en yakın arkadasım 24 yıldır, Amerika 30 yıl...keşke burda olsalar yinesenin de fenaymis.
berline niye tasindi en yakin arkadasin akademi yüzünden mi? burda akademisyenler tasinirmis habire.sorma Berlindeki en yakın arkadasım 24 yıldır, Amerika 30 yıl...keşke burda olsalar yine
Kayısıların uzerine biraz su koyup kaynatyorsunsonra blendrda bzzzt. Sonra üzerine şeker ve biraz daha su ekleyip tekrar kaynatiyorsun. Kavanozlara sıcak dolduruyorsun sıfır kapakla yaptım ben. Kapaıp ters ceviriyorsun 1gece öyle bekliyor. Sonra üzerine su ekle al sana meyve suyusu konsantre tam olark nasil yapiliyor canim
sevgilisi için gitti oralaraberline niye tasindi en yakin arkadasin akademi yüzünden mi? burda akademisyenler tasinirmis habire.
siz de gelsenize ailecek. ben de bir arkadas kazanirim yüzyüze![]()
sagol canımKayısıların uzerine biraz su koyup kaynatyorsunsonra blendrda bzzzt. Sonra üzerine şeker ve biraz daha su ekleyip tekrar kaynatiyorsun. Kavanozlara sıcak dolduruyorsun sıfır kapakla yaptım ben. Kapaıp ters ceviriyorsun 1gece öyle bekliyor. Sonra üzerine su ekle al sana meyve suyu