• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hicc
Aynı durum bizde de var
Esim Allah kabul etsin 5 senedir falan 5 vakit kılıyor namazını.
Bana hic karısmadı(ince düsünen bi öküz benimki😬)
Gerci hamilelik lohusalık derken 2 sene sonra eve sarap girdi gecen🤣
Olabilir, bana göre abes değil.
Herkesin zevki tercihi farkli olabilir saygi duymak lazım.
Özel günlerde, kardeslerle topladığımızda vs bende eşlik ediyorum.

Güne harcama ile gözümü açtım.
Market siparişi verdim. Peynir, yumurta, süt, yoğurt, biraz yeşillik 144 TL.
Yarın şirkete geçince pazara uğrayacağım.
Bu haftadan kalan 106 TL 🥺

Dün gece çorba yaptım.
Bugün menüde çorba, taze fasulye var. Yoğurt ve salata ile yeter.
Haftalık yemek menüsü yaptık.
Hem daha dengeli beslenmek hem de daha dikkatli harcamak adına iyi oldu.

kizlar alkapida sitenin ürünleri iyi mi? almanyayada yolluyorla da, güzel görüsmek cogu sey fotorafda
Asmin site yeni galiba burda da bi arkadas sparis vermis iki ayda falan geliyormus... Denemelik biz de meraktayiz... ama fazlaca ucuz olmasi bizi kuskulandiritor😬

Selam kızlar
Dün oglusumun doğum günüydü 8 oldu paşam
Pasta almış babası. bahçeye kvlere gittik mangal yaptık arkasina pasta kestik çok mutlu oluyorlar mum ufleyince🤣 bahçe ganimeti bir bağ sarımsak bir kova biber bir poşet dolusu fesleğen. Akşam gelince onları hallettim.
Bugünde sabah pazara gittim 75 tl harcadım kavanoz kapağı almaya başladım yavaş yavaş 10 tanesine 6 lira odedim
Kumbaraya 20tl attim.

Aksam yemeğe yeşil mercimek yemeği ve makarna var yanina kavun salata yeriz artık

Selam kızlar
Pasta almış babası. bahçeye kvlere gittik mangal yaptık arkasina pasta kestik çok mutlu oluyorlar mum ufleyince🤣 bahçe ganimeti bir bağ sarımsak bir kova biber bir poşet dolusu fesleğen. Akşam gelince onları hallettim.
Bugünde sabah pazara gittim 75 tl harcadım kavanoz kapağı almaya başladım yavaş yavaş 10 tanesine 6 lira odedim
Kumbaraya 20tl attim.

Aksam yemeğe yeşil mercimek yemeği ve makarna var yanina kavun salata yeriz artık
Mutlu saglıklı yasları olsunnnn😍

Selam kızlar
Kumbaraya 20tl attim.

Nice seneleri olsun küçüğün 💕
15gün sonra buyugumun,
20 gün sonrasinda da küçüğümun doğum günü var.
Ilk kez okula giderken denk gelecek diye seviniyor kuzum normalde okulda da kutlariz ama tam gününde değil.
Ben artik büyüdüm diyorbirçok film genelde 7+ ya görüyordu yada biz söylüyorduk yaşına uygun değil diye 😀
Nasil mutlu şimdi 7+oldu diye.

Mutlu saglıklı yasları olsunnnn😍
Nice seneleri olsun küçüğün 💕
15gün sonra buyugumun,
20 gün sonrasinda da küçüğümun doğum günü var.
Ilk kez okula giderken denk gelecek diye seviniyor kuzum normalde okulda da kutlariz ama tam gününde değil.
Ben artik büyüdüm diyorbirçok film genelde 7+ ya görüyordu yada biz söylüyorduk yaşına uygun değil diye 😀
Nasil mutlu şimdi 7+oldu diye.
Teşekkür ederim kızlar
1 ay sonrada kızımın doğum günü
Şimdiden hediye bakıyor kendine🤣

Back
X