- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #68.141
Ben hiç oradan alışveriş yapmadım canimkizlar alkapida sitenin ürünleri iyi mi? almanyayada yolluyorla da, güzel görüsmek cogu sey fotorafda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç oradan alışveriş yapmadım canimkizlar alkapida sitenin ürünleri iyi mi? almanyayada yolluyorla da, güzel görüsmek cogu sey fotorafda
Olabilir, bana göre abes değil.Hicc
Aynı durum bizde de var
Esim Allah kabul etsin 5 senedir falan 5 vakit kılıyor namazını.
Bana hic karısmadı(ince düsünen bi öküz benimki)
Gerci hamilelik lohusalık derken 2 sene sonra eve sarap girdi gecen![]()
Altın nereye koşuyor kiiGünaydın kızlar
Gram altın 426 TL yi gormuş![]()
Bir bilsek şimdi de 427 gösteriyorAltın nereye koşuyor kii![]()
Bende hiç kullanmadım cnmkizlar alkapida sitenin ürünleri iyi mi? almanyayada yolluyorla da, güzel görüsmek cogu sey fotorafda
Hayırlısı olsun TatlucumAcılan yerler fazla ama tercihte oturabileceğim semt ler esim ya da bem araba kullanmayacak şekilde yapacağız.Yarin son hakkındaki onay bekleyeceğim.Kismet bakalim
Asmin site yeni galiba burda da bi arkadas sparis vermis iki ayda falan geliyormus... Denemelik biz de meraktayiz... ama fazlaca ucuz olmasi bizi kuskulandiritorkizlar alkapida sitenin ürünleri iyi mi? almanyayada yolluyorla da, güzel görüsmek cogu sey fotorafda
Mutlu saglıklı yasları olsunnnnSelam kızlar
Dün oglusumun doğum günüydü 8 oldu paşam
Pasta almış babası. bahçeye kvlere gittik mangal yaptık arkasina pasta kestik çok mutlu oluyorlar mum ufleyincebahçe ganimeti bir bağ sarımsak bir kova biber bir poşet dolusu fesleğen. Akşam gelince onları hallettim.
Bugünde sabah pazara gittim 75 tl harcadım kavanoz kapağı almaya başladım yavaş yavaş 10 tanesine 6 lira odedim
Kumbaraya 20tl attim.
Aksam yemeğe yeşil mercimek yemeği ve makarna var yanina kavun salata yeriz artık
Ekledim cnm katlanarak artsin..
İnşallahEkledim cnm katlanarak artsin..
Nice seneleri olsun küçüğünSelam kızlar
Dün oglusumun doğum günüydü 8 oldu paşam
Pasta almış babası. bahçeye kvlere gittik mangal yaptık arkasina pasta kestik çok mutlu oluyorlar mum ufleyincebahçe ganimeti bir bağ sarımsak bir kova biber bir poşet dolusu fesleğen. Akşam gelince onları hallettim.
Bugünde sabah pazara gittim 75 tl harcadım kavanoz kapağı almaya başladım yavaş yavaş 10 tanesine 6 lira odedim
Kumbaraya 20tl attim.
Aksam yemeğe yeşil mercimek yemeği ve makarna var yanina kavun salata yeriz artık
Mutlu saglıklı yasları olsunnnn![]()
Teşekkür ederim kızlarNice seneleri olsun küçüğün
15gün sonra buyugumun,
20 gün sonrasinda da küçüğümun doğum günü var.
Ilk kez okula giderken denk gelecek diye seviniyor kuzum normalde okulda da kutlariz ama tam gününde değil.
Ben artik büyüdüm diyorbirçok film genelde 7+ ya görüyordu yada biz söylüyorduk yaşına uygun değil diye
Nasil mutlu şimdi 7+oldu diye.