- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #68.621
Adam soyarsa çifte vurgun olur yani.kiz zaten gögüsler büyük bide zulayi oraya katarsam, adam diyecek ne oluyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam soyarsa çifte vurgun olur yani.kiz zaten gögüsler büyük bide zulayi oraya katarsam, adam diyecek ne oluyor![]()
Eve mektup gelme mi kaldi, burada herşey online.hesabimiz bir canim. Burda hesap actiginda zaten sürekli eve mektup geliyor bankadan, hemen anlasilir yani. Orda öyle degil mi? Zulam oldugunu biliyor zatennekadar oldugunu bilmiyor
![]()
Kavurma yenmez mi, et giren eve dert girmez der eskilerCiğer tava yaptım akşama. Yanına bol salata.
Fazla et görünce yiyesim kalmıyor benim. 1 çatal kavurma yedim,yiyemiyorum.![]()
Hayırlı olsun canim.Kızlar uzun dönemdir ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum.ev aldık şükürler olsun.ilk taksidimizi ödedik bile şimdi arabada bakıyoruz.elimizdeki tüm paramızı vermek istemedik faizlerde düşük arabayıda aradan çıkarır tek yere borcumuz olur.ben artık kendim için çok biriktiremiyorum bu ay tasıncaz ama her ay kızım için 1 gram alıyorum hediye paraları ve kendi harclıgımdanda üstüne koyup altın alıyorum.rabbim nasip ederse üniversitede ev almak istiyorum.kızcem 4 aylık oldu sanırım diş cıkartacak acayip salyalı ve saldırıyor parmaklarımıza
burda hala mektup yolluyarlar. Bulsa dünyam batmaz ama böyle miktari bilmemesi nedense beni dahada motive ediyorEve mektup gelme mi kaldi, burada herşey online.
Bizim ortak hesap var ama ayrı ayrı hesaplarımız da var.
Evde güzel bir yer bulman lazım o zaman canim
Bence de böyle iyi, benim de bilir ama rakam hiç sormaz.burda hala mektup yolluyarlar. Bulsa dünyam batmaz ama böyle miktari bilmemesi nedense beni dahada motive ediyor![]()
Kahvemsim neyin var canım geçmiş olsun umarim bulunur ilacınÇok hastayım ben
Dizimde ağrı başladı üstüne basamiyorum, eşime de söylemedim çıkmasın diye.
Sonra basım, gözüm, dişlerim derken tüm yüzüm de ağrımaya başladı.
İlaç aldım biraz uzandım ama yanıyorum gibi hissediyorum.
Duşa soktu eşim ateşimi ölçtü ateş yok.
Çok korktum ya koronaysam diye ama
Benim kendi hastaligimla ilgili sanırım, evdeki ilaçlar biraz hafifletti ama asıl ilaç yok.
Biraz bakayım da ağrı artarsa nöbetci eczaneye gider eşim
Oo süper minise bak sen altinlari biriksin bir taraftan :)Günaydınlar
Kızın bayram harclıgı 450 tl oldu
Carsı acılsın ilk is gram alacagım cocuuuma
Bayram harcamamız 200 tl cocukLara verdim
Dünde 50 tl koci harcadı.
Bayramı minimum harcamayla atlattık sükür
Bugun evdeyiz,koci mesaiye gidecek.
Etli nohut yapayım diyorm
Kavurma yiye yiye sistik![]()
Zenginin hâli bir başka tâbibugün disari cikip biraz yürüyecektik. Esim dedi ben cüzdanimi almiyacam, bende bendede kalmadi derken cüzdanimi actim, 50€ varmis icindeiki cüzdan kullaniyorum da. Dedim a varmis. Esimin cevabi: senin her yerinden para fiskiriyor
![]()
hesabimiz bir canim. Burda hesap actiginda zaten sürekli eve mektup geliyor bankadan, hemen anlasilir yani. Orda öyle degil mi? Zulam oldugunu biliyor zatennekadar oldugunu bilmiyor
![]()
Sağol gezgin turtisKahvemsim neyin var canım geçmiş olsun umarim bulunur ilacın
Oo süper minise bak sen altinlari biriksin bir taraftan :)
Zenginin hâli bir başka tâbi
Miktari hiç bilmesinler zaten![]()
Çok geçmiş olsun canım.Sağol gezgin turtis
Kendi kendimin doktoru oldum internet sayesinde
Korona değilim ama belirtiler ona uymuyor, benim kendi hastaligimla ilgili
İlaç yok ya hemen belirti gösteririm
Benimkilerinde gecen bayramla beraber 750tleri oldu okul masraflarına ekleyeceğim. Birde arabanın muayenesi var eylülün basinda. Sanırım kumbara oraya gidecek. 2 hafta da izin alicam halılar yıkanıp genel temizlik yapılacak 350de ordan çik. Ağustosta kenara zor para koyarim gibiSelâm kizlar
Ben geldim..
Yarin komple evdeyim artik bayram bitti diyebiliriz
zaten gezmedik de anne baba, babaanne ve görümce ziyareti yaptik.
Bugün de ufak bir kaçamak oldu çocuklara sözümüz vardi ,kendimize de
Çocuklar 500er tl para biriktirmiş altin almayacağım çocuklar için acil istek bütçesi olsun onlar birde okul ihtiyaçları da olabilir.
Turtis gezmedik diyorsun bütün sulaleyi gezmişsin daha ne gezeceksin, otur evindeSelâm kizlar
Ben geldim..
Yarin komple evdeyim artik bayram bitti diyebiliriz
zaten gezmedik de anne baba, babaanne ve görümce ziyareti yaptik.
Bugün de ufak bir kaçamak oldu çocuklara sözümüz vardi ,kendimize de
Çocuklar 500er tl para biriktirmiş altin almayacağım çocuklar için acil istek bütçesi olsun onlar birde okul ihtiyaçları da olabilir.
Normal çalışma düzenine dönene kadar benim birikim işi de sıkıntılı görünüyor, bu ayda evdeyim zatenBenimkilerinde gecen bayramla beraber 750tleri oldu okul masraflarına ekleyeceğim. Birde arabanın muayenesi var eylülün basinda. Sanırım kumbara oraya gidecek. 2 hafta da izin alicam halılar yıkanıp genel temizlik yapılacak 350de ordan çik. Ağustosta kenara zor para koyarim gibi![]()
Oldugu kadar cnm.Benimkilerinde gecen bayramla beraber 750tleri oldu okul masraflarına ekleyeceğim. Birde arabanın muayenesi var eylülün basinda. Sanırım kumbara oraya gidecek. 2 hafta da izin alicam halılar yıkanıp genel temizlik yapılacak 350de ordan çik. Ağustosta kenara zor para koyarim gibi![]()
Bizde 3 dayı,3 teyze,2 hâlâ da varTurtis gezmedik diyorsun bütün sulaleyi gezmişsin daha ne gezeceksin, otur evinde
Maşallah paşalar iyi biriktirmiş
Belki teyzeler evi dayayıp döşeyip size gelin diyeceklerBu arada ağızdan ağıza bir dedikodu yayılmış
Biz taşınıyormuşuz yeni eve
Ama eşimle benim bundan haberimiz yok.
Görümcem dedibunu,iki teyzesi ona sormuş çünkü öyle duymuşlar.
Görümcem onlara ben duymadim ama olsa bile neden olmasin orasi da onların demiş.
Delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış
Bu yil teyzelerle görüşemememiz isabet olmuş.
Mal sahibi olmak da başa belâymış diyoruz![]()
Onlar anca seyre gelirBelki teyzeler evi dayayıp döşeyip size gelin diyecekler![]()