• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu arada ağızdan ağıza bir dedikodu yayılmış 🤣
Biz taşınıyormuşuz yeni eve 😆
Ama eşimle benim bundan haberimiz yok.
Görümcem dedibunu,iki teyzesi ona sormuş çünkü öyle duymuşlar.
Görümcem onlara ben duymadim ama olsa bile neden olmasin orasi da onların demiş.
Delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış 🤣
Bu yil teyzelerle görüşemememiz isabet olmuş.
Mal sahibi olmak da başa belâymış diyoruz 😆
Zenginin mali zugurdun çenesini yormuş yine🤣

Normal çalışma düzenine dönene kadar benim birikim işi de sıkıntılı görünüyor, bu ayda evdeyim zaten
Eylüle Allah büyüktür ama öyle görünüyor ki uzunca süre daha evde olacağım, bakalım yeni yer bayramdan sonra netlesir ise ben de yeni planlar yaparım
Nasil kapilar açılır orasi hiç belli olmaz kahvemsim 💕

Ay yoruldum. Yarın için hazırlık yaptım. Sabah erken gideceğiz. Kahvaltıyla başlarız,akşama yemek sonrası döneriz. Her şey evden gidecek. Dışarıdan bir şey yemiyoruz hâlâ.
Mangal yasak bayram günü 🤪 amaç ne yani. Mesire yerlerini açma o zaman. Millet plajda üstüste ama barbekü yasak. 🤦🏻‍♀️Sosyal mesafeli pisirirdik ne var .

Ay yoruldum. Yarın için hazırlık yaptım. Sabah erken gideceğiz. Kahvaltıyla başlarız,akşama yemek sonrası döneriz. Her şey evden gidecek. Dışarıdan bir şey yemiyoruz hâlâ.
Mangal yasak bayram günü 🤪 amaç ne yani. Mesire yerlerini açma o zaman. Millet plajda üstüste ama barbekü yasak. 🤦🏻‍♀️Sosyal mesafeli pisirirdik ne var .
Biz de ilk gün parka mangala gidecektik, yer varmı diye bakalım önce dedik,mangalı şeritlerle kapatmışlar. Bayram süresince yasakmış.
Herkes balkonunda bahçesinde yaktı mangalı bütün mahalle üç gündür et kokuyor,.biz de tost makinasında ızgara yaptık ama mangal gibi değil tabi.

Biz de ilk gün parka mangala gidecektik, yer varmı diye bakalım önce dedik,mangalı şeritlerle kapatmışlar. Bayram süresince yasakmış.
Herkes balkonunda bahçesinde yaktı mangalı bütün mahalle üç gündür et kokuyor,.biz de tost makinasında ızgara yaptık ama mangal gibi değil tabi.
Eşim çok karşı balkonda bu tür kokan gıda pişirmeye. Ya olmayan ev varsa diye. Mahallenin hepsini tanımıyoruz. Bildiklerimize götürdük hep. Canım çekiyor benim de ama yapacak bir şey yok.

Görümcem onlara ben duymadim ama olsa bile neden olmasin orasi da onların demiş.
kiz o daha neyki 😂 7 yil önce istanbulda akrabam bana sana küdüm dedi. Bende hayirdir diye sordum. E evlenmisin bize haber bile vermedin demisti 😂 ben bekar ve sok 😂 dedim eee detailli anlat hele dedim, yakisikkiymimis evlendigim adam 😂

zenginin hali bir baska iste 🤪 bu evde mi kalalim obir evde mi diye 😂😂😂

Kızlar uzun dönemdir ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum.ev aldık şükürler olsun.ilk taksidimizi ödedik bile şimdi arabada bakıyoruz.elimizdeki tüm paramızı vermek istemedik faizlerde düşük arabayıda aradan çıkarır tek yere borcumuz olur.ben artık kendim için çok biriktiremiyorum bu ay tasıncaz ama her ay kızım için 1 gram alıyorum hediye paraları ve kendi harclıgımdanda üstüne koyup altın alıyorum.rabbim nasip ederse üniversitede ev almak istiyorum.kızcem 4 aylık oldu sanırım diş cıkartacak acayip salyalı ve saldırıyor parmaklarımıza
hayirli ugurlu olsun canim

Benimkiler aksam aksam tatlı istedi
Alman pastası yaptım ama dolapta koyacak yer yok balkona koydum artık
Buarada bayrama rağmen 68 .5i gordum🤣
kizey banada bi ankat bu nasil oluyor 😂 hem hashimoto var, hem ha bire tatli yiyorsun, nasil veriyorsun sen ya 🧿🧿🧿 ben burda karbonhydratsiz yasiyorum haftalardir, bi 2 kg verdim sadece 😢

Back
X