• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın kızlar 🌸

Benim kv yine dualarda buluştu sanırım, bütün gün sancım oldu gece sıklaşınca apar topar hastaneye geldik. Kadın beni doğurtmaya niyet ettiyse demek 🙈

Doğumhanede beni doğurtmayın nolur diye ağlayan ben ve hemen doğurtun diye ağlayan diğer hanımlar 🙏🏻 covidden ayrıca endişelendim. Allah kimseyi darda bırakmasın.

Hastaneden bildiriyorum serumum bitsin diye bekliyorum ve çok şükür diyorum sürekli. Çıkayım kvye bir çift sözüm olacak 😁

Günaydın kızlar 🌸

Benim kv yine dualarda buluştu sanırım, bütün gün sancım oldu gece sıklaşınca apar topar hastaneye geldik. Kadın beni doğurtmaya niyet ettiyse demek 🙈

Doğumhanede beni doğurtmayın nolur diye ağlayan ben ve hemen doğurtun diye ağlayan diğer hanımlar 🙏🏻 covidden ayrıca endişelendim. Allah kimseyi darda bırakmasın.

Hastaneden bildiriyorum serumum bitsin diye bekliyorum ve çok şükür diyorum sürekli. Çıkayım kvye bir çift sözüm olacak 😁
nasılsın şimdi canım 😘

Günaydın kızlar 🌸

Geçmiş olsun canım iyi misin

Kızlar
Benimki yine bana bi teklifle geldi
Babasının tarlasının yanında 8 dönümlük bir tarla varmış satılık 150bin sanırım
Babası teklif etmis
Bana diyorki sen al. Bizim kuyudan sulansin yıllık mahsulün parasını verelim 25bin kadar mesela
Adam resmen benimle ticaret evliliği yapıyor çıldırıyorum. 🤣Bana o kadar kredi vermezler alamam dedim. Cekildim.okadar borca girmek ıstmeiyorum açıkçası bilemedim
Kendisi niye almıyor

ben bunu kacirmisim nacim 😂
iyi günlerde kullan canim 😘
teşekkür ederim cnm🥰
Günaydın kızlar 🌸

geçmiş olsun cnm Nasil oldun
Kendisi niye almıyor
Kendisi alırsa benden faydalanamaz🤣
Özellikle ben almalı ben odemeliyim

Günaydın canlar,

bugün vergiciye gidip vergiyi hesaplatırmam gerek. Bakalım birşeyler geri ödencek mi yoksa üstüne mi ödüyecez.
Halen ev için kontratın gelmesini bekliyorum. Gelsinde obir evrak işlerine başlasam.
Yeni evin mutfagını taksitle alalım demiştik, dün aceba koltuklarıda mı öyle yapsak diye konuşduk. Arabada alıncak, böylece elimizde birazda nakit kalır ne olur ne olmaz diye. Benim zulam aslında koltuklara yeterde, yinede oda elimde kalsın diyorum. 2. ci dalga gelirse aynı yardımları yapacak gücümüz kalmadı diye haber cıktı hükümetden. Hazırlıklı olsak iyi olur herhalde.

Günaydın kızlar 🌸

Geçmiş olsun koala kaçıncı haftadasin ki sanci oldu cnm

Günaydın canlar,

bugün vergiciye gidip vergiyi hesaplatırmam gerek. Bakalım birşeyler geri ödencek mi yoksa üstüne mi ödüyecez.
Halen ev için kontratın gelmesini bekliyorum. Gelsinde obir evrak işlerine başlasam.
Yeni evin mutfagını taksitle alalım demiştik, dün aceba koltuklarıda mı öyle yapsak diye konuşduk. Arabada alıncak, böylece elimizde birazda nakit kalır ne olur ne olmaz diye. Benim zulam aslında koltuklara yeterde, yinede oda elimde kalsın diyorum. 2. ci dalga gelirse aynı yardımları yapacak gücümüz kalmadı diye haber cıktı hükümetden. Hazırlıklı olsak iyi olur herhalde.
Taksit daha mantıklı asmin,zulayi sıfırlama bencede.

Back
X