- Konu Sahibi karamelli_turta
- #68.781
oy sanada baya gerekecek demekBana da gerekecek cnm şu an kullandiklarimizdan beyaz eşyaları ve çocuk odasini götüreceğiz sadece.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy sanada baya gerekecek demekBana da gerekecek cnm şu an kullandiklarimizdan beyaz eşyaları ve çocuk odasini götüreceğiz sadece.
Aynen cnm neresinden baksan en az 20 30 bin.oy sanada baya gerekecek demek
Yok canım ne karışması estağfurullah söyle sen tecrubelisin çok.sukur biseyi yok şimdilik öksürüğünü takip ediyorum eşim gittiğinde akrabama gidecem canım tek kalamam evdebuldum canimkasimda tadincam nerdese 80m2. 2+1, balkonlu ama 4 cü kat asansörsüz. Ama cok sevdik evi. Münihden cikiyoruz, ama tren baglantisi var Münihe.
Canim isine karismak istemem, yanlis anlama, bende cok tercübeli degilim ama benim doktorum kücük bebekler öksürdügünde, ateslendiginde getirin diyordu. Bi göstersen mi doktora?
Sen bebekle yanliz mi kalcan esin gidince? Sana yardi ede bilen biri vardir umarim![]()
Evinde hayırlı olsun canım Rabbim güle güle oturmayı nasıp etsin inşallah banada nasıp olsun inşallahbuldum canimkasimda tadincam nerdese 80m2. 2+1, balkonlu ama 4 cü kat asansörsüz. Ama cok sevdik evi. Münihden cikiyoruz, ama tren baglantisi var Münihe.
Canim isine karismak istemem, yanlis anlama, bende cok tercübeli degilim ama benim doktorum kücük bebekler öksürdügünde, ateslendiginde getirin diyordu. Bi göstersen mi doktora?
Sen bebekle yanliz mi kalcan esin gidince? Sana yardi ede bilen biri vardir umarim![]()
gaza geliyosada kursağında kaliyoSenin bileklikleri görüp de gaza geliyor olmasın![]()
Teşekkür ederim cnm ben tek ceyrekli trabzon hasirli beğendim onu düşünüyorumGüzelmiş canım güle güle kullan benim aklımda ceyrekli var 6 tane ceyrekle yapalilan fotosunu atarım![]()
Mobilyalar çok pahalı cnm bi yemek odası 10 bin koltuk takımı 8 bin dükkandan biliyorumAynen cnm neresinden baksan en az 20 30 bin.
Ilk aşamada aşırı lux ve pahalisini almayabilirim bu yüzden bazi eşyaları.
Aynen canım herşey pahali da gerçi.Mobilyalar çok pahalı cnm bi yemek odası 10 bin koltuk takımı 8 bin dükkandan biliyorum
Party yapmak yasak normalde ama adamlar beach partilerine engel olamıyorŞikayet edebilirmiyim ki, aile binası dışarı öyle yüksek ses de gelmiyor.
Tam bitişiğindeki binaya bakayam bir kimse varmı camda
Iyi günlerde kullan baby,nerede kullanmak için aldin?Günaydınlarr
Dolunay etkisindeyim galiba
Acayip asabım bozuk
Herkese catasım var
150 tl ye kilim aldım,hırsımı kkdan cıkarıyorm
İstiyordm su meshur karabag kilimlerden dallı güllü:)
Aldım 2 taksit napam![]()
Tesekkürler cnmIyi günlerde kullan baby,nerede kullanmak için aldin?
Dolunay uykulari bile vuruyor onun etkisidir.
Hoşgeldiniz,Günaydın merhabalar
Direk konuya balıklama dalaraktan beni de birikim listenize alır mısınız demeye geldim![]()
Yikamasi kolay hem iyi etmişsin :)Tesekkürler cnm
80*150 mutfaga atarım diyorm salona kücük kalır![]()
HoşgeldinizGünaydın merhabalar
Direk konuya balıklama dalaraktan beni de birikim listenize alır mısınız demeye geldim![]()
Hoşbuldum teşekkür ederimHoşgeldiniz,
Tabikii aliriz herkesi
Hedef varmi,kendinden bahsedersen tanışalım
Hoşbuldum teşekkürlerHoşgeldiniz
Harika ev araba alinmiş ödemeleri de yapiliyor onlar zaten apayri birikim.Hoşbuldum teşekkür ederim
30 yaşında yaklaşık 5 senelik evliyim.
Daha önce birikimlerle bir çok şey başardık eşimle araba, ev, evin borcunu planlanandan daha kısa vadeye çekmek vs.
Şu an yine birikim yapıyorum ufak ufak, tercihimi her zaman altından yana kullanmaya çalışıyorum.
Çok büyük bir hedefim yok aslında hali hazırda devam eden ev kredimiz borç vs. var ama her ay 2 gram altın yapsam hiç fena olmaz
Hoşbuldum teşekkürler
insallah canim yaEvinde hayırlı olsun canım Rabbim güle güle oturmayı nasıp etsin inşallah banada nasıp olsun inşallah ♥![]()
Evet altın candır gerçektenHarika ev araba alinmiş ödemeleri de yapiliyor onlar zaten apayri birikim.
Ama ayda 2 gram altın da gayet güzel olur :)
Agustos ayi içinde aldığında bildiri yaparsan ilk sayfaya da eklerim.
Altin iyidir iyi![]()