• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öyle ama şimdilik görünen herşeyin olumsuz oldugu
bu sene tüm faaliyetler iptal, 2021 de duruma göre Haziran'da başlayacak gibi plan yapiliyor
Hayırlısı tabi
Ne kadar uzun bir zaman belirlenmiş, belki o zamana kadar değişiklik olur cnm

Normal dünya düzeninde nakit kraldır.
Artık o düzen altüst olacak zamana evriliyor.
Yeni kral değerli madenler olacak.
Tamamen kendi görüşüm. Ytd.
Aynı fikirdeyim.
Zamanında yüzüne bakilmayan gümüş bile nerelere geldi.
Tabiki ytd.
Maddi olarak hep biz zarar görüyoruz.

Ne kadar uzun bir zaman belirlenmiş, belki o zamana kadar değişiklik olur cnm
Canım bizim tamamen yurtdışı ya faaliyetler, tüm dünyada düzelme olmadı lazım covid açısından yoksa sıkıntı devam.
Benim fikrimce yılbaşına kadar aşı olayı netlesmezse biz tasvife edebiliriz

Bugünun yemeği dündenvar.
Eşim asla yemek yemiyor 🤷🏻‍♀️
Sıcaktan iştahım kapandi deyip kahvaltı, kavun karpuz peynir yemeyi tercih ediyor.
Yapmicam sana yemek dedim dün akşam 🤣
Yapma zaten canım ıstemiyor ki dio.
Sonra dedim anana aç duruyorum deme 🤣
Malûm o köyde.

Eşim geldikten sonra pazar/market yapacağız.
Ama haftaya çocuklari anneme bırakacağım 15 gün kalirlar ben giderim ara sira.
Menüyü ona göre ayarlayacağım.

Canım bizim tamamen yurtdışı ya faaliyetler, tüm dünyada düzelme olmadı lazım covid açısından yoksa sıkıntı devam.
Benim fikrimce yılbaşına kadar aşı olayı netlesmezse biz tasvife edebiliriz
Bütün öngörülerin yanlış çıkmasını diliyorum tüm kalbimle. Dua etmekten başka ne yapabiliriz bilmiyorum. Artık gemisini kurtaran kaptan diyeceğiz sanırım.☹️

Hoşgeldiniz, çok benzer gider tablolarımız. Benim de sabit giderlerim çok fazla ama tasarrufu ve mini birikimlerle gidiyorum.

Biriktikçe motivasyon artıyor cidden, bereketli olsun hepimizin 🌸
Umarım düzenli olarak alışkanlık haline getirebilirim. Borçlanıp kredi çekme limitim doldu artık. İkimizin de ailesi uzakta her yıl iki tarafa da git tatile para kalmıyor. Rahat bi tatil yapmayalı 3 yıl oldu.

Umarım düzenli olarak alışkanlık haline getirebilirim. Borçlanıp kredi çekme limitim doldu artık. İkimizin de ailesi uzakta her yıl iki tarafa da git tatile para kalmıyor. Rahat bi tatil yapmayalı 3 yıl oldu.
2 yildir bizde tatilsiziz sağlık olsun da insan eksikliğini hissediyor.
Çocuklarım bile küçük olan ben tatil yapmayi özledim diye inletiyor kulaklarimi 😀

Bu arada bes e girememen bence yerinde olmuş,
Bana hiç sempatik gelmiyor bes 🤦🏻‍♀️
Önce sevmem lâzım🤣
Sevimsiz beş,zorunlu girdik ya bir kez o zaman iyice iyyy oldum😀
Zaten aninda çıktım.

Para yokken yok diye baş ağrısı tutuyor,varkende altın indi mi çıktı mı diye ki çıkınca o baş ağrısı oluyor migren ağrısı:mad:
Geçen altın zamlanmadan bi bilezik aldım şu an neredeyse 2.200 kardayım. 1 ay ya oldu olmadı. Şimdide girip girip bakıyorum düştü mü düşecek mi derken oldu mu 460 tl. delirecem. Bilinmezlik beni en sinir eden şey:silah:
Bide kızlar ziraat bank tan altın veya dolar alan var mı ,işletim ücreti alıyor mu ?

Para yokken yok diye baş ağrısı tutuyor,varkende altın indi mi çıktı mı diye ki çıkınca o baş ağrısı oluyor migren ağrısı:mad:
Geçen altın zamlanmadan bi bilezik aldım şu an neredeyse 2.200 kardayım. 1 ay ya oldu olmadı. Şimdide girip girip bakıyorum düştü mü düşecek mi derken oldu mu 460 tl. delirecem. Bilinmezlik beni en sinir eden şey:silah:
Bide kızlar ziraat bank tan altın veya dolar alan var mı ,işletim ücreti alıyor mu ?

Vergi kesintisi geldi artık

Mesela 4 5 gram altın aldığınızda 20 tl civari kesinti oluyor

Biraz önce bir video izledim yılsonuna doğru altinin ektra yüksek olacağını söylüyordu.
Ytd.

Back
X