• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de 200 harcadım geldim. İçinde bir şey yok süt,meyve,bir kaç bir şey var. Elde tutulur şeyler de değil.
Bunlar iyi günlerimiz .☹️
Neyse Allah sağlık sıhhat versin.
Kızım kolejde benim. Ödeme planı için gittik. Yüzde 40 indirim aldı,burs sınavında derece yapmıştı. İlaç gibi geldi yav. Keşke küçük de kazansaydi diyoruz.😆
Maşallah kızına canim

Okul masrafları başlayıp,doğalgaz açılana kadar ne atarsam o kar. Masraflar başlayınca kılımı kıpırdatamam galiba🤪 artan paramlada 10 dolar attım hesaba. Benide listeye alın kız gaza geldim Allah razı olsun🤣🤣
Doğalgaz ve okul masrafi başlayınca tamam zaten.
Yeterki gaza gel aldik bile 😆

Sağlık olsun:)
Alinir yine.
Zincirinin ederi düşük e sonra tekrar takarim diye bozmadim onu😃
Aynen canım sağlık olsun iyi ki varmışta satmışsın çok güzel bi dayanak. Allah kötüyü göstermesin ama köşede hiç birşey olmayınca da kötü. Zincirinide güle güle tak canım🧿

Kuyumcuya gitmeyi planladım dedim evi toplarlayım karnımızı doyurup gidim anam gidene kadar altın çıkmış. 495 ten 15 gr takmalık yatırım yaptım(sipariş verdim parayı bağladım bakim atölyeden gelince tam gr. belli olacak) ,umarım yatırım olur, batırım değil:işsiz:.5 dk sürmedi bişe daha sormak için girdim 500 olmuş gr mı.Baygınlık geçirmemek için kendimi zor tuttum bayramdan önce altın almak için bende duruyordu para salak kafam gidip alsaydınya 😏
Güle güle kullan canim

Ya bende de dünden sebzeli haşlama var, yemek kabusum oluyor bu sıcaklarda. Pilav ve salata eklerim yeter sanırım.

Altın yükseldikçe, kışa stok yapmam gerek diye geziyorum ortalıkta. Önce mutfak için yapacağım, deterjanlarım stoklu baya, sıvı sabun ve wc kağıdı eklesem yeterli olacak gibi.

Liste yaptım, koca kişisi insafa gelip de beni götürürse mabedlerime (nevgross ve ulus 😂) içim rahat edecek.
kiz sen dinlen, ver adamin eline yapilcalk islerin listesini uzan 😘

Son düzenleme:
Bir kaynaktan( oldukça yüksek yerlerle iletişimde olan)aldığım bilgiye göre Eylül Ekim zor geçecek,Kasım da iş bitiyor diyor. Kasım kurtuluş ayı olacakmış. Gaybı Allah bilir. Ben duyduğumu yazıyorum. Haydi inşallah bakalım. Sonuç hayır olsun da 2 ay daha sıkalım disimizi.

Ben maaşı bekliyorum ne kadar yükselirse yükselsin 4 gr almak istiyorum. Uzun vadeli aldığım için. Ytd.

O son yarım bileziği tam değil diye almadığıma pişman oldum. 🤪
ben de tam altın almak için para biriktiriyordum ama birden fırlayınca 2500 alacağım şey şu an 3 bini geçti
Keşke diyorum çeyrek falan alsaydin

Bir kaynaktan( oldukça yüksek yerlerle iletişimde olan)aldığım bilgiye göre Eylül Ekim zor geçecek,Kasım da iş bitiyor diyor. Kasım kurtuluş ayı olacakmış. Gaybı Allah bilir. Ben duyduğumu yazıyorum. Haydi inşallah bakalım. Sonuç hayır olsun da 2 ay daha sıkalım disimizi.
Umarim dediğin gerçek olur diyorum cnm
Inanmayi o kadar çok istiyoruz kiii

Hayir olsun insallah da ne konuda virus konusunda mi yoksa ekonomi mi. Umarim hepsi yoluna girer en kisa zamanda

Back
X