• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kaynaktan( oldukça yüksek yerlerle iletişimde olan)aldığım bilgiye göre Eylül Ekim zor geçecek,Kasım da iş bitiyor diyor. Kasım kurtuluş ayı olacakmış. Gaybı Allah bilir. Ben duyduğumu yazıyorum. Haydi inşallah bakalım. Sonuç hayır olsun da 2 ay daha sıkalım disimizi.
Şu an tutunacak bir dala o kadar çok ihtiyacımız var ki.
Umarım bir an evvel herşey biter, ne günlerdi beee diyip sadece kötü bir anı olarak hatırlarız yaşananları

Enişte beyi sasirttim ama ortak birikim pufff oldu.
Çok az şahsi birikimim kaldı umarım birşey lazım olmaz bu süreçte ve maaş ödemesi almaya devam ederim.
yine birikir sağlık olsun yeterki
Herkese diyom valla karşılıklı ne verirsen onu alırsın gerek maddi gerek manevi her konuda kız ben önceden çok pısıriktim 🤭 baktım böyle olmuyor herkes eziyor beni kendimi kişisel gelişim kitaplarıyla biraz cesaretlendirdim herkese mesafe koymayı öğrendim hayır demeyi öğrendim hayır diyemiyirdum biliyonmu o günlere gidince nasıl pişmanlık duyduğumu bir bilsen bir lafmi söz mü var işte diyor bana geçmişim ve şimdiki aklım lazım 😏😏😏
insan yaşayarak öğreniyor
Tl olarak bir yil sonra kullanilacak paranin hepsi değilde bir kısmını mi altina dondurseniz🤔
Uzun vadeli bir birikim olsa hepsiyle altin al derim ama şu durumda hepsini tl yada altina çevirmek sizin tercihiniz.
Ben olsam yarisi ile sanirim1 yıllık da olsa altın alabilirdim sanırım.
Ytd.
Ytd diyeyim önce,
Eviniz hayırlı olsun, güle güle oturun.
Ben altında bir düzeltme olacağıni ve sonrasında yoluna devam edeceğini düşünüyorum.
Covid19 ile ilgili belirsizlik olduğu sürece altında çok düşüş olmaz bence.
Ben olsam elimdeki parayı kesinlikle TL de tutmazdim, en kotu biraz TL ayırır kalanı altın, döviz yapardım.
Bir yıl sonra sanmıyorum ama oldu ki altın aldiginizdan düşük bozmaz beklersiniz, altın yükselince ara ödeme yaparsınız.
ytd yi bende yeni öğrendim :D bi ifade sanıyordum. Bende çıkmıyor sanıyordum :D
İyigecelerrsss
Geldim baktım burda da anca sohbet muhabeet
İsiniz gücünüz geyik🤪 az birikim yapın nasıl birikim topiğisiniz kız😱
Alam mı almayam mı höh
Alcaksan al dükkanın önünü kapama abicim🤪
(Bilmeyenler icin;bizim mahallede bize bugun ne bicim birikim topiği ,anca gunluk sohbet dediler😅)
Para var da biz koycak yer bulamıyorz cünkü🤦🏻‍♀️
:D çok güldüm yoruma :D

kiz sen dinlen, ver adamin eline yapilcalk islerin listesini uzan 😘
Asminim gelirken asprin al ama bimden al dedim, migrosa girmiş bir sürü şey ekleyip gelmiş 🙈 ruhu, gönlü zengin canım benim hiç kıyamıyorum ona ben yorulmasın ben yaparım 😈😂

Ne gündu bugün öyle 😱
Bir yandan piyasaları takip et, bir yandan kendi kendine kurul dur.
Neyse saçlarımı boyadı eşim, çamaşır attım makinaya.
Akşama fırında köfte patates yaptık.
Zeytinyağlılar yarına kaldı, cumartesi zaten düğün.
Pazara bakarım yemek isine artık.
Şirketten araba istedim, haftasonu kullanmak için yarın arkadaşlar bırakacak
Sabahtan utu yapar, kıyafetlerimizi ayarlarım.

Ufaktan evdeki stoklari kontrol ettim, haftaya eklemeler yapmak istiyorum bazı şeylere.
Grstiste %50 indirim var, şampuan ve duş jeli bakacağım.
Nisana yetecek kadar gıda dışı stoğu listesi yapmak istiyorum.
Aşure zamanı da kuru baklagilleri almak niyetindeyim.
Aşure ne xaman dı

iveet yoruldum ve bugün rejimi bosa verdim. Annem yagli ekmek yapti onu yedim.
Elbisedolabimi bosaltip giymediklerimi ayirdim. Ardindan kizin kiyafetlerini secdim yeniden topladim katladim.
Annem ekmek yapti, bende banyoyu sildim. Ardindan mutfagi sildim. Arada elime gectikce ikinci el sitelerine eysa yükledim.
Yarin sabah erken kalkcaz, annemin doktor randevusu var. Ardindan markete ugrarim.
Yarin yapilcaklar killeri düzenleyip temizliyecem, kapilari temizliyecem.
Camasir yikancak yine. Buzdolabin ici temizlencek. Bir kac gün üstten temizlik yapinca, baya birikti isler.

Ufaktan evdeki stoklari kontrol ettim, haftaya eklemeler yapmak istiyorum bazı şeylere.
Grstiste %50 indirim var, şampuan ve duş jeli bakacağım.
Nisana yetecek kadar gıda dışı stoğu listesi yapmak istiyorum.
Aşure zamanı da kuru baklagilleri almak niyetindeyim.
Bir gratis turu benimde yapmam lâzım kahvemsim.
Stoklari kullanıyoruz ,eriyor.
Doğalgaz açılana kadar akmayan kokmayanlari tamamlayayim diyorum bende.
Deterjan, kişisel ihtiyaçlara ilâve lazım.

Eşimin iş yerindeki şoför aradı akşam,
Ben iş bakicam abi ne diyorsun diye sormuş eşime.
Bizim ise donecegimiz yok ben devletin verdiği para ile donemiyorum çocuk da oldu yetmiyor birşeye demiş.
Eşime de bugün önceki alacaklarından ekstra para geldi, bana yollamıştı.
Bizim ihtiyacimiz yoksa biraz yollayalım mi dedi.
Altın yapacaktım ama içinden geldiyse yollayalim, çocuk birşey istemedi ama belli ki gerçekten zorda rızan varsa yollayalım dedi.
Ben onun zorda olduğunu bilip burada altın sayamayacagima göre tabi ki yolla dedim.
Muhasebeden hesap numarasını aldı, yolladım.
Ne kadar adaletsiz bir dünya diye bir posta saydirdim sonra orası ayrı 😠

Bizim ise donecegimiz yok ben devletin verdiği para ile donemiyorum çocuk da oldu yetmiyor birşeye demiş.
Altın yapacaktım ama içinden geldiyse yollayalim, çocuk birşey istemedi ama belli ki gerçekten zorda rızan varsa yollayalım dedi.
Ben onun zorda olduğunu bilip burada altın sayamayacagima göre tabi ki yolla dedim.
Ne güzel düşünmüşsünüz cnm.
Allah razi olsun niyetinizden nasil ilaç olmuştur onlara.

Ne güzel düşünmüşsünüz cnm.
Allah razi olsun niyetinizden nasil ilaç olmuştur onlara.
Ben bir iki gram altınla ne zengin olurum ne fakir olurum ama onlar eminim ki çok mutlu olur.
Zaten hesapta olmayan bir paraydi, onların nasibiymis biz aracı olduk

Gerçekten adaletsiz.Her kriz,hastalıkta gariban etkileniyor,fakir iyice fakirleşiyor zengin iyice zenginliyor.Bugün arkadaşlarla işyerinde dakika başı altının nasıl arttığını takip ederken,alım gücümüzün ne kadar düştüğünü, dahada düşeceğini konuştuk.Hele asgari ücret alanlar nasıl geçinecek 😔 cidden yazık insanlara.Çoluk çocuk çok zorda olan insan var.Virüs ilk çıktığında zengin fakir dinlemiyor, işte çok şey değişcek deniyordu.Ama malesef yine parası olan kendini kurtardı, ronaldo gibiler özel ada alarak hayatına devam ederken, 3 ay işsiz evde oturan asgari ücretli 10 gündür taktığı maskesiyle, tıklım tıkış dolmuş otobüse binerek ekmek alabileceği parayı kazanmak için yollara düştü.Ölümü bile fırsata çeviren insanlığa lanet olsun

Back
X