- Konu Sahibi karamelli_turta
- #69.321
ben dün yagli ekmek yiyince tabi tarti 77,6 dan 78,6 ya firladi 
gitti ceylanlik yine

gitti ceylanlik yine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir ara geyikli taytlar modaydı.ben dün yagli ekmek yiyince tabi tarti 77,6 dan 78,6 ya firladi
gitti ceylanlik yine
Ben hep takip ediyorum ama bir türlü güvenip alım yapmadımKızlar hisse senetleri ile ilgilenenler var mı aramızda![]()
Beni hiç araştırmadım bu konuyu desemKızlar hisse senetleri ile ilgilenenler var mı aramızda![]()
oyssssBir ara geyikli taytlar modaydı.
Bir kısım giyince çok güzel duruyordu.
Bir kısım giyince de geyikler gergedan oluyordu
Sen gönlümüzün ceylanisin bir iki gün dikkat eder toparlarsin![]()
Ödemdir o ödemben dün yagli ekmek yiyince tabi tarti 77,6 dan 78,6 ya firladi
gitti ceylanlik yine
Geyikli taytBir ara geyikli taytlar modaydı.
Bir kısım giyince çok güzel duruyordu.
Bir kısım giyince de geyikler gergedan oluyordu
Sen gönlümüzün ceylanisin bir iki gün dikkat eder toparlarsin![]()
Teşekkür ederim canim
Önemli olan ilk adimi atmak dimi.
Yapı kredi bankası,senin hangi banka?
Eylülde küçük bir başlangıç yapmayi düşünüyorum![]()
Aynen canım
Qnb enpara çıkarttım ama henüz altın almadım oradan. Şey hoşuma gitti mesela 200 tl paran var altına bağlayabiliyormuşsun ben bunu bilmiyordum.
Enpara kullanan veya fikri olan varmı kızlar
Turta için büyük adim
Altin hesabi açtım internet bankaciligindan ama hesabım su an boş ne yazıkki
Başlangıcı eylülde yapacağım ucundan.
Ben bir ara alıp sattım. Hatta isctr iyi para bırakmıştı bölünerek.ama çok sıkı takip istiyor. O vakiti bulamadım kızlar doğunca.Kızlar hisse senetleri ile ilgilenenler var mı aramızda![]()
Turta ne kadarlık bir ara ödemede düşürüyorsun 2 yıl?Kabataslak bir hesaplama ile eylülde ödeme yaparsam 2 yila yakin borc düşecek gibi görünüyor.
Bu durumda 22 bin kadar faiz silinir.
Yeni ödeme planında anapara yüksek olacak ve kalan tüm borcun toplam faizi 23 bin kadar görünüyor.
Hiç ödeme yapmazsam da faizi ödemeye devam edeceğiz.
Altin bile alsam o kadar kârlı olmaz diye düşünüyorum ama altinin durumu malûm,
Gram altin hergün 5 10ar tl yükseliyor bu ara.
Ben enpara kullanıyorum ve memnunum.Aynen canım
Qnb enpara çıkarttım ama henüz altın almadım oradan. Şey hoşuma gitti mesela 200 tl paran var altına bağlayabiliyormuşsun ben bunu bilmiyordum.
Bende öyle parça parça alirim belki.Aynen canım
Teşekkür ederim koalacimBen de geçen ay açmıştım 0.5 gr da almıştımhep soğuk bakıyordum ama piyasanın durumuna bakınca bir ısındım bankadan almaya. Bereketli olsun turtacım
K kahvemsi mutluluk Allah sizden razı olsun , nasıl hora geçmiştir yaptığınız hayır![]()
bende daha yeni takip etmeye başladım güzel karlar ediliyor anladığım kadarıylaBen hep takip ediyorum ama bir türlü güvenip alım yapmadım
Yeni takip etmeye başladım bende.Beni hiç araştırmadım bu konuyu desem
Sen yapıyor musun peki birşeyler?
Enpara hesabımız var bizimde altın almadım hiç ama diğer işlemlerde çok kullanışlı.Aynen canım
Ne güzel düşünmüşsünüz her zaman derim bir insana yakışan en güzel şey merhamet. Rabbim kat kat versin yerine ve darda olan herkese yardım etsin inşallahEşimin iş yerindeki şoför aradı akşam,
Ben iş bakicam abi ne diyorsun diye sormuş eşime.
Bizim ise donecegimiz yok ben devletin verdiği para ile donemiyorum çocuk da oldu yetmiyor birşeye demiş.
Eşime de bugün önceki alacaklarından ekstra para geldi, bana yollamıştı.
Bizim ihtiyacimiz yoksa biraz yollayalım mi dedi.
Altın yapacaktım ama içinden geldiyse yollayalim, çocuk birşey istemedi ama belli ki gerçekten zorda rızan varsa yollayalım dedi.
Ben onun zorda olduğunu bilip burada altın sayamayacagima göre tabi ki yolla dedim.
Muhasebeden hesap numarasını aldı, yolladım.
Ne kadar adaletsiz bir dünya diye bir posta saydirdim sonra orası ayrı![]()
Bende öyle parça parça alirim belki.
Öyle olmasi güzel gerçekten.
Teşekkür ederim koalacim
Biliyorsunuz normalde fizikiciyim ama saklamasi sıkıntı, küçük boy kasa bulamamıştım ben altinlari bozmadan önce sen düşün.
Artık böyle devam edeyim diyorum bakalim![]()
Peki, teşekkürler.abla sorduğun kişi gelir herhalde bizde iletişim telefonu yok maalesf