• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karamelli_turta karamelli_turta alma bunu iceri:KK70:
Karambar dinlenme tesisleri mi bura
Gez gez gel ohh anam:KK70:
Pis fesat🤣🤣
Sevdik mi tam severiz 🧡
Hicbirinizi paketleyip postalamam 😆
Arkadaşım benimmm🥰🥰
🤣🤣
Baby,yeni aşklara mi yelken açıyor ki acaba ?
Bıktı zannedersem bizden 🤣
Senin aşkını hiçe sayiyor zaar
Yok yaaa
Geziyorum ama
Dönüp dolaşıp geliyorum siz ilk gozagrimsiniz🤣

Çarşıda ne kadar havlu kağıt varsa aldım eve getirdim sanırım 🤦🏻‍♀️ yani neden havlu kağıt yoksunluğu yaşadım bilmiyorum ama neyse artık emekliliğe kadar yeter bize 🙈

Bugün doktor kontrolüm vardı, doktorumu listeye ekleyebiliriz karamelli_turta karamelli_turta turtişim 1 gram altını oldu sayemde 🤣

Karanlıkta kahkaha attım deli gibi, çok yaşa baby 🤣 çekirdekçi gibi nedir ya 🤣🤣🤣🤣
Bizim burda meshurdur o laf😂
Davetsiz biyere gidersen özellikle düğünlere ne gittin cekirdekci gibi derler😂
Biyere davetsiz bi tek cekirdek satanlar gider diyr😂

Bu yıl benim için bereketli oldu.
Borcum martta bitmişti.
Alisveristende geri kalmadim🤣
Günlük yemek takımı çelik tencere takımı mutfak sefi aldım büyük kalemler olarak.
Bankadakilerden + olarak
40gr bileziğim bir künyem oldu
Çok şükür rabbime birde virus bitse de o bileziği takip gezmeler düğünler yapabilsem🤣

İyi akşamlar kızlar☺️Teee gerilere gidip yazdığım msja cevap verenleri buldum geldim🤣çünkü okuyosam yazamıyorum yazarsam günlerce okuyamıyorum😏
babyloading87 babyloading87 canım o evden çalışmalar gerçekten çok kötü evdede aynı stres devam edince dinlendiğini hissedemiyorsun Allah yardım etsin...
mavimli mavimli işyerim yükümü hafifletemiyor personel eksik talep ediliyor ama henüz gelen yok kara talihim diyelim 😒8 5 masadan wc ye 3. Yada 4. Denememde kalkıp gidebiliyorum hep bişey çıkıyor ...
A Asmin75 1 aydır boyun ağrım vardı ve artık koluma vuruyor ağrı anca bugün gidebildim bi fırsat bulup yarın sonuç göstereceğim ama sağlığım gerçekten iyi değil farkındayım kendimle ilgilenemedim çocuklarla kaliteli vakit geçiremiyorum uzun zamandır artık dikkat edebilmeyi umuyorum😞
Siz çoktan yazdığınız mesajları unutmuş olsanızda ben cevap vermeyi unutmadım🤣kaç gündür aklımda girip bi selam veremedim yaaa😃

Çarşıda ne kadar havlu kağıt varsa aldım eve getirdim sanırım 🤦🏻‍♀️ yani neden havlu kağıt yoksunluğu yaşadım bilmiyorum ama neyse artık emekliliğe kadar yeter bize 🙈

Bugün doktor kontrolüm vardı, doktorumu listeye ekleyebiliriz karamelli_turta karamelli_turta turtişim 1 gram altını oldu sayemde 🤣
İşte buna çok güldüm😂😂😂😂

Koalanin doktoruna 1 gr ekliyorum o zaman 🤣🤣😆

Bende toplu aliyorum böyle bozulmayan şeyleri cnm kullanirsin iyi olmuş.
Bu yıl benim için bereketli oldu.
Borcum martta bitmişti.
Alisveristende geri kalmadim🤣
Günlük yemek takımı çelik tencere takımı mutfak sefi aldım büyük kalemler olarak.
Bankadakilerden + olarak
40gr bileziğim bir künyem oldu
Çok şükür rabbime birde virus bitse de o bileziği takip gezmeler düğünler yapabilsem🤣
Bereketli olsun canım 🤩

Back
X