• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolayliklar diliyorum kahvemsim, yokluğun çok belli :)

Nasil kiziyorum kendime.
Ulaşabileceğim bir sosyal medyasını almadigim için 😑

Asmin yavaş yavaş yerleşirsiniz artik cnm 🤩

O kısım karışık 🤣
Ayy paylaşımlar kopardi beni zaten
Turtisim duzenimi kurayım daha sık gelirim eskisi gibi
Okuyorum hepinizi ama yazmaya pek zaman kalmiyor

Günaydın arkadaşlar ❤️
Hayırlı bir gün olsun hepimize inşallah.
Sabah 6 da uyandım,daha ezana 1 saat varken. Yetmiş demek ki uyku. Hava kapalı ve rüzgarlı. Keşke uyanmasam dedirtiyor insana. Yaşlandıkça yazı sever oldum yahu. 😋
Mavimliyle fazla kiloları veriyoruz.O artık 80 lere veda etti maşallah. Takım arkadaşları da çok güzel insanlar. Başka kilo vermek isteyen varsa gelsin. Tavsiye ederim.

Allah razi olsun canım.

Öksürüğü yoğun onun.
Tat koku kaybi yokmuş.
Neler kullanıyor öksürük için. İnsanı uyutmaz, dinlendirmez öksürük.
Oksijen ölçüm cihazı varmış ,ondan alsalar mi ki. Basit ama iş görür modelleri var. Saturasyon takibi yaparlar. Aklıma geldikce öneri yazıyorum,yanlış anlama karamellim.

Neler kullanıyor öksürük için. İnsanı uyutmaz, dinlendirmez öksürük.
Oksijen ölçüm cihazı varmış ,ondan alsalar mi ki. Basit ama iş görür modelleri var. Saturasyon takibi yaparlar. Aklıma geldikce öneri yazıyorum,yanlış anlama karamellim.

Rica ederim colombrem aksine mutlu oluyorum, insan bildiğini duyduğunu paylaşması faydalı oluyor 💜 hep yaz şu durumda inanki insan herşeyden bir fayda arıyor.
Öksürük şurubu kullanabilirsin demiş asm dru.

Günaydın herkese
moralim çok bozuk 😕 kreşlerde kapanacak gibi😭anneme yada kaynanama bırakamam çocukları babam kalp hastası tansiyon gizli şeker kolestrol ne ararsan var kaynanamda da kalp şeker var...
Annem bakabilir ama babamı riske atamam işyerinde bu döenm biraz risk altındayız temaslılarla iç içeyiz pozitif vakalar var senelik iznim hiç yok ücretsize de eşim gönülsüz ben çaresiz kalırsam ayrılayım diyorum ama idarenin onaylayacağından emin değilim...
Umarım güzel bir düzenleme yapılır da çalışan anne babalar zorda bırakılmaz😞

Günaydın herkese
moralim çok bozuk 😕 kreşlerde kapanacak gibi😭anneme yada kaynanama bırakamam çocukları babam kalp hastası tansiyon gizli şeker kolestrol ne ararsan var kaynanamda da kalp şeker var...
Annem bakabilir ama babamı riske atamam işyerinde bu döenm biraz risk altındayız temaslılarla iç içeyiz pozitif vakalar var senelik iznim hiç yok ücretsize de eşim gönülsüz ben çaresiz kalırsam ayrılayım diyorum ama idarenin onaylayacağından emin değilim...
Yaaaa
Özel kreşler de mi kapanacak
Bakıcı tutamazmisin
Çok zor bir zaman Allah yardımcınız olsun.

Günaydın herkese
Off Allah yardımcınız(mız)olsun.
Ücretsize neden gönülsüz ya
Komple bırakmaktan iyidir.
Bikac aya düzelir belki ortam dönersiniz.
Biz de son dk ya kadr direniyoruz.
Esim bırak diyor ama Ocak bi gelsin bakalım diyorum.
Bukadr direndim.

Günaydın kızlar
Çok soğuk bugün
Elektriklerde yok donuyorum valla
Dün markete gittim Süt yumurta kağıt havlu jelibon ve kestane aldım 100lira tuttu ben şok paramiz sabun gibi eriyor😔
Böyle havada elektrik olmamasi da 😦
Çocuklar üşümese.
Paramizin değeri düşük maalesef witch.

Off Allah yardımcınız(mız)olsun.
Ücretsize neden gönülsüz ya
Komple bırakmaktan iyidir.
Bikac aya düzelir belki ortam dönersiniz.
Biz de son dk ya kadr direniyoruz.
Esim bırak diyor ama Ocak bi gelsin bakalım diyorum.
Bukadr direndim.
Işı birakmak kolay da hayat şartları malûm.
Iki maaşla anca yetişiyoruz çok zor herşey.

Günaydın herkese
allahım yar ve yardımcın olsun canım çalışan annelerin en büyük sıkıntısı gerçekten rabbim inşallah çocuklarının yüzüne bakarda bi çıkış yolu gösterir canım

Böyle havada elektrik olmamasi da 😦
Çocuklar üşümese.
Paramizin değeri düşük maalesef witch.
Valla ya
Okul buz gibi zaten ufo yakıyorum elektrik gitti bi işte yapamadim
Eve geldim şimdi evde soğumaya baslamis

Back
X