- Konu Sahibi karamelli_turta
- #75.921
daha hic ilgilenmedim canim, bugün karar verdik alcaz diyeAsmin hangi marka alacaksın, ablam da bakiniyor tâbi o kararsiz ikizler burcu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha hic ilgilenmedim canim, bugün karar verdik alcaz diyeAsmin hangi marka alacaksın, ablam da bakiniyor tâbi o kararsiz ikizler burcu![]()
Ütü mü o da neSelâm kızlar
Ay aysonu geldi bende para bitti
Eksilerde geziyorum.
Utumun performansini beğenmiyorum varmi öneri marka-model?
Güzelleri 500 euro civarinda. Esimi ikna edemedim benBugün benim köfteye dedim ya biz su yer silen robotlardan mi alsak? 300€ civarilar. He alalim sen ne yapcan o sirada dedi. Dedim kahvemi icip onun isini seyretcem
Aslinda biraz üstelesem aliriz bence![]()
Yani dimi çokta şeapmamak lazımSağol şekerim.
İstanbul'da yüksek binalar hep manzaralı zaten![]()
Ay turtisimm nerde olayım ya valla evde oglusla nasıl geçiyor anlamıyorum
sarap icir canoGüzelleri 500 euro civarinda. Esimi ikna edemedim ben![]()
hepsinde böyle bir dönem varAy turtisimm nerde olayım ya valla evde oglusla nasıl geçiyor anlamıyorum
Tam bir telefon delisi elimde görmeye görsün yapisiyo agliyo vermezsem bagiriyo
Bide bu ara o kadar mız mız ki sürekli pacamda kucağıma gelmek istiyor hiç bişey yapamıyorum ona bile kahvaltısını yemeğini zor hazırlıyorum hoş hazirlasamda pek yemiyo
Sen napiyosun nasıl gidiyor?
O konuyu özelde görüselimsarap icir cano
kizey ben cözemedim, eniste mi amerikali? Annen veya baban mi?
see you thereO konuyu özelde görüselim![]()
O konuyu özelde görüselim![]()
Topik içinde derin devlet kurma girişimi yapmayın bakalım.see you there![]()
Sen de gel özeleTopik içinde derin devlet kurma girişimi yapmayın bakalım.
mavimli ben Amerikaliyim de geç, heee asminden taktik alacaksan o başka
![]()
Günaydin canim evde durumlar nasil?Günaydın kızlar![]()
O konuyu özelde görüselim![]()
Bak bak herkesi özele çağırıyorSen de gel özele![]()
Canım daha iyiyiz ama kalıcı bir iyilik hali değil sanki. Ben normalde sakin bir insanım ama zıvanadan çıktığımdan beri bir sükunet çöktü eveGünaydin canim evde durumlar nasil?