• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyudum 8 gibi 11e kadar🤣

Afiyet olsun
Bende patates kizarttim sucuklu yumurta
Birde bimden pınarın kroketini almıştım peynirli mısırlı sevdi Çocuklar onu kizarttim dondurucudan poaca cikarttim amaaaaa hiçbirini yemedim🤣

Tatlım bu diyette ogle yemeği yok
10da kahvaltı 6da aksam yemeği saat 2 gibi 3 hurma yada 2 incir 2 cevizle ara ogun
bakalm yarın baslıcam artık gıttıgı yere kadar :KK70: tartıldım 59.3:kızgın: 52 kıloda begenıyorum kendımı bakalm kısmet:KK48: emzırdıgım ıcın cokta sıkamıyorum kendımı (cok sukur bahanem hazır)
esım de aksam meyve harıcı bıse yemıcez daha dedi hadı bakalım

bakalm yarın baslıcam artık gıttıgı yere kadar :KK70: tartıldım 59.3:kızgın: 52 kıloda begenıyorum kendımı bakalm kısmet:KK48: emzırdıgım ıcın cokta sıkamıyorum kendımı (cok sukur bahanem hazır)
esım de aksam meyve harıcı bıse yemıcez daha dedi hadı bakalım
Bende 55-56da beğeniyorum kendimi.
Hele 60 olursam 🙈 tartiya küsüyorum

Son düzenleme:
Aşkolsun ay sonu geldi ama.
Birikimler de yapildi yani 😬

Kendinden bahseder misin tanışalım:KK66:
Bende ocakta başlarım zaten ayın sonuna geldik para az kaldı 😅. Şimdi ben eşimden 1000 TL para alıyorum. 100tl ocak ayında kuyumcuya vereceğim. 50 lira da perdeciye vereceğim 300 de gün parası. 450 gitti geri kalani benimm . Evdeki giderlere ben karışmıyorum. 550 tlyle nasıl birikim yapabilirim bilmiyorum.

cogu evde aynen öyle canim. Tasindigindada mutfagini götürüyorsun veya satiyorsun. Ama misal benim mutfagim 5000€ degerinde su an, satdigimda 1000€ ala bilirsem bayram ederim. Herkes satdigi icin ucuza gidiyor. E bu eve yaptirdigim mutfak, baska eve uymuya bilir sonucda. Yani türkyedeki durum cok daha iyi bu konuda
Ben de mutfagimi baska odaya tasimak istiyorum evde. Ölcü de tutuyor. Acaba ne kadar masraf olur 🙄

Bende ocakta başlarım zaten ayın sonuna geldik para az kaldı 😅. Şimdi ben eşimden 1000 TL para alıyorum. 100tl ocak ayında kuyumcuya vereceğim. 50 lira da perdeciye vereceğim 300 de gün parası. 450 gitti geri kalani benimm . Evdeki giderlere ben karışmıyorum. 550 tlyle nasıl birikim yapabilirim bilmiyorum.
Gram altın alabilirsin :)
Ben Ocak ayında olmak istiyorum. Beni kabul ediyormusunuz aranıza 😅
Tabiki kabil ediyoruz.
O zamana kadar da yaz.
Ama kızların çoğu diyette 😬
Ona göre yani.
Ilk çocuk mu geliyor,çalışıyor musun

Gram altın alabilirsin :)

Tabiki kabil ediyoruz.
O zamana kadar da yaz.
Ama kızların çoğu diyette 😬
Ona göre yani.
Ilk çocuk mu geliyor,çalışıyor musun
Yok kuzum çalışmıyorum ev hanımıyım. İkincisi geliyor Allah nasip ederse. Oğlum. Var 2.5 yaşında. Diyette olunca daha az şey alınıyor dimi. Benimde sağlıkli beslenmem lazım. Bu ay sırf meyveye abur cubura 400 lira harcamisim içinde oğlumun bı kaç tane oyuncağı var okadar.

Yok kuzum çalışmıyorum ev hanımıyım. İkincisi geliyor Allah nasip ederse. Oğlum. Var 2.5 yaşında. Diyette olunca daha az şey alınıyor dimi. Benimde sağlıkli beslenmem lazım. Bu ay sırf meyveye abur cubura 400 lira harcamisim içinde oğlumun bı kaç tane oyuncağı var okadar.
Hayirlisiyla gelsin minis 🙂
Ben diyetteyken daha çok harcama yapiyorum ben 🙈

Hayirlisiyla gelsin minis 🙂
Ben diyetteyken daha çok harcama yapiyorum ben 🙈
Aslında haftalık kayinpderim herşeyi alıyor. Benim alışverişim çok keyfi oluyor. Ama doğum ücreti ikici çocuk masrafı vs derken artık biriktirmem gerektiğini düşündüm. Sanırım 4 5 gramım var. 1 tane de atam var ama onları yokmuş gibi saymak istiyorum. Bu ay bakalım hiç gereksiz bişey almicam .hayırlısı bakalım. İnsaAllah istikrarlı giderim 😅

Back
X