• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam canlar,

görüsmem iyi gecdi. Heycanliydim baya. Nerdese 3 yil evde kaldiktan sonra anladimki eskisi gibi iyi ifade edemiyorum kendimi. Kitap okumaya yetisemiyorum ondan hep.
Fena gecmedi ama inanin sonucu nasil okur hic bilmiyorum 🤷‍♀️ iki hafta icinde karar verceklermis. Hayirlisi artik.
Iki gündür evi temizlemiyorum hazirlancam diye. Yarin saglam bir temizlik yapmaliyim. Havada güzel olcakmis, kizimla parka giderim. Aksamda borsa kitabima devam ederim.
Kizim öglen uykusunda ciglik atarak, agliyarak uyandi. Sakinlesmisi cok uzun sürdü. Bu aksamda 9 da uyuttum. Yarim saat sonra yineciglik atarak agladi. Oturma odasinagötürdüm yine sakinlesmesi uzu sürdü. Sonra ordabiraz oturduk, yemek yedik, cizgi filim istedi. 11 de uyuta bildim yine. Umarim yarin tekrarlamaz. Sakinlestiremeyince insan cok caresiz his ediyor.
Sizler nerdesiniz, neler yapiyorsunuz bakim?
Hadi atlatmışsın cnm,umarim olumlu sonuçlanır 😘

Günaydin kızlar
Asmincım bol şanslar, umarim olumlu sonuçlanır başvurun.
Oğlum da da oldu bu durum 2.5. ... 3 yaş arası, çok çaresiz hissettiriyor. Uzun sürmemişti neyseki.
sagol canim 😘 bugün tekrarlamadi. Dün cok uykusuz kaldi ondan oldu diye düsünüyorum

Çoktandir gitmediğim bahçene uğradım, toprak ne bereketli şey gerçekten bu mevsimde dahi hasat yaptım. Evde bal kabagi bitmişti ondan bitene getirdim. Bol pırasa, yeşil soğan, maydanoz, kırmızı lahana be pazı topladım🤩 ilk deha pazı çorbası yaptım nefis tadı varmiş.
off bide hepsi organikdir 👍 affiyet olsun canim 😘

Asmincim insallah gönlünce olur işin canim kızında niye öyle oluyorki acaba benimde aklima korktuğu bisey var gibi geldi benim kizda arada öyle yapıyor ama sik.sik değil geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz😘😍
internetde arastirdim asiri yorgunluk, fazla tv bir kac sebeb yazmistilar. Yorgundu ondandir diye düsünüyorum. Bugün öglen rahat uyudu.

Buradayim tatlucum 🙂
Günler yoğun, nasil sabah akşam oluyor anlamıyorum.
Sen nasılsın?
Ben de iyiyim cnm çok şükür sabahki agrım azaldı. Hemen dondurucuya buzdolabın üst kisma aktardim. Temizleyip kapattım

Yeni be yoğun bir hafta olacak dersler eğitimler toplantılar derken hızlı geçer...

Ben de iyiyim cnm çok şükür sabahki agrım azaldı. Hemen dondurucuya buzdolabın üst kisma aktardim. Temizleyip kapattım

Yeni be yoğun bir hafta olacak dersler eğitimler toplantılar derken hızlı geçer...
Geçmiş olsun canım, regl ağrısı zor sıcak iyi geliyor bana o durumda. Duş, su torbasi vs.
Kolay gelsin canım 😘
Uzaktan eğitim de her türlü zorladı.

Back
X