• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmiş olsun canım, regl ağrısı zor sıcak iyi geliyor bana o durumda. Duş, su torbasi vs.
Kolay gelsin canım 😘
Uzaktan eğitim de her türlü zorladı.
4 duvar arası ekranan bir şeyler öğretme çabası...Diğer taraftan çocuklara acıyorum...Karişik durumlar...

Alisveris alisveris olmazsa olmazlarimizdan canim alisveris😂😂😂
12 parca catal kasik takimi ve midi granit tencere takimi almistim emsandan cuma gunu 550tlye. Bugun geldi yıkadım patladım yerlestirdim. Eski dibi kalkan granitlerimi attim. Eski Kasiklari da koye gondercem.
Trendyoldan aldığım çantanın birini spor ayakkabimi esofman takimimi ve kızımın takıları geri yolladik göründüğü gibi çıkmadilar. 300tl cepte 😂😂😂
Su para gelsede robotumla duduklumu alsam almalara doyamadim.😂😂

Alisveris alisveris olmazsa olmazlarimizdan canim alisveris😂😂😂
12 parca catal kasik takimi ve midi granit tencere takimi almistim emsandan cuma gunu 550tlye. Bugun geldi yıkadım patladım yerlestirdim. Eski dibi kalkan granitlerimi attim. Eski Kasiklari da koye gondercem.
Trendyoldan aldığım çantanın birini spor ayakkabimi esofman takimimi ve kızımın takıları geri yolladik göründüğü gibi çıkmadilar. 300tl cepte 😂😂😂
Su para gelsede robotumla duduklumu alsam almalara doyamadim.😂😂
Güle güle kullan aldıklarını.Sen para gelmeden bitirdin zaten😂

Back
X