• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sagolasin topragim Allah razi olsun 😍😘🥰🤗 sen nasilsin iyi misin bakiim eskisi kadar buralarda aktif göremiyorum ramazandan dolayi mi acaba kuzucum 🤔

Aynen öyle penbe göyneklim 😉😁😘 aldiklarinida burda bizimle paypaşirsan cok seviniriz mutluguna ortak oluruz 😍😘🤗

Ohhh ohhhh hamarat hemserim benim 😍😘🥰🤗 afiyet bal olsun bereketi bol olsum kuzucum 🤲😘🤗

Ahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣 izmit i bende bilmiyorum kuzucum evle isim arasi 100 mt olunca bu corona ortaminda en yakin marketten öteye gitmiyorum 😁🙈
İyim topragim sagolasin sen nasilsin
Sanirim ramazandan dolayi biraz durgunuz

Eline sağlık ne güzel bende bugün yapacaktım pasta ama hazır aldım artık
Kilo vermeye de çalışıyorum ama mecburen arada kaçamak yapıyorum.

Havalarda hiç belli değil gercekren birgün yaz havası ertesi gün yağmur
Tesekkur ederim. Kızım yaptı bana hiç dokundurtmadi 12 yasinda🥰
Ogrensinde caninin istediklerini yapsin beni yormasn🤣

Sanada yazacaktım,atlamışım sanirim. 22 ayarlar şu an epey çok tutuyor. Benim epeyce bir takım var 14 ayar. 2 kucuk set ceyrekli kolye ceyrekli bileklik yüzükler bileklikler hepsi 14 ayar. Satmayı değiştirmeyi düşünmüyorum ileride kizima gelinime veririrm.

Günaydin kizlarrrrr herkese iyi pazarlar 😉😘🤗
Ramazan nasil gidiyor hersey yolunda mi
Ben 2 gündur cok yorgun uykusuz ve halsizim 😔
İyim topragim sagolasin sen nasilsin
Sanirim ramazandan dolayi biraz durgunuz
Aynen oyle topragim enerjimiz düstü her alanda maalesef 😔 bayram sonrasi toparlaniriz umuyorum şoyle birde özgürlugumuze kavişursak biraz daha 🤲🤲
İkincielaltinlar instwgrmda birde wp listesine ekliyorlar oradan da çok paylaşım yapıyorlar takip ediyorum bakalım bende alacağım inşallah
Tesekkurler kuzucum 😘🤗 ben bakayim bi neler varmis 😁🤭
Allah kabul etsin, nurlar icinde yatsin babacigin. Ben de babami kaybedeli 6 yil oluyor sanki dünmüs gibi 😞
Sagol canim benim Allah razi olsun 😘🤗 kesinlikle haklisin bende anlamadim nasil geçti 5 yıl onsuz çok özlüyorum cok ariyorum varligini sanirim daha yeni yeni alısıyorum

fırında tavuk yap hala vaktin var

kızlae ben eve geldim.
arkadaşımın kızı da bende uykusuzduk bu sırada arkadaşım aradı,
işten çıkıp biraz uyumuş geldi
yemeklerimiz i yaptı,
sadece fırına süreceğim tavuklu patatesi...
Cacık için de ben doğradım o yoğurtla dı.
İşini bitirdi gitti,Canımın içi,daha önce Ameliyat olduğumda gene ilk o koşmuştu.
ilaçlarım 150 tuttu,
bizimkileri Pasta almaya yolladım bakalım,
ağrılarım oluyor tabi,
1 kase çorba içtim az çilek yedim
3 5 tane iyi çiğneyerek fındık yedim.
Hamdolsun ya...
Şükür ameliyatın iyi geçmiş evindesin çok geçmiş olsun dikkat et kendine 😍

Tesekkur ederim. Kızım yaptı bana hiç dokundurtmadi 12 yasinda🥰
Ogrensinde caninin istediklerini yapsin beni yormasn🤣

Sanada yazacaktım,atlamışım sanirim. 22 ayarlar şu an epey çok tutuyor. Benim epeyce bir takım var 14 ayar. 2 kucuk set ceyrekli kolye ceyrekli bileklik yüzükler bileklikler hepsi 14 ayar. Satmayı değiştirmeyi düşünmüyorum ileride kizima gelinime veririrm.
Maşallah
Evet gerçekten 22 ayarları almak daha maliyetli ve aldığım 22 ayarları da günlük kullanamıyorum .bende o şekilde alacağım kendimle götürmem belki ama hediye ederim

Babannemde yakın zamanda bana kupelerini hediye etti yaşanmışlıkları barındırıyor hem de güzel kıymetli bir hediye oluyor manevi olarak

Aynen oyle topragim enerjimiz düstü her alanda maalesef 😔 bayram sonrasi toparlaniriz umuyorum şoyle birde özgürlugumuze kavişursak biraz daha 🤲🤲

Sagol canim benim Allah razi olsun 😘🤗 kesinlikle haklisin bende anlamadim nasil geçti 5 yıl onsuz çok özlüyorum cok ariyorum varligini sanirim daha yeni yeni alısıyorum
Benimde babam rahmetli gerçekten çok zor alışmak kabullenmek.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babanın

Sen nerelerden alıyorsun canm bende bakayim

Ben de iyiyim herkes gibi günlük kosusturmacalar. Senin bebiş büyümüştür. Okulun bitti mi
Evet canım üç e girecek birkaç ay sonra
Bitti çok şükür atama bekliyorum ama baya ertelendi atamalar bizim alan için. Ondan korkuyorum kontenjanimizk yarı yarıya dusurduler.
Mülakat surecini baya uzattılar falan. İnşallah puanimiz heba olmaz

Selâm kızlar 🤗
Pazar rutini yapildi.
Çok şükür bu sabah uyudum, haftaiçi erken kalkmak inanilmaz zor oldu çünkü, sahurdan sonra yatarsam demekki.
Ev işlerini hallettik içim rahatladı valla.
Akşam yemeği için taze fasulye,pide,yoğurt oğlanlara da tavuk kızartacağım.
Bir de sütlaç var tabi bu akşam biter.
Gratiste indirim vardi ilk kez netten sipariş verdim malûm gezemiyoruz, 50 tl indirimi görünce ihtiyaçlar,stoklar derken aldım birşeyler.

Önümüzdeki ay kahve makinesi alacaktim yalan oldu 🙈 araç arızası vs derken mayista birikim de olur mu bilmem. Pandemide hayat daha zor oldu.
Giderlerimiz, harcamalarimiz çok hiç bitmiyor ki

Evet canım üç e girecek birkaç ay sonra
Bitti çok şükür atama bekliyorum ama baya ertelendi atamalar bizim alan için. Ondan korkuyorum kontenjanimizk yarı yarıya dusurduler.
Mülakat surecini baya uzattılar falan. İnşallah puanimiz heba olmaz
Harika bugünleri de gordun ya..Sen umudunu kaybetme...Inşallah atanınca daha güzel olur her sey

Selâm kızlar 🤗
Pazar rutini yapildi.
Çok şükür bu sabah uyudum, haftaiçi erken kalkmak inanilmaz zor oldu çünkü, sahurdan sonra yatarsam demekki.
Ev işlerini hallettik içim rahatladı valla.
Akşam yemeği için taze fasulye,pide,yoğurt oğlanlara da tavuk kızartacağım.
Bir de sütlaç var tabi bu akşam biter.
Gratiste indirim vardi ilk kez netten sipariş verdim malûm gezemiyoruz, 50 tl indirimi görünce ihtiyaçlar,stoklar derken aldım birşeyler.

Önümüzdeki ay kahve makinesi alacaktim yalan oldu 🙈 araç arızası vs derken mayista birikim de olur mu bilmem. Pandemide hayat daha zor oldu.
Giderlerimiz, harcamalarimiz çok hiç bitmiyor ki
Ne doğru söyledin cnm pandemide hayat zor oldu iyice...Insan bazen hafta sonundan daha çok korkuyor yoğun ev işi olacak diye🤣

Günaydin kizlar,

kizim geceleri cok uyaniyor, sebebinide bulamiyorum. Eskiden araliksiz uyurdu 🤷‍♀️ Bende blylece cok uykusuz kaliyorum.
Bu hafta yine 5 gün seminar var. Keske biraz ara verseydiler, daha rahat ögrenirdik.
Aksama dogru cocuk doktorunda randevumuz var. Ikinci kene asisini alcak sipam. Onlar igne vururken onu tutmaktan nefret ediyorum, ama yapilcak birsey yok. Sagligi icin gerekiyor. Her gün disarda oyun oynuyor.
Yarin esim yine ehliyet sinavina girecek. Kizlar lütfen dua edinde bu kez gecsinde kurtulalim. O ders aldiginda veya sinava girdiginde kizi komsuma birakiyoruz mecburen. Kadin kac kez bakti, fazla oluyoruz bence artik.

Back
X