canlar altinlariniz, dövizleriniz, detercan stoklariniz

bereketli olsun

bugün son is günümdü, bir hafta tatile ayriliyorum

tüm hafta hastayim diye evden calisdim, böylece patronada evden calisa bildigimide ispatlamis oldum. Sahi sohbet eden kimse olmayincaveci bir sekilde hizli calisa biliyormusum



Ben halen biraz öksürüyorum, kizda bide nezle, esimde halen hasta. Birtürlü düzelemedik. Icmedigimiz ilac veya dogal ürün kalmadi resmen.
Benim kiz kresde ne onlarin pisirdigini, nede benim beslenmesine koydugumu yiyor. 8 saat ac gezip eve gelince biraz birseyler yiyor oda kus kadar yani. Ne yapacagimi sasirdim artik.
Esden gizli birikime gelirsek, ikimizinde zulasi vardi, ama ben onunkini hep buldugum icin onun hevesi kacti

bense harcliklarimla 4200€ biriktirmisdim onlada yeni evin mutfagini ödemistik. Yani zulam oldugunu biliyordu, ama sormazdi nekadar oldugunu ve istemezdi. Buraya tasindigimizdan beri harclik yapmadik, kimin ihtiyaci varsi alip harciyor. Ondan beri benim zulamda yok.
Yanliz bende yineufak tefek baslayip kizima kenara atayim diyorum. Baska birikim yapamiyacagiz esimde ise baslamadan.
Esime para konusunda güvene biliyorum. Farkli bir durum olsaydi bende gizli biriktirirdim herhalde.
Burdaki durum zaten söyleki zorda kalana sosyal yardim veriliyor belli sartlar altinda, ama türkyede öyle bir durum olmadigi icin kadinin birikim yapmasi bence sart.
Bu hafta bi vergiciye gitmeliyim,bide kizin raflarini almaya gidecegiz. Geri kalan zamandada sadece dinlenmek istiyorum.