• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altın fiyatı

TaeYang

Guru
Pro Üye
24 Şubat 2013
6.865
9.901
448
Selam arkadaşlar
Elbet bilen vardır diye yazıyorum
2 tane 14 ayar yüzüğüm var, biri Damla kaplan gözü taşlı, biri dorika denen top top modelden
Ben bunları hiç takmıyorum, güzel oldukları için bozmak da istemiyorum, zaten sayılı kullandım, 2. El olarak satayım diyorum da kaça aldığımı hatırlamıyorum.
Hak geçmemesi için nasıl fiyatlandırma yapabilirim bunlara?
Çok ağır ya da pahalı şeyler değiller belirteyim.

Gidin bi kuyumcuca satarsam ne kadar deyin öğrenin fiyatini

Bide hak niye geçsin ki. Alan sonuçta bilerek alacak

kuyumcuya sorun satsam kaça alırsınız diye.
alsaydım kaça satardınız diye.

Gidin bi kuyumcuca satarsam ne kadar deyin öğrenin fiyatini

Bide hak niye geçsin ki. Alan sonuçta bilerek alacak
İnstada filan 2. el altın satanları görüyorum bozarken verdikleri paradan yükseğe satıyorlar ikinci el.

Bilmeden fazla fiyat koyarsam hak geçmesin diye sordum :)

Yerinizde olsam birkaç kuyumcudan fiyat alır, en yüksek verene satardım.

Selam arkadaşlar
Elbet bilen vardır diye yazıyorum
2 tane 14 ayar yüzüğüm var, biri Damla kaplan gözü taşlı, biri dorika denen top top modelden
Ben bunları hiç takmıyorum, güzel oldukları için bozmak da istemiyorum, zaten sayılı kullandım, 2. El olarak satayım diyorum da kaça aldığımı hatırlamıyorum.
Hak geçmemesi için nasıl fiyatlandırma yapabilirim bunlara?
Çok ağır ya da pahalı şeyler değiller belirteyim.
Canım taşlı ise tasini sokup oyle tartip gramina gore ayarina gore fiyat veriyor

Ziynet eşyası hurda altın olarak bozulur. Kuyumcular o şekilde fiyat verir. Fiyat düşük olur. Piyasada satarsanız siz ne derseniz o. Ama nasıl satarsınız onu bilemiyorum.

Neden kuyumcuya değil de başkasına satıyorsunuz ki? Bir de neden hak geçsin? Kuyumcular daha az fiyata alıyorlar asıl onlar sizin hakkınıza giriyor. Kapalıçarşıyla diğer kuyumcular arasında gram başına tam 10 lira var. Öyle işte.

Back
X