• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altın fiyatı

Neden kuyumcuya değil de başkasına satıyorsunuz ki? Bir de neden hak geçsin? Kuyumcular daha az fiyata alıyorlar asıl onlar sizin hakkınıza giriyor. Kapalıçarşıyla diğer kuyumcular arasında gram başına tam 10 lira var. Öyle işte.
Bozdurmaya kıyamıyorum 2. Elde de alınıyor böyle şeyler. Alıcısı olursa satarım diye.
Kuyumcuları biliyorum maalesef

Birinin aynısının fiyatı 350 idi zaten de.
Şöyle diyeyim
Gram başına nasıl fiyat vereyim ki hak geçmesin başkasına
Alış fiyatı ile satış fiyatının ortasında buluşmaniz gerekir...

Örneğin; yüzüğü arkadaşınız kuyumcudan 300 TL ye alacaksa, sizde kuyumcuya 200 e satacaksaniz, ikisinin ortası 250 de buluşun..

Arkadaşlarla birbirimizden çeyrek alırken bu yolu tercih ediyoruz, iki tarafta kâr ediyor...

bır kuyumcuya gıdıp bunu bırılerıne satmak ıstıyorum hakkı nedır kaca satabılırım dersenız daha dogru yonlendırılmıs olursunuz

Adil bir hesaplama yapan kuyumcu sayısı az. Geneli karını sizden daha önce tutar bu yüzden bence herkesin güvenip belirlediği bir kuyumcu olması gerekiyor diye düşünüyorum. Çok uzakta olmama karşılık ben işlerimden dolayı bir müddet çalıştığım İstanbuldaki Bayramoğlu Mücevherat'taki samimiyet ve kaliteyi hiç bir zaman bulamadım. Bence yakınsanız kesinlikle tercih edebilirsiniz.

Bende boyle seyleri satmaya kiyamiyorum
Altin bi kunyem vardi
Elim sudan cikmiyor diye rahat takamiyordum
Liseden mezun olan kardesime mezuniyet hatirasi olarak verdim
Cok severek takiyor
Simdi kizkardesim uniden mezun olucak altin bi kupe almak istiyorum ama param yok :(
Maddi olarak zor durumda degilseniz satmayin hediye edin bence
Kafanizda bictiginiz degeri kimse vermez cunku

Yüzüklerinizin gramını biliyor musunuz?
Gram*0,550 (14 ayar 585 dir hurdadan alımı 0,550 yada 0,500dir)* günlük altın gr fiyatı
Bu şekilde hesaplayıp satışını yapabilirsiniz

Valla şundan yola cikablrsnz dün yatırım amaçlı bilezik aldım yüzükte sordum 970 liraya düşmüş satarsam kaça alırsınız dedim fiyat yarı yarıya düşer dedi yani tek yüzüğün fiyatı 350 ise onu 175 e anca alirlar

Back
X