altin hesabi icin yardimci olur musunuz?

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.984
173
az bir birikim yaptim. araba almak istiyorum ama miktar yeterli değil. ucretsiz izindeyim. 2 yila kadar ucretsiz izin dusunuyorum.

simdi bu 2 yil suresince maas almayacagim icin bu parayi kullanabilirim. olaki kullanmazsam da ise basladiktan sonra araba almayi dusunuyorum.

neyse yani ozetle paranin degerini kaybetmemesini istiyorum ama faiz falan da olmasin helal olsun istiyorum.

su anda katilim bankasinda duruyor ama katilim bankasi da bana gore faiz. o her ay ekledikleri parayla hayir yapmaya calisiyorum ama artik icim rahat etmiyor. altin alsam saklamasi falan bir dert.

altin hesabi dusundum ama o konuda hic bilgim yok. kullananlar fikir verebilir mi. iyi mi. oraya mi gecireyim birikimimi

az bir birikim yaptim. araba almak istiyorum ama miktar yeterli değil. ucretsiz izindeyim. 2 yila kadar ucretsiz izin dusunuyorum.

simdi bu 2 yil suresince maas almayacagim icin bu parayi kullanabilirim. olaki kullanmazsam da ise basladiktan sonra araba almayi dusunuyorum.

neyse yani ozetle paranin degerini kaybetmemesini istiyorum ama faiz falan da olmasin helal olsun istiyorum.

su anda katilim bankasinda duruyor ama katilim bankasi da bana gore çok yüksek faiz veren bankalar konumunda. o her ay ekledikleri parayla hayir yapmaya calisiyorum ama artik icim rahat etmiyor. altin alsam saklamasi falan bir dert.

altin hesabi dusundum ama o konuda hic bilgim yok. kullananlar fikir verebilir mi. iyi mi. oraya mi gecireyim birikimimi

Katılım bankaları faiz üzerine işlemez ki.

bilinen ticari faliyetlerle kar payı oranından size düşeni size iade ederler.

Bence katılım bankasında kalması daha iyi...

bence katılım bankası üzerinden birikimlerinize devam edin. hem ne güzel hayır hasanat yapıyorsunuz.

Kar payının faizle aynı olması tesadüf mü? Kişisel olarak kanaatim katılım da normal de olsa banka dediğin ticari amaç güden kurum, net. Yok laciverte mavi demiş yok mor demiş değişmiyor.

Faize hassas iseniz altına, dövize çevirebilirsiniz. Fonlara yatırım yapabilirsiniz.

Back
X