Merhabaa süreciniz nasıl acabaa memnun musunuuzSkarlarım var ama benim asıl problemim sivilce sonrası kalan koyu lekeler. Skarlarım biraz derindeydi ,ilk seans sonrası daha yüzeye çıktılar. İkinci seansın etkisini henüz skarlarimda da gözlemlemedim.
Devam edecek misiniz peki? ne düşünüyorsunuzMaalesef ikinci seansımın üzerinden neredeyse 1 ay geçti ama bir iyileşme göremedim. İlk seans iyi sonuç aldığımı düşünmüştüm fakat ikinci seansta daha yoğun çalışılmasına rağmen lekelerimde azalma olmadı.
Üstelik yeni aknelerim çıktı. Polikistik över rahatsızlığım var bundan dolayı hayatımın her döneminde akne sorunum oldu, yeni çıkan aknelerden altın iğneyi sorumlu tutmam doğru değil.
Ama lekelerde herhangi bir azalma meydana gelmedi
Benim çukur skarlarım var ama aknelerim çıkmaya devam ediyor. Konu sahibi hanımefendi ile benzer polikistik over durumuna sahibim akneler var yani ne önerirsiniz çukur skarlar için fraksiyonel lazer mi?O çukur skarlar için fraksiyonel lazer tavsiye ediliyor. Bu arada izi kötü iyileşenler yani Keloid-Hipertrofik Skar problemi olanlar iğneli işlemler yaptırırken iki kere düşünsün. Bizim gibiler için riskli
Çukur skarlar için fraksiyonel lazer öneriliyor evet, ama bu çukur görüntüsünü komple kaybedebilen bir işlem maalesef bilmiyorum. Anca çok fazla seansa gittikten sonra o çukurun derinliği azalıyor. Bende de maalesef su çiçeği, atrofik skar denilen çukurlu bir iz bıraktı. Durumum müsait olmadığı için şimdilik bir işlem yaptıramıyorum.Benim çukur skarlarım var ama aknelerim çıkmaya devam ediyor. Konu sahibi hanımefendi ile benzer polikistik over durumuna sahibim akneler var yani ne önerirsiniz çukur skarlar için fraksiyonel lazer mi?
anladım… Ben de açıkçası mental ve maddi olarak böyle bir işleme hazır değilim. Kendimi bildim bileli akne söndürmeye çalışıyorum, zamanında cildime bu sebeple çok acılı uygulamalar da yaptırdım akneleri söndürmek hep ilk odağımdı çukurları hiç tahmin etmemiştim ama oluştular. Sizce tahmini kaç seans gerekir derinliğin azalması için?Çukur skarlar için fraksiyonel lazer öneriliyor evet, ama bu çukur görüntüsünü komple kaybedebilen bir işlem maalesef bilmiyorum. Anca çok fazla seansa gittikten sonra o çukurun derinliği azalıyor. Bende de maalesef su çiçeği, atrofik skar denilen çukurlu bir iz bıraktı. Durumum müsait olmadığı için şimdilik bir işlem yaptıramıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?