- Konu Sahibi zeytinciksipa
-
canım ben içinde hafif bakırlık olsun istiyorum belli belirsiz bal köpüğü boyayan ve acık kumral boyayan arkadasların sac renklerini gördüm onlar cok donuk geldi bana ben daha dore bir sarı istiyorum sıcak bi renk
cnm zemin rengide karameldi Eki Görüntüle 210504
Eki Görüntüle 210570 Eki Görüntüle 210571
hehe gezerken rastladım aynı benm suanki sacım gibi foto cekip yüklemek zoruma gitt kullandım kusura bakma :)
istediğim tek bir renk var aslında o fotoda kızın farklı sac renkleri var haklısın. ama ben ilk fotoda ortadaki, 2. fotoda soldaki rengi istiyorum hepsi aynı renk yani farklı sekillerde görülsün anlaşılsın diye ekledim canım yorumunu bekliyorum
benm zeminimin bakır oldugunu düşünerek, ben direk altın karamel boyasam cok koyu olur, karamele sarı falan katsam nasıl olur?
2. alternatifte hiç karamele bulasmayıp direk altın sarı veya bal köpüğü gibi bi renge boyamak bakırlık zaten alttan cıkacaktır?
Bu boya konusunda da cok bilgili değilim acıkcası bugune kadar hep aynı renge boyadım, bu benm icin radikal bi değişiklik olcak o yüzden fazla irdeliyorum yardımlarınız icin tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?