ya problem aslında ailenin özellikle babanın her işin altından çıktığı cacık olduğu gibi oğlum yanınızda taşımayın atalım bankaya laflarıyla alıp atması kendi üzerine herşeye karışır zten bende sesimi çıkarmadım ozaman zaten çıkarsan ne olacaka benim ailem benim babam aileme güvenmiyomusun zaten bana güvense al sen benim karımsın bu altınlarda senin hakkın derdi..adamda vicdan olacakkkk...
2 yıllık evliyim düğünde takılan altınların hepsini kayıbabanın üstünde..başta sesimi çıkarmadım eşime güveniyodum halada güveniyorum ama sonra döndüm baktım bana mantıksız gelen şeyler oldu ve dedimki ortak hesabımız olsun babanın üstüne olmasın onlar bizimse öyle olsun diye..ne zaman konu açılsa kıyameti koparıyo yok o onun babasıymış yanlışmı yapacakmış ne bendeki bu mal mülk merakı,yok ayrılmayımı düşünüyomuşum,niye üstüme istiyomuşum ....ayyyy yoruldum valla bu kadar uyanık ve paracı hesapcı bir adam daha varmı allah aşkına ya insan der o benim karım yapayım üstüne yada ikimizin ortak olsun yokk hiçbirşeyi haketmediğimi düşünüyo sanki ve hep cimri zaten yoruldum yaaa..
arkadaşım eşinin söyledikleri beni rahatsız etti. bence sana söylediklerini kendisi yapıyor. boşanırsanız ikinizden birinin üstüne olan mallar eşit bölünecek bunu biliyor...
evet baştan vermek hata ama olan olmuş artık...
benimkilerde başta görümcemdeydi alalım dedim eşime k.çnı yırttı..
sonra aklı başına geldi millet oturduğumuz eve bile göz dikince...
bana getirdiğinde yamulmuştu bilezikler hatta taş gibi kelepçe...
balkondan atmışlar kafasına..
neyse demem o ki söke söke al onları..
istediği kadar kızsın eşin..
hakkın onlar senin...
ne işi var başkasında..
bu erkeklerin ailelerine neredeyse altındaki dona kadar vermeye çalışmaları zaten cinnet sebebi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?