- Konu Sahibi arzuca9432
-
.Akşam oynanan Altın Kızlar bayağı güzeldi.
Nevra Serezli güzel oturmuş diziye bence..................................
bence tutmaz bu dizi... hem 4 büyük isim bir arada olup kaprisleri yönetmeni yapımcıyı vs. bezdireceği için hem oturmamış bişeyler vardı espiriler yavan kaldı keşke başka bir senaryo ile karşımıza çıksalardı ama isimler bile benzeşiyo. hemde atv nin huyudur 2-3 hafta oynatıp kaldırır. vede ilk bölümün hatırına nolurdiki behzatın yerine kadir inanır yada ediz hun oynasaydı
üzüldüm genelde okuduğum yorumlara, ben izleyemedim ama biraz eksiklik var gibi görünüyor dediğinize göre...bakalım izlersem ben de gözlemimim yazarım...
akşam bakim diyodum unutmuşum.
tekrarını koyarlar gerçi.
ama ben Nevra Serezli yerine Filiz Akını beklerdim.
oyunculuk açısından değil. çünkü Nevra hanımın oyunculuğuda süper ama eski türk filmlerinin yıldızlarını göz önüne alınca diğer üçlünün yanına Filiz Akın akla geliyor.
akşam bakim diyodum unutmuşum.
tekrarını koyarlar gerçi.
ama ben Nevra Serezli yerine Filiz Akını beklerdim.
oyunculuk açısından değil. çünkü Nevra hanımın oyunculuğuda süper ama eski türk filmlerinin yıldızlarını göz önüne alınca diğer üçlünün yanına Filiz Akın akla geliyor.
diziyi ben izleyemedim tanıtımlarını gördüm herkesin aklına gelen 4.isim sanırım Filiz Akın :))) bende çok severim bizde bunu düşünmüştük ama bi arkadaşımızda yazmış tedavi gördüğü için oynayamamış sanırım Nevra Serezlide çok mükemmel bir oyuncu ama hani diğer dördü Türk sinemasında döneminin ilk akla gelenleri...
evet gecen hafta bende izledim cok güzel süper dizi, hele fatma girigin o tavirlari müthis yaaa
İçlerinde en zayıf vede fiziği güzel olan Fatma Girik bencede,oyunculuğuda
tabikide.........................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?