Altın Kızlar-ATV..............................

akşam bakim diyodum unutmuşum.
tekrarını koyarlar gerçi.
ama ben Nevra Serezli yerine Filiz Akını beklerdim.
oyunculuk açısından değil. çünkü Nevra hanımın oyunculuğuda süper ama eski türk filmlerinin yıldızlarını göz önüne alınca diğer üçlünün yanına Filiz Akın akla geliyor.

bence tutmaz bu dizi... hem 4 büyük isim bir arada olup kaprisleri yönetmeni yapımcıyı vs. bezdireceği için hem oturmamış bişeyler vardı espiriler yavan kaldı keşke başka bir senaryo ile karşımıza çıksalardı ama isimler bile benzeşiyo. hemde atv nin huyudur 2-3 hafta oynatıp kaldırır. vede ilk bölümün hatırına nolurdiki behzatın yerine kadir inanır yada ediz hun oynasaydı

bnde beğendim ama bana görede bi eksik var
ya senaryoda yada oyuncularda ama var bişeey ney
nevra hanımı bn zaten çook beğinirim çok yakışmıış bnce...

hic begenmedim becerememişler hele fatma girikin cakma sofi ayani safiye rolü felaket. hulya kocyigitte pek beceremio.tutmadım ben dahada izlemem :)))

Bence Behzat Uygur cuk diye oturmuş diziye,hava getirmiş.
Biraz donukluk var gibi dizide ama ikl bölüm oluşuna bağlıyorum
vede destekliyorum diziyi.Yeni soluklardan eskileri unutmuştuk............................

üzüldüm genelde okuduğum yorumlara, ben izleyemedim ama biraz eksiklik var gibi görünüyor dediğinize göre...bakalım izlersem ben de gözlemimim yazarım...

Filiz Akına doktorları izin vermemiş yoksa baştan ona teklif etmişler..

bende bugün rastladım fragmanına!a.s evet ya benimde aklıma filiz akın geldi hemen:1rolleyes: ben içlerinde en çok onu severim çok zarif bir kadın!...:hooray:

Dün Metrocity'de iki bayan konuşuyorlardı dizi hakkında................
Biri dediki Fatma Girik onlardan en az 10 yaş yaşlıdır diye..............
Benimde aklıma gelmedi değil doğrusu...................................

diziyi ben izleyemedim tanıtımlarını gördüm herkesin aklına gelen 4.isim sanırım Filiz Akın :))) bende çok severim bizde bunu düşünmüştük ama bi arkadaşımızda yazmış tedavi gördüğü için oynayamamış sanırım Nevra Serezlide çok mükemmel bir oyuncu ama hani diğer dördü Türk sinemasında döneminin ilk akla gelenleri...

Evet ama seyredince hak vereceksinizki Nevra Serezli hepsinden
güzel oynamış dizide................................................

evet gecen hafta bende izledim cok güzel süper dizi, hele fatma girigin o tavirlari müthis yaaa

İçlerinde en zayıf vede fiziği güzel olan Fatma Girik bencede,oyunculuğuda
tabikide.........................................................

bana cok zayiflamis gibi geldi bir arlar sanki sahami kiloluydu...
hani bir dizide oynuyordu neydi adi......
orda biraz dahami kiloluydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…