Altın Kızlar-ATV..............................

sinemann 4 yapraklı yoncasından biri filiz akındı aslında ama nevra serezlide çok uyumlu.bence türkan şoray çok kilo almış ve anne rolünde o olmalıydı.fatma girik daha genç ve zayıf gözüküyoken anne rolü çok uymamış.ama diyaloglar çok komik gerçekten

bence daha gecn görünmüyor daha cok zayifligi ile yasli kadin görüntüsünü vermis, üstelik yüzüde daha yasli türkan soraydan

Türkan Şoray'da çok kilo almış gerçekten.Erkranda daha yaşlı
görünüyor kiloları yüzünden.......................................................

Cok güzel hareketler bunlar'la cakistigi icin izlememistim gecen hafta ama bu aksamki bölümün fragmani hosuma gitti Sarp Levendoglu, Burak Kut falanda vardi izlemeyi düsünüyorum bakalim a.s

bende dün tekrarını izledim,hemde büyük beklentilerle,çünkü tüm oyuncuları çok seviyorum.ama aman süpermiş diyemedim..belki ilk defa izlediğimdendir..bakalım ilerleyen günlerde neler olacak..senaryosu saçmalayan dizileri izlemektense bunu izlerim daha iyi..
bende filiz akın'ı görmek isterim, ama o ve Emel Sayın rahatsızlıklarından ötürü kabul etmemişler diye okumuştum.

İlk bölümünü izledim ve açıkçası ben beğendim özellikle Fatma Girika.s....Evet ilk bölümde sanki eksik bişiler varmış gibi ama ben onu ilk bölümü olmasına bağladım bu akşam ki bölümde bakalım neler olucak:1rolleyes:....

ben yarım yamalak izledim ama fatma girik gerçekten çok hoştu!:hooray:çok zayıflamış yalnız!:a015:

Altın kızlar'ın başlayacağını ilk duyduğumda çok sevinmiştim yabancı versiyonunu da izler ve çok severdim
geçen hafta izledim çok beğendim bu hafta ki bölümde süper:lepi:

bence Nevra serezli hepsinde daha başarılı şuan dizide daha baskın duruyo..
belkide ona gözümüz alışkın..
birde arkadaşlar hep şuda olsaydı buda olsaydı diyoruz ama diziye oturmak önemli..
heleki sitkom çok zor bir dizidir..ama Emel sayın olabilirdi bence çok daha güzel oludu..
birde dizi oturmadı daha çok pasif konuları..yani ayy başladı heyecanı olmuyo pek..ekranlarda görmediğimiz kişiler olması bizi çekiyo....
inşallah ilerleyen zamanda daha çok ilgi çekici konu işlerler....
bazı diziler önce çok eleştirir alır zamanla bağımlık yaparcasına tutulur...
ama ne olursa olsun bu değerli sanatçıları ekranda görmek izlemek hiç sıkmıyo insanı..

Bencede Nevra Serezli okadar yakışmışki diziye,hepsinden
daha başarılı gibi görünüyor dizide..................................

filiz akını anmamızın sebebi..
onlar türk sinemasının 4 yapraklı yoncasını oluşturdukları içindir...
filiz akın-türkan şoray-fatma girik-hülya koçyiğit....
ama nevrada role yakışmış açıkcası..
ama ben hülya koçyiğiti çok beğeniyorum ne kadar güzel bir kadın yaa.....

Evet bende severdim Filiz Akın'ı.Gerçektende o da güzel
oynardı filmlerinde eskiden.Belki oda sorunlarını halleder,başka
bir güzel projede karşımıza çıkar,bizde zevkle seyrederiz............................

hulya bence cok yapmacik kalmis nevra role tam oturmus cilveli isveli ama onun rolu emelde oynaya bilirdi

bu hataki bölüm çok güzele benziyor...bu ada ben fama gii aslında safyecyim :))funda arar falan var konuk oyuncularda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…