Altın kizlar zayıflıyor

Ay sorma bnde.😍😍 dün gece de zor geçti bugün de sabah zor uyandım bşr günüm bir günüme uymuyor. Ama bırakmamak gerek bir fire haftalık tüm emeği alır götürür.
Evet doğrudur, ben ikigundur fena acıkıyorum sürekli tarhanada yaptım.onun da etkisi var ama sabah lari meyveye le başlıyorum gün içinde çok aç geziyorum doymuyorum sanki, meyveyi çıkamam lazım menulerimden,aynn boşa gidiyor emekler yuruyusler

İyi akşamlar kızlar.
Sabah 2 haşlanmış yumurta bir parça peynir. Az üzüm yedim.1 er kaşıkta tahin zyağı ikilisi.
Akşam yemeği olarak 2-3 kaşık yoğurt çorbası 2 mürdüm 1 nektari bir de 2 yumurtalı 1 patates 2 soğanlı bir taban yaptım fırında yağsız.içine kibrit kutusu kadar peynir koyup yedim.öyle iyi geldi ki. Arada yapıcam
Afiyet olsun tatlim menun harika😍

Hayırlı akşamlar kızlar bir türlü yeni beslenme şeklime adapte olamıyorum.Saat başı birşeyler yemem lazım yemezsem şekerim 55 56 lara düşüyor 😒 yiyince beden hep yemek istiyor.Saçma sapan bir döngüye girdim
Bende aynı oldum canm dün ve bugünüm hep desiyin gibi geçti doymuyor midem sürekli birseyler atıştırmak satıyor, qma ben biliyorum meyve yaramıyor bana sürekli aciktiriyor tok olsamda, diyorum acaba psikolojik bir sıkıntıyla karşılaşınca ben acıkıyorum sanki , atlatırız insallah bu durumları canm

Kizlar biraz dinlendim uyandım falan, ben tarhana sermiştim baktım üst komşum kilim sermiş of gelde delirme manyak kadın bilerek mi yapıyor bilseniz nasıl sinir oldum, bilmiyor olamaz serdiğimi ,kokusu felan yayılıyor bilmemesi imkansız, ne diyeyim iyi komşu bulmak çok zor, konuşmuyoruz buarada kadınla

Back
X