Altın meselesi

tambirleydiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
354
317
23
Merhaba hanımlar Biz daha 10 aylık evliyiz. Eşim ve ben öğretmeniz. Atanamadık malum özelde çalışıyoruz yazın da maaş alamıyoruz. Bide basımıza bir olay geldi dolandırıldık kredi cektik onu ödüyoruz biraz sıkıştık anlayacağınız ailesi biliyo ama sağılsunlar hiç yardım etmezler etmesinler de zaten kabul etmeyiz aileler bugünler için değil zaten :) . Konu bu değil. Eşim düğünde takılan altınları bozdurmamızı istiyor bu yüzden aslında sadece bu ay daha sıkıntı cekip eylülde düze cıkıcaz. O da bütün borcu kapatalım altınları bozdurup daha rahat ederiz diyor . Sizce bozdurmalı mı yoksa bir ay sıkıntı cekmeli mi ?
- Ben daha zor zamanlarımız olur ev alırız araba alırız o zaman bozduralım peşinatımız olsun hemen bi sıkışmada bozdurmayalım diyorum ama..- napmalı bide sizin fikrinizi almak istedim. Siz olsaydınız ne yapardınız?

Şimdi gelir durumunuz ve borcunuzun miktarı önemli. Eğer geliriniz, giderinizi karşılamıyor ve kartlarınıza yükleneceksiniz en azından bir kısmını bozdurabilirsiniz. Altınlar da tıpkı aileler gibi zor günde lazım

Altın konusunu bilmem, ince hesap yapmak lazım ona.
Ancak yazın maaş almamanıza takıldım. Ben de özel kurumdayım, özel kurumda çalışan çok tanıdığım da var 12 ay maaş alınıyor. Bu suistimaldir, kabul etmemelisiniz.

Bireysel borç olsa bekletmeden ödeyin diye düşünürüm ama krediyse ve Eylül de rahat edeceksiniz sadece bu ay rahat edecek kadarını bozdurun, tüm borcu kapatmak için altınları bozdurmayın.

Merhaba hanımlar Biz daha 10 aylık evliyiz. Eşim ve ben öğretmeniz. Atanamadık malum özelde çalışıyoruz yazın da maaş alamıyoruz. Bide basımıza bir olay geldi dolandırıldık kredi cektik onu ödüyoruz biraz sıkıştık anlayacağınız ailesi biliyo ama sağılsunlar hiç yardım etmezler etmesinler de zaten kabul etmeyiz aileler bugünler için değil zaten :) . Konu bu değil. Eşim düğünde takılan altınları bozdurmamızı istiyor bu yüzden aslında sadece bu ay daha sıkıntı cekip eylülde düze cıkıcaz. O da bütün borcu kapatalım altınları bozdurup daha rahat ederiz diyor . Sizce bozdurmalı mı yoksa bir ay sıkıntı cekmeli mi ?
- Ben daha zor zamanlarımız olur ev alırız araba alırız o zaman bozduralım peşinatımız olsun hemen bi sıkışmada bozdurmayalım diyorum ama..- napmalı bide sizin fikrinizi almak istedim. Siz olsaydınız ne yapardınız?
bozdurmayin. yazin issiz kalmak diye birsey yok gidip garsonluk yapabilir.

Şuan altin cok yüksek bu ay idare edicek kadarını bozdurun ..ben birikimin bozulmasi taraftari degilim cunku bidaha o kadar altini alipta bi köşeye koyamassiniz ..bundan daha zor zamanlariniz olabilir allah korusun tabii

Eşiniz evde durmasın madem ek iş yapsın boya yapsın hamallık yapsın gerekirse ama sizin altınınıza dokunmasin

hazıra dağ dayanmaz 1 ay sonra rahat edecekseniz bencede eşinizle bunu konuşup bozdurmayın bozdurmaya bir başladınızmı bir bakmışsınız sonu gelmiş , şuan elinizde bir güvenceniz var allah korusun yarın daha büyük birşey çıktı ozaman ne yapacaksınız

Hepsini bozdurmadık ihtiyacımız kadarını bozdurduk birazcık daha kaldı aslında bide benim bilezikleriim kaldı. Her ay yeniden bir altın yapar koyarız diyordu umarım yapabiliriz.

Altın konusunu bilmem, ince hesap yapmak lazım ona.
Ancak yazın maaş almamanıza takıldım. Ben de özel kurumdayım, özel kurumda çalışan çok tanıdığım da var 12 ay maaş alınıyor. Bu suistimaldir, kabul etmemelisiniz.
Normalde 12 aydu sözleşmesi evet ama o kurumdan ayrıldı ayrıldığı için de yaz vermediler

Tek kelimeyle bozdurmazdım bozdurmadımda zamanında. Zamanın ne getireceği hiç belli olmaz, bi bakmıssjn esinle anlasamıyorsun ayrılma aşamasına gelirsin, o evin değil senin teminatın olsun bozdurma,

Elinde işten çıktıysa kendine iş bulsun altınlara güvenmesin derim

Tek kelimeyle bozdurmazdım bozdurmadımda zamanında. Zamanın ne getireceği hiç belli olmaz, bi bakmıssjn esinle anlasamıyorsun ayrılma aşamasına gelirsin, o evin değil senin teminatın olsun bozdurma,

Elinde işten çıktıysa kendine iş bulsun altınlara güvenmesin derim
Benim teminatım olan farklı duruyor o. Ona büyük konusmayayım ama dokundurmam heralde bu nikahta takılan ceyrekler falan. Biz düğün yapmadık o takılar bize kalmıştı. Takılan paralarla da balayına gidip evinizin eayalarunı koltukları falan almışştık.

1 ay dişinizi sıkın o altınlar size çok lazım olacak. Ayrıca bozdurulan altın asla yerine gelmyor

Back
X