- 17 Aralık 2018
- 354
- 317
- 23
- Konu Sahibi tambirleydiii
Merhaba hanımlar Biz daha 10 aylık evliyiz. Eşim ve ben öğretmeniz. Atanamadık malum özelde çalışıyoruz yazın da maaş alamıyoruz. Bide basımıza bir olay geldi dolandırıldık kredi cektik onu ödüyoruz biraz sıkıştık anlayacağınız ailesi biliyo ama sağılsunlar hiç yardım etmezler etmesinler de zaten kabul etmeyiz aileler bugünler için değil zaten :) . Konu bu değil. Eşim düğünde takılan altınları bozdurmamızı istiyor bu yüzden aslında sadece bu ay daha sıkıntı cekip eylülde düze cıkıcaz. O da bütün borcu kapatalım altınları bozdurup daha rahat ederiz diyor . Sizce bozdurmalı mı yoksa bir ay sıkıntı cekmeli mi ?
- Ben daha zor zamanlarımız olur ev alırız araba alırız o zaman bozduralım peşinatımız olsun hemen bi sıkışmada bozdurmayalım diyorum ama..- napmalı bide sizin fikrinizi almak istedim. Siz olsaydınız ne yapardınız?
- Ben daha zor zamanlarımız olur ev alırız araba alırız o zaman bozduralım peşinatımız olsun hemen bi sıkışmada bozdurmayalım diyorum ama..- napmalı bide sizin fikrinizi almak istedim. Siz olsaydınız ne yapardınız?