- 14 Haziran 2022
- 883
- 1.097
- 43
- Konu Sahibi gunescicegi
Şöyle empati kurabiliriz. Mal varlığınız var yada yok. Siz birine bilezik taktınız. Ve artık siz evleniyorsunuz size ne takılmasını beklerdiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harcamak zorunda kaldim kendisi babasi sayesinde araba sahibi oldu ben mecburen altinlarimi vermek zorunda kaldim ki gecen sene altin fiyati bukadar yüksek degildiSiz de öyle bir anlatiyosunuz ki on yıllık evlisiniz. Altın geçen sene de ucuktu kriz vardı. İstemem yan cebime koy yapmissinizsaklasaydiniz bir sene bileziği geri takardiniz hemen harcamissiniz. Sizin yapmanız gereken şuan kayinpederinizden bilezik için para istemek. Sonra az az ödersiniz geri.
Cimri kaynim niye dimki ben kimseden bisey beklemedim ki tamamen kendi baslarina yapmislar.siz durumunuz neye el veriyorsa demişsiniz. o yüzden siz de durumunuz ne el veriyorsa onu takarsınız. sonuçta bilezik için siz kimseyi zorlamamışsınız. ama burada da soru şu eğer kaynınız bilezik yerine size çeyrek altın taksaydı buraya gelip cimri kaynım diye başlık açacak mıydınız ?
Ben olsaydim karsimdaki insani zorlamayacak seklinde taki takardim. Kardesimin de durumu yoksa ondan "muhakak geri versin" demezdim. Heleki yüzüne aslaŞöyle empati kurabiliriz. Mal varlığınız var yada yok. Siz birine bilezik taktınız. Ve artık siz evleniyorsunuz size ne takılmasını beklerdiniz?
Harcamak zorunda kaldim kendisi babasi sayesinde araba sahibi oldu ben mecburen altinlarimi vermek zorunda kaldim ki gecen sene altin fiyati bukadar yüksek degildi
Dügünde heryerde 6 biletik taktik diyip birini ödünc olarak görülmesini dogru bulmuyorum
Neden bu kadar az maasla calisiyorsunuz?yaşlı bakım isinden en az asgari ücret almanız lazımBen sigortali is de calismiyorum yasliya bakiyorum maasim 2500tl esim 7 8 arasi aliyor
Kayinpederden yardım isteyin işte fırsat çıkmış. O bilezik taktı biz takmazsak ayip olur ama durumlar belli diyin
Aynı bilezik sizin cebinize de girmiş ama kaçırdığınız nokta o.Neden bukadar öfkelendiniz? Istenilen bilezik benim cebimden cikacak farkindamisiniz? 20bin tl az para degi lütfen rica ediyorum
Haklisiniz benim canimi sıkan kayinbabamin kendisine arkadan destek cikmasiydi ve bizden desteksiz beklenmesiydi ama konustuk hallettik cok sükür bize de destek cikacaklarAynı bilezik sizin cebinize de girmiş ama kaçırdığınız nokta o.
Başkasına yapılınca kötü ve yanlış olduğunu düşündüğün davranış, kendine yapılınca nasıl da mutlu olmuşsun. Allah mutluluğunu bozmasınHaklisiniz benim canimi sıkan kayinbabamin kendisine arkadan destek cikmasiydi ve bizden desteksiz beklenmesiydi ama konustuk hallettik cok sükür bize de destek cikacaklar![]()
Bana biraz haksizlik yaptiginizi düsünüyorum.Başkasına yapılınca kötü ve yanlış olduğunu düşündüğün davranış, kendine yapılınca nasıl da mutlu olmuşsun. Allah mutluluğunu bozmasın![]()
Atladığın konu şu, eşinin babasının parası seni hiç ilgilendirmez. Tabii ki, onun parasına güvenip evlenmediysen!Bana biraz haksizlik yaptiginizi düsünüyorum.
Ben neden buraya konu actim? Yanlis buldugum: birine yardim edip birine etmemesi kocam benimle hemfikir isteseydim takardim bi tam altin oldu bitti olurdu ama ben adaletli olmasini istedim o yüzden konu actim. Destege ihtiyacimiz var tek basimiza alamiyoruz bilezigi maddiyatimiz musait degil.
Allah allah ya sanki bana fazladan 1 bilezik takildi ona mutlu oldum cümleye bak
Lütfen rica ediyorum. Cizgiyi aşmayalım.Atladığın konu şu, eşinin babasının parası seni hiç ilgilendirmez. Tabii ki, onun parasına güvenip evlenmediysen!
Sizle alakası ne ben anlamadımBana haksizlik gibi geliyor. Kaynim tamam kuyumcuya para vermis ama arka tarafinda araba borcunu da kayinbabam ödedi ve eminim harcligni falan almisdir
Ben de aynını söyledim ve mutluluğun daim olsun dedim.Ne güzel bak konu halolmus tatliya baglanmis kayinbabam bizi dinledi hak verdi.