Altin oran hesaplama

Face testleri vardır ya hani, İsminizin harfleri ile karakter analizi(Kimseye şrfszsiniz, karakteriniz de gtüm gibi yazmıyor ama ortalık karaktersiz dolu), bundan önceki hayatında kimdin (Herkes de Kleopatra hea, bi tane düz köylü, dağlı yok) filan... Onlar gibi test. Düz bir fotoğraftan altın oran mı hesaplanır yav, inanmayın şöyle antirik kuntirik programlara testlere.
Nasil bir fotograftan hesaplanir? Dumduz baktiginiz fotodan altin oran hesaplanabilir sonucta oran matematik.

Kafanız 3D, fotoğraf 2D. Az mantık.
Uygulama yanlis altin oranin yok bu kadar erkek yaniliyor olamaz diyorsun yani😉piki
Ya elbette 3 boyutluyuz o 2 boyutlu bakabilir ama karsidan naail gorundugunuze gore hesapliyor yani sonucta ilk karsinkaraiya kaldigimda cekiciyim

Uygulama yanlis altin oranin yok bu kadar erkek yaniliyor olamaz diyorsun yani😉piki
Ya elbette 3 boyutluyuz o 2 boyutlu bakabilir ama karsidan naail gorundugunuze gore hesapliyor yani sonucta ilk karsinkaraiya kaldigimda cekiciyim

Hiç açıklayamayacağım cidden.
Neye inanasınız varsa ona inanın, nasıl olsa kimseye zararı yok da işte, çok komik geliyor bana böyle paylaşımlar, görüp yazmadan geçemedim.

Bir instagram hesabi acın profile altın orana sahip fotoğrafınızı koyun tüm çok takipçisi hesapların altına koca arıyorum diye yorum yapın
"Arayan mevlasini da bulurmuş belasını da"
Erkek misin sana belli etsem nolacak ki koca ariyom ben istw adamlara nasil bellinederim diye size sormak icin actim konuyu ama sana belli etmek degil.

Hiç açıklayamayacağım cidden.
Neye inanasınız varsa ona inanın, nasıl olsa kimseye zararı yok da işte, çok komik geliyor bana böyle paylaşımlar, görüp yazmadan geçemedim.
Altin oran hesaplanamaz yani fotograftan.yalan bi seye inanmayalim ya hu arastirayim bakayim.nasil heaaplanirmis

Altin oran hesaplanamaz yani fotograftan.yalan bi seye inanmayalim ya hu arastirayim bakayim.nasil heaaplanirmis

Tek bir ağız-burun-alın-çene mesafesi ile hesaplanamaz evet.
Fotoğraftan illa hesaplatmak, yaklaşık değer bulmak istiyorum diyorsanız; önden, profilden; hangi ışık-mesafe ve duruşta olmanız gerektiğini, simetriyi de belirten programlar vs bulabiliyorsanız bakın yapın ama yüzde 3D hesaplanır altın oran; sizi fotoğrafta görmek ayrı, bire bir görmek her zaman ayrıdır.

Takmayın da, yüz ve fizik olarak kendi klasmanında altın oranın madalya sahibi kedilerdir.
Geçemezsiniz. :D

Tek bir ağız-burun-alın-çene mesafesi ile hesaplanamaz evet.
Fotoğraftan illa hesaplatmak, yaklaşık değer bulmak istiyorum diyorsanız; önden, profilden; hangi ışık-mesafe ve duruşta olmanız gerektiğini, simetriyi de belirten programlar vs bulabiliyorsanız bakın yapın ama yüzde 3D hesaplanır altın oran; sizi fotoğrafta görmek ayrı, bire bir görmek her zaman ayrıdır.

Takmayın da, yüz ve fizik olarak kendi klasmanında altın oranın madalya sahibi kedilerdir.
Geçemezsiniz. :D
Baya açilarla falan hesaplamayi ogrendim.derinlik de isin icine katiliyor.cekici bulunan yuzleein oetalamaya en yakin yuzler oldufunu belirtmisler arastirmada bi da xok ilginc bi bilgi. Cunku begenilen kadinlar genelde dikkat cekici bir ozelligi olan kadinlar.kim kardasihan mesela.ama arastirmacinin iddiasi one cikan bir ozelligi olmayan ortamala binyyzun cekici oldugu.evrime gore hayatta kalabilir meaaji veriyormus.en fazla ondan oldugu icin etrafta beyin onu cekici buluyormus.falan filan.neyae uyuyyaim bari

Baya açilarla falan hesaplamayi ogrendim.derinlik de isin icine katiliyor.cekici bulunan yuzleein oetalamaya en yakin yuzler oldufunu belirtmisler arastirmada bi da xok ilginc bi bilgi. Cunku begenilen kadinlar genelde dikkat cekici bir ozelligi olan kadinlar.kim kardasihan mesela.ama arastirmacinin iddiasi one cikan bir ozelligi olmayan ortamala binyyzun cekici oldugu.evrime gore hayatta kalabilir meaaji veriyormus.en fazla ondan oldugu icin etrafta beyin onu cekici buluyormus.falan filan.neyae uyuyyaim bari

Uyu uyu, bak daha "Farklı dönem-çağ-farklı kültür ve toplumlarda güzellik anlayışları" vs çook şeysi var bu işlerin, kısaca "Güzellik görecelidir" deniyor, her şey altın oran değil. :)

Bi de bilinen ortalama üzeri güzel/çekici bir kadınsan, "Bu bize bakmaz nasıl olsa" diye de yanaşamayan çok olur. Böyle düşün sen.

Şunlar da şurada dursun:

Simdi oylesine ders caliairken kafam dagilsin deyip internette gezeyim dedim.altin oran heaaplayan bir uygulama.indirdim resim tarattim.yuzdeki altin oranim 9.20 cikti ve perfect yazdi🤣🤣🤣🤣ve okudugum haberde altin oran 10 a yaklastikca cekicilik artar diyordu.simdi anladigim kadariyla baya yakin ama neden erkekler tarafindan begenilmiyorum hani altin oran?? Hani cekucilik şeysi artacakti.ben daha bugun yine sevgilim yok diye kahirlandim..
vallah ben pi sayisini bilerem;)

Kız beni begeniyorlar da ne oluyor bende yalnizim.Herkesin derdi cinsellik olmuş iki muhabbet kuruyorsun lap konuyu cinselliğe getiriyorlar.Ahlaksız teklif almakta Bergüzar Korelin canlandırdığı o dizi karakterini geçtim.

Yalnizim,beni begenmiyorlar,altin oran hesaplamalar falan bacim boşa dertleniyorsun.

Back
X