Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kullanıcının rızasıyla yüklenen fotoğrafları bünyelerinde veri olarak biriktirmek, bunu bazı amaçlar için kullanmayı amaçlayan siteler onlar. Kendi ellerinizle verinizi teslim etmeyin derim.
Eminim çok hoşsunuzdur, kader size güzel bir ilişki getirsin :)
Kullanıcının rızasıyla yüklenen fotoğrafları bünyelerinde veri olarak biriktirmek, bunu bazı amaçlar için kullanmayı amaçlayan siteler onlar. Kendi ellerinizle verinizi teslim etmeyin derim.
Eminim çok hoşsunuzdur, kader size güzel bir ilişki getirsin :)
Simdi oylesine ders caliairken kafam dagilsin deyip internette gezeyim dedim.altin oran heaaplayan bir uygulama.indirdim resim tarattim.yuzdeki altin oranim 9.20 cikti ve perfect yazdive okudugum haberde altin oran 10 a yaklastikca cekicilik artar diyordu.simdi anladigim kadariyla baya yakin ama neden erkekler tarafindan begenilmiyorum hani altin oran?? Hani cekucilik şeysi artacakti.ben daha bugun yine sevgilim yok diye kahirlandim..
Baya açilarla falan hesaplamayi ogrendim.derinlik de isin icine katiliyor.cekici bulunan yuzleein oetalamaya en yakin yuzler oldufunu belirtmisler arastirmada bi da xok ilginc bi bilgi. Cunku begenilen kadinlar genelde dikkat cekici bir ozelligi olan kadinlar.kim kardasihan mesela.ama arastirmacinin iddiasi one cikan bir ozelligi olmayan ortamala binyyzun cekici oldugu.evrime gore hayatta kalabilir meaaji veriyormus.en fazla ondan oldugu icin etrafta beyin onu cekici buluyormus.falan filan.neyae uyuyyaim bari
Maalesef güzelliğin profilini çizen, kendini bu konuda uzman bilirkişi gören bir takım insanların dayatmaları yüzünden bir ara sıfır beden kadınlar güzel ve çekici diye empoze ediliyordu, şimdiyse Kim Kardashian gibi baseni vs büyük kadınlar, Kim Kardashian bugün popülerse sebebi yüzündeki altın oran mı? Hayır.
Bu kişilerin empozeleri biz kadınlar tarafından o kadar dikkate alındı ki herkes önce sıfır beden olmak için uğraştı, sonra da dolgun dudaklı, iri göğüslü, büyük basenli olmak için.
Koca dediğiniz ne altın oran arıyor ne de evlilikler altın oranla yürüyor, çekicilik de görecelidir, sizden hoşlanan biri için çekicisinizdir hatta dünyanın en güzel kadınısınızdır ama sizden elektrik almayan biri için yüzünüz altın oranile da olsa ne cazibeniz olur ne çekiciliğiniz.