Saç Rengi ve Saç Boyama altın sarı renk üzerine koleston 11.1 açık küllü sarı boyasam sonuç ne olur??*

tinimini_hnm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
2.244
2.337
248
altın sarı üzerine koleston 11.1 açık küllü sarı boyasam sonuç olarak nasıl bir renk ortaya çıkar?? tecrübeliler yada bilenler yardımcı olursa sevinirim.

küllü altın sarısı hafif yeşil olur sanırım:)

canım benim koyu kestane üzerine açık kumral ve turunculuk konuma bakarmısın. açıcıyla açtım saçımı altın sarı oldu. neye boyarsam küllü sarı elde ederim yardımcı ol lütfen:26:

canım benim koyu kestane üzerine açık kumral ve turunculuk konuma bakarmısın. açıcıyla açtım saçımı altın sarı oldu. neye boyarsam küllü sarı elde ederim yardımcı ol lütfen:26:

evet çok açmıyo palette..saçıda yakmıyor..istediğin tonun resmini ekleyebilirmisin diğer konularına baktım..açtığın iyi oldu bu arada...

benim saçım bakır kahveydi..turuncu gibi oldu ilk açmada çünki volümü düşük 30 volüm saçım zarar görmedi..bir kaç gün sonra bir kez daha açtım 30 dakşka beklettim ancak açıldı ama yıpranma yok..

resimdeki taban renkler kumral...küllü deneme çünki yeşillik olacaktır muhakkak..mucize beklememek lazım..

şu an bu saçının üzerine bir kez kumral yaparsan tam istediğin gibi olmayacaktır zaten..ikinci boyamada daha iyi oturur renk...

anladımki bu renk üstüne küllü kullanma diyosun yeşillik yapacağı için. seni birazcık yorucam kusura bakma.
peki bu renk üzerine AÇIK SARI boyasam sonuç ne olur?
sadece SARI boyasam sonuç ne olur?
AÇIK KUMRAL boyasam sonuç ne olur?

kumralın biraz daha açığını düşünüyorsan bir kez daha açacaksın mecburen..ozaman küllü tonlara geçebilirsin sanırım..

bir kez daha açmak mı uwwwwww... çok korkuyorum caanım. bu paletteyle açıp elde edip altın sarıyı ama ne korkular yaşadım açarken sen bana sor. yanacak yıpranacak diye. şimdi ikinciye nasıl cesaret ederim bilmiyorum

açık sarı..çok fark etmez..
sarı çok fark etmez..
açık kumral biraz bunun koyusu olacaktır sanırım..
şu an saçların dore...
senin ulaşmaya çalıştığın renk zor bir renk..soğuk renk istiyorsun şu an saçın sıcak renk dore..

platine boyasam??? yada aklıma ne geldi. şimdi benim elimde iki kutu kullanılmamış koleston 11.1 var. açık küllü kumral yani. bunun içine %9luk oksidan koyup boyasam saçımı o zaman ne çıkar ortaya????

platine boyasam??? yada aklıma ne geldi. şimdi benim elimde iki kutu kullanılmamış koleston 11.1 var. açık küllü kumral yani. bunun içine %9luk oksidan koyup boyasam saçımı o zaman ne çıkar ortaya????
ben yeşerme yapmasından çekiniyorum..küllülerin..oda ayrı bir problem olucak sonra..9 luk oksidanın etki edeceyini sanmam..

loreal kutularını göstermişsinya saçına iyi sonuç verecek renkler diye onlardan boyasam sonuç ne olacak anlamadım??

senin hayalindeki küllü tonlar yerine dore düşünürsen demek istedim..yok ben küllü istiyorum dersen açıcı ilk önce..

abuuuu.. nanayı yedim galiba. benim açtığım saç altın sarımı bakırmı canım. bi arkadaşım bakır dedi haklı olabilir. ikisinede neziyo. ben bide yarın gündüz ışığında çekip koyim resim daha iyi anlaşılır belki o zaman

güneşte çekmene gerek yok altın sarısı+turunculukta var yani çok açık bakır olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…