• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altın takayım diye barışmak istemiş

Takılan takının geri istendiğini hiç duymamıştım bu güne kadar. Aynı durumda ben olsam, öğrenilmiş dersler kitapçığıma bir madde daha ekler, bir bardak soğuk su içerdim üzerine. Taktığım takıyı geri isteyecek kadar küçültmezdim kendimi.

Ayni mantıkla, boşanan çiftlerden de takıları geri isteyelim o zaman.

Takılan takının geri istendiğini hiç duymamıştım bu güne kadar. Aynı durumda ben olsam, öğrenilmiş dersler kitapçığıma bir madde daha ekler, bir bardak soğuk su içerdim üzerine. Taktığım takıyı geri isteyecek kadar küçültmezdim kendimi.

Ayni mantıkla, boşanan çiftlerden de takıları geri isteyelim o zaman.
Altını Nisan attığı için değil , sadece altın taksın diye barisip kendine altın taktirdigi için geri isteyecek.iki konu aynı şey değil .yok öyle kimseyi enayi yerine koymak .
Sırf böle muhbabet olmasın diye ailem giremeyeceği düğüne nikahtan sonra veya nikaha yakın tarihte takı goturuyor

Eskiden yakın ama şu anda benim için bir hiç olan biriyle ilgili içimi dökmek için açtım konuyu. Ben doğuda görev yaptığım için memlekete ancak okullar kapanınca gelebiliyorum. Henüz memlekete gelmeden önce orda da çok mutlu olmadığım için sanırım biraz huysuzluk yapıyor ve arkadaşlarımdan ilgi alaka bekliyordum. Bu arkadaşım da son zamanlarda aramalarimi açmamaya mesajlarıma geç cevap vermeye başlamıştı. Bu olay iki ay civarı sürdü. Sonra ben de baktım ki hep ben arıyorum ben konuşmaya çalışıyorum aldığım cevaplar kısa kesik ne diye uğraşıyorum ki diye bu kişiyle ilişkimi kestim. Ha bu arada öyle kimseyi darladigim yoktu ama bu kişi ben aramazsam hiç arayan mesaj atan biri değildi on yıldır arkadaş olmamıza rağmen.

Her neyse buraya kadar sorun yok her şey olağan. Bu arkadaşım beni arayıp binlerce kez özür diledi nişan hazırlıkları şu bu derken bana vakit ayiramadigini barışmak istediğini vs söyledi. Hatta nişandan sonra sen gelirsin beraber üç beş gün tatil yaparız affettiriirm kendimi dedi. Ben de çok uzatmadim. Nişanı olduğu zaman altın taktım katıldim vs . Öğrendim ki gecen hafta nişani atmışlar. Bana işte nişanlısının ailesi yuzunden ayrildiklarini söyledi. açıkçası çok uzgun de sayılmazdı.

Nişanlısı artık neden bu kadar kinlendi arkadasima bilmiyorum ama bana Instagramdan mesaj atmış. İşte arkadaşımla mesajlaşmalarinin sslerini göndermiş kız demiş ki "ya barisip barışmamasi umrumda değil de çeyrek olmuş 1500 şimdi altından olmayalim özür dileyim barışayim da altın taksin bari " demiş. Ben bunu görünce gerçekten beynimden vurulmusa döndüm. Evet biraz paragozdu ama üç kurus için böyle seyler yapacağı gerçekten aklımın ucundan bile geçmezdi. Her şeyi bildiğimi söyledim biraz saydirdim ve engelledim. İnsanlari gerçekten anlamak zor ne olacak böyle bilmiyorum.
Yuhhhh😵

Bende mi sorun var acaba. Hayatımda hiç kimseye nişanda altın takmadım. Kuzenlere falan zaten babam takar. Kendim nişan yapmadım kimse de takmadı haliyle galiba ondan.

Konu sahibi bu konu beni deli etti .
Sana atılan ekran görüntülerini al şu kızın anasına at. Altınada ,altınını hemen anneme teslim edin yaz.

Sen yapamiyosan ver bana numaralarını ben hallederim .herkese de rezil et ortak arkadaşlarının hepsine gönder.ben olsam bu rezilliği Instagram storyiden mesajlarinyayinlayi altinada fesadin isi rast gitmaz diye paylaşım yaparak herkese duyururdum

Konu sahibi bu konu beni deli etti .
Sana atılan ekran görüntülerini al şu kızın anasına at. Altınada ,altınını hemen anneme teslim edin yaz.

Sen yapamiyosan ver bana numaralarını ben hallederim .herkese de rezil et ortak arkadaşlarının hepsine gönder.ben olsam bu rezilliği Instagram storyiden mesajlarinyayinlayi altinada fesadin isi rast gitmaz diye paylaşım yaparak herkese duyururdum
Arkamda sizin gibi biri olsa sırtım yere gelmezdi. 👍

Bize dee bi komşumuz buna yakın biley yapmıştı. Anneme borcu vardı ödemedi aramadı sormadı. Çok severdik. Üzüldük öyle yapmasına sinirlendik de tabi.
Bir iki sene sonra msj attı. 2.kez evleniyormuş. Özürler pişmanlıklar sevgi sözcükleri, düğünden sonra borcumu da ödeyeceğimler vs.
Kalktık gittik. Pek geleni de yoktu nikahına. İyi ki gittik kimse yoktu falan dedik. Olsun insan hata yapar önemli değiller falan havada uçuşuyor bizde 😂
Takımızı taktık annemlerle ayrı ayrı.
Daha da ne arayan var ne soran.
Son tokadı yemişiz haberimiz yok. Bi de msjı atınca üzülüp ağlamıştık.
Babam x sizi nası çarptı ama diyip kikir kikir gülüyor hala. Onun da nikaha gelmesi dışında sorun yok. 😂

Bize dee bi komşumuz buna yakın biley yapmıştı. Anneme borcu vardı ödemedi aramadı sormadı. Çok severdik. Üzüldük öyle yapmasına sinirlendik de tabi.
Bir iki sene sonra msj attı. 2.kez evleniyormuş. Özürler pişmanlıklar sevgi sözcükleri, düğünden sonra borcumu da ödeyeceğimler vs.
Kalktık gittik. Pek geleni de yoktu nikahına. İyi ki gittik kimse yoktu falan dedik. Olsun insan hata yapar önemli değiller falan havada uçuşuyor bizde 😂
Babam x sizi nası çarptı ama diyip kikir kikir gülüyor hala. Onun da nikaha gelmesi dışında sorun yok. 😂
Hee bide konusu açılınca annem diyorki
Olsun boşver yetim kız
Yetim kız dediği 40 küsür yaşında feleğin çemberinden geçmiş borç alıp vermemekten çevresinde kimse kalmamış bi tip
Babam da ananız acıdan ne dediğini bilmiyor boşverin diyor 😂😂

Hee bide konusu açılınca annem diyorki
Olsun boşver yetim kız
Yetim kız dediği 40 küsür yaşında feleğin çemberinden geçmiş borç alıp vermemekten çevresinde kimse kalmamış bi tip
Babam da ananız acıdan ne dediğini bilmiyor boşverin diyor 😂😂

Pazar pazar beni güldürdün ya Allah iyiliğini versin :D
Benim iş yerimde birimi ile haklı davası olan sonrada işten ayrılan biri vardı. Çok az kişi ile vedalaştı.
Sonra içimizden tek Bir kişiye davetiye getirmis:D
Ona düğünde altin takmış onu geri istiyor:D
Çocuk bende beni seviyo sanmıştım incindim diye geziyordu sonradan hatirlamis:D

Pazar pazar beni güldürdün ya Allah iyiliğini versin :KK70:
Benim iş yerimde birimi ile haklı davası olan sonrada işten ayrılan biri vardı. Çok az kişi ile vedalaştı.
Sonra içimizden tek Bir kişiye davetiye getirmis:KK70:
Ona düğünde altin takmış onu geri istiyor:KK70:
Çocuk bende beni seviyo sanmıştım incindim diye geziyordu sonradan hatirlamis:KK70:
Annemin yetim öksüz anlayışı farklı
Artık küçükken kim ona nasıl anlattıysa
Ne desek anlamıyor
Mesela babam da ona göre yetim öksüz niye çünkü annesi babası yok. Babamın yaşının ve anne babasının hala hayatta olmasının düşük ihtimal olmasının bi önemi yok. Hayır yaşasalar şuan belgesellere falan çıkarlar uzun yaşamın sırrı diye 😂
Annesi babası ayrı çocuklar gençler de aynı kategoride 😃
Bizim ne amaçla çağırıldığımızı anlamamız 1 yılı buldu. Onu da babam farketti.
Annem doğu karadenizli babam batı ondan zaar 🤔😃

Annemin yetim öksüz anlayışı farklı
Artık küçükken kim ona nasıl anlattıysa
Ne desek anlamıyor
Mesela babam da ona göre yetim öksüz niye çünkü annesi babası yok. Babamın yaşının ve anne babasının hala hayatta olmasının düşük ihtimal olmasının bi önemi yok. Hayır yaşasalar şuan belgesellere falan çıkarlar uzun yaşamın sırrı diye 😂
Annesi babası ayrı çocuklar gençler de aynı kategoride 😃
Bizim ne amaçla çağırıldığımızı anlamamız 1 yılı buldu. Onu da babam farketti.
Annem doğu karadenizli babam batı ondan zaar 🤔😃

Ay çok hoşsunuz ya
Bir daha yaşamamaniz dilegiyle

Ay çok hoşsunuz ya
Bir daha yaşamamaniz dilegiyle
Sağolun
yok yaşarız biz yaa . Ders almak gibi bi huyumuz yok. O yaptı ama bu yapmaz deriz. Yok ondan değildir deriz. Kalbimizi bozmayalım deriz. İşte öyle öyle yaşayıp bitircez bu hayatı inşallah 😃😃

Sana borcu olanada altın takmazsin ama

Sana borcu olanada altın takmazsin ama
Anamı zor tuttuk o takıyordu.
Yine de bi altın parasına yakın taktık o zamanın parası. Bu olaydan önce de alacağımızı istemiştik. Sonra ses çıkmayıp böyle acıklı mesaj atınca da utandık niye istedik diye mahçup olduk niyee çünkü mallık 😂
Yaa ben aslında konusahibinin arkadaşına çok kızdım iki çift laf edeyim akıl vereyim dedim de bizim olayı hatırlayınca konu dağıldı 😃

Sağolun
yok yaşarız biz yaa . Ders almak gibi bi huyumuz yok. O yaptı ama bu yapmaz deriz. Yok ondan değildir deriz. Kalbimizi bozmayalım deriz. İşte öyle öyle yaşayıp bitircez bu hayatı inşallah 😃😃

Benimde söyle bir hikayem var.
İş yerinde kendine zararı olan ama insan olarak aslinda iyi olan beni de seven bir arkadaşım vardı. Kötü gün dostudur kıymetlidir. Kardeşim evlendi amirim taki gönderdi ve bence çeyrekti
O personel amir yerine gider dolaşır takıları bırakırdı.
Gelmedi, izin dönüşü bana bende emanetin var dedi çok yoğunduk sonra bir güzel harcadı. Bende onda olduğunu biliyorum çok kırıldım diye laf gönderiyorum hatta tam hatırlamıyorum daha amir ile görülmemiştik denk gelirse gelmediniz diyeceğim fln dedim.
Kıpkırmızı oldu :D yedi tabi taki ortada yok unutturacam sanıyor.
Sonra 1 yil icinde kızı evlendi o dönem gitmemiz imkansızdi takida göndermedim gayette sebebini anladı telefon edip hayırlı olsun ama baska birsey yapamayacagiz demiştim.
Hala görüşürüz diyalog aynı takımı yürütebilir ama abimdır severim:D

Benimde söyle bir hikayem var.
İş yerinde kendine zararı olan ama insan olarak aslinda iyi olan beni de seven bir arkadaşım vardı. Kötü gün dostudur kıymetlidir. Kardeşim evlendi amirim taki gönderdi ve bence çeyrekti
O personel amir yerine gider dolaşır takıları bırakırdı.
Gelmedi, izin dönüşü bana bende emanetin var dedi çok yoğunduk sonra bir güzel harcadı. Bende onda olduğunu biliyorum çok kırıldım diye laf gönderiyorum hatta tam hatırlamıyorum daha amir ile görülmemiştik denk gelirse gelmediniz diyeceğim fln dedim.
Kıpkırmızı oldu :KK70: yedi tabi taki ortada yok unutturacam sanıyor.
Sonra 1 yil icinde kızı evlendi o dönem gitmemiz imkansızdi takida göndermedim gayette sebebini anladı telefon edip hayırlı olsun ama baska birsey yapamayacagiz demiştim.
Hala görüşürüz diyalog aynı takımı yürütebilir ama abimdır severim:KK70:
Amirden takıyı siz alsaydınız keşke onun kızının düğününde. Takmıyorum ödeştik demek var da işte yapamıyoruz biz.
Annem olsa sen git tak o utansın der 🥴

Back
X