• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altın takayım diye barışmak istemiş

Amirden takıyı siz alsaydınız keşke onun kızının düğününde. Takmıyorum ödeştik demek var da işte yapamıyoruz biz.
Annem olsa sen git tak o utansın der 🥴

Yok ya aslında iş arkadaşı evet ama hepsi ailem gibi. O an kimbilir ne oldu nereye gitti muhtemelen yine amirin abuk subuk bir talebi oldu ben ztn 2 hafta yoktum
Birde dönem olarak kimsenin taki göreceği bir dönem değildi tam seçim sonrası idi çok kötü şeyler yaşadık o ztn bizi yolda görse ağlıyordu ayrılmak zorunda kaldı hiç birimizi görmek iyi gelmeyecekti.
Bazen böyle şeyler olabiliyor ben yine mükemmel bir saflık ile kötülükten yapmadı diyorum ama tabi mukemmel safligima leke sürerek Taki fln takmadım:D

Neyse konuyu çok dağıttık bizi kimse koymadan kaçalım:D

Yok ya aslında iş arkadaşı evet ama hepsi ailem gibi. O an kimbilir ne oldu nereye gitti muhtemelen yine amirin abuk subuk bir talebi oldu ben ztn 2 hafta yoktum
Birde dönem olarak kimsenin taki göreceği bir dönem değildi tam seçim sonrası idi çok kötü şeyler yaşadık o ztn bizi yolda görse ağlıyordu ayrılmak zorunda kaldı hiç birimizi görmek iyi gelmeyecekti.
Bazen böyle şeyler olabiliyor ben yine mükemmel bir saflık ile kötülükten yapmadı diyorum ama tabi mukemmel safligima leke sürerek Taki fln takmadım:KK70:

Neyse konuyu çok dağıttık bizi kimse koymadan kaçalım:KK70:
Belki düşürmüştür diyelim 😊👍

Benimde söyle bir hikayem var.
İş yerinde kendine zararı olan ama insan olarak aslinda iyi olan beni de seven bir arkadaşım vardı. Kötü gün dostudur kıymetlidir. Kardeşim evlendi amirim taki gönderdi ve bence çeyrekti
O personel amir yerine gider dolaşır takıları bırakırdı.
Gelmedi, izin dönüşü bana bende emanetin var dedi çok yoğunduk sonra bir güzel harcadı. Bende onda olduğunu biliyorum çok kırıldım diye laf gönderiyorum hatta tam hatırlamıyorum daha amir ile görülmemiştik denk gelirse gelmediniz diyeceğim fln dedim.
Kıpkırmızı oldu :KK70: yedi tabi taki ortada yok unutturacam sanıyor.
Sonra 1 yil icinde kızı evlendi o dönem gitmemiz imkansızdi takida göndermedim gayette sebebini anladı telefon edip hayırlı olsun ama baska birsey yapamayacagiz demiştim.
Hala görüşürüz diyalog aynı takımı yürütebilir ama abimdır severim:KK70:
Amirinize deseydiniz bana takı göndermişti iz ama x getirmedi .belki başkalarına da aynı i yapiyodur haberiniz olsun diye

Benimde söyle bir hikayem var.
İş yerinde kendine zararı olan ama insan olarak aslinda iyi olan beni de seven bir arkadaşım vardı. Kötü gün dostudur kıymetlidir. Kardeşim evlendi amirim taki gönderdi ve bence çeyrekti
O personel amir yerine gider dolaşır takıları bırakırdı.
Gelmedi, izin dönüşü bana bende emanetin var dedi çok yoğunduk sonra bir güzel harcadı. Bende onda olduğunu biliyorum çok kırıldım diye laf gönderiyorum hatta tam hatırlamıyorum daha amir ile görülmemiştik denk gelirse gelmediniz diyeceğim fln dedim.
Kıpkırmızı oldu :D yedi tabi taki ortada yok unutturacam sanıyor.
Sonra 1 yil icinde kızı evlendi o dönem gitmemiz imkansızdi takida göndermedim gayette sebebini anladı telefon edip hayırlı olsun ama baska birsey yapamayacagiz demiştim.
Hala görüşürüz diyalog aynı takımı yürütebilir ama abimdır severim:D
Yanlış mı anladım bu adam amirin sizin için yolladığı emanet takıyı takmayıp harcadı mı? Bunun hırsızlıktan farkı yok bence.

Yanlış mı anladım bu adam amirin sizin için yolladığı emanet takıyı takmayıp harcadı mı? Bunun hırsızlıktan farkı yok bence.

Evet tabi ki emin değilim ama yüzde 99 diyebilirim
Bir yere kadar müdahale edebilirdim herseyi aktaramiyorum
İş ztn siyasi bağlantılar olusmus yıllarca bir arada olan defalarca küsüp defalarca barisan 2 insan son dönemde 2 yıl görüşmediler ama yine barismislar biz ztn kus olduklarina inanmamıştık
Ben söylesem e ne var unutmuştur al şu takıyi sus aa ne ayıp fln der :D
Karısını boşar bu ekibi bozamaz derdik yani iş diyorum ama daha farklı bir bağları var

Olaylarin cok pesine dusmeyen, uzatmayan kendi icinde uzulen bir insan olarak ben, o altini alana kadar hayati ona zondan ederdim:)) insani aptal yerine konulmasina katlanamiyorum. Kizin konusmasinin goruntusunu aman silmeyin, gerci onada photoshop diyebilir.. ayrdigi nisanlisi fotosop yapmaz dimi? O ihtimal de aklima geldi suan🤔🤔🤔

Eskiden yakın ama şu anda benim için bir hiç olan biriyle ilgili içimi dökmek için açtım konuyu. Ben doğuda görev yaptığım için memlekete ancak okullar kapanınca gelebiliyorum. Henüz memlekete gelmeden önce orda da çok mutlu olmadığım için sanırım biraz huysuzluk yapıyor ve arkadaşlarımdan ilgi alaka bekliyordum. Bu arkadaşım da son zamanlarda aramalarimi açmamaya mesajlarıma geç cevap vermeye başlamıştı. Bu olay iki ay civarı sürdü. Sonra ben de baktım ki hep ben arıyorum ben konuşmaya çalışıyorum aldığım cevaplar kısa kesik ne diye uğraşıyorum ki diye bu kişiyle ilişkimi kestim. Ha bu arada öyle kimseyi darladigim yoktu ama bu kişi ben aramazsam hiç arayan mesaj atan biri değildi on yıldır arkadaş olmamıza rağmen.

Her neyse buraya kadar sorun yok her şey olağan. Bu arkadaşım beni arayıp binlerce kez özür diledi nişan hazırlıkları şu bu derken bana vakit ayiramadigini barışmak istediğini vs söyledi. Hatta nişandan sonra sen gelirsin beraber üç beş gün tatil yaparız affettiriirm kendimi dedi. Ben de çok uzatmadim. Nişanı olduğu zaman altın taktım katıldim vs . Öğrendim ki gecen hafta nişani atmışlar. Bana işte nişanlısının ailesi yuzunden ayrildiklarini söyledi. açıkçası çok uzgun de sayılmazdı.

Nişanlısı artık neden bu kadar kinlendi arkadasima bilmiyorum ama bana Instagramdan mesaj atmış. İşte arkadaşımla mesajlaşmalarinin sslerini göndermiş kız demiş ki "ya barisip barışmamasi umrumda değil de çeyrek olmuş 1500 şimdi altından olmayalim özür dileyim barışayim da altın taksin bari " demiş. Ben bunu görünce gerçekten beynimden vurulmusa döndüm. Evet biraz paragozdu ama üç kurus için böyle seyler yapacağı gerçekten aklımın ucundan bile geçmezdi. Her şeyi bildiğimi söyledim biraz saydirdim ve engelledim. İnsanlari gerçekten anlamak zor ne olacak böyle bilmiyorum.
Sizde tuhafsınız yani kimse arkadaşına altın takmıyor genelde çok yakın akrabalar takıyor artık.

Öyledir. İnsanları artık tanıdım. Aylarca konuşmayıp düğüne çağırdıysa altın ve yapacağınız kalabalık için çağırmıştır. Etrafa benim çok arkadaşım var izlenimi veremediği için de sinirlenip sizi takipten çıkarmıştır. İyi niyetli düşünmeye gerek yok artık bu kişiler için.
istediniz mi altınınızı?

Eskiden yakın ama şu anda benim için bir hiç olan biriyle ilgili içimi dökmek için açtım konuyu. Ben doğuda görev yaptığım için memlekete ancak okullar kapanınca gelebiliyorum. Henüz memlekete gelmeden önce orda da çok mutlu olmadığım için sanırım biraz huysuzluk yapıyor ve arkadaşlarımdan ilgi alaka bekliyordum. Bu arkadaşım da son zamanlarda aramalarimi açmamaya mesajlarıma geç cevap vermeye başlamıştı. Bu olay iki ay civarı sürdü. Sonra ben de baktım ki hep ben arıyorum ben konuşmaya çalışıyorum aldığım cevaplar kısa kesik ne diye uğraşıyorum ki diye bu kişiyle ilişkimi kestim. Ha bu arada öyle kimseyi darladigim yoktu ama bu kişi ben aramazsam hiç arayan mesaj atan biri değildi on yıldır arkadaş olmamıza rağmen.

Her neyse buraya kadar sorun yok her şey olağan. Bu arkadaşım beni arayıp binlerce kez özür diledi nişan hazırlıkları şu bu derken bana vakit ayiramadigini barışmak istediğini vs söyledi. Hatta nişandan sonra sen gelirsin beraber üç beş gün tatil yaparız affettiriirm kendimi dedi. Ben de çok uzatmadim. Nişanı olduğu zaman altın taktım katıldim vs . Öğrendim ki gecen hafta nişani atmışlar. Bana işte nişanlısının ailesi yuzunden ayrildiklarini söyledi. açıkçası çok uzgun de sayılmazdı.

Nişanlısı artık neden bu kadar kinlendi arkadasima bilmiyorum ama bana Instagramdan mesaj atmış. İşte arkadaşımla mesajlaşmalarinin sslerini göndermiş kız demiş ki "ya barisip barışmamasi umrumda değil de çeyrek olmuş 1500 şimdi altından olmayalim özür dileyim barışayim da altın taksin bari " demiş. Ben bunu görünce gerçekten beynimden vurulmusa döndüm. Evet biraz paragozdu ama üç kurus için böyle seyler yapacağı gerçekten aklımın ucundan bile geçmezdi. Her şeyi bildiğimi söyledim biraz saydirdim ve engelledim. İnsanlari gerçekten anlamak zor ne olacak böyle bilmiyorum.
Siz de çok bonkörmüşsünüz :) nişanda çok yakın arkadaş olsanız da keşke altın takmasaydınız. (Eskiden yoktu bu nişanda takı takma olayı, şimdilerde türedi) Arkadaşınız madem bu kadar paragöz, siz de biraz yüzsüzlük edip geri isteyin ve arkadaşlığınızı tamamen bitirin derim. Böyle arkadaşlık olmaz 🙅‍♀️

Nişanlısı artık neden bu kadar kinlendi arkadasima bilmiyorum ama bana Instagramdan mesaj atmış. İşte arkadaşımla mesajlaşmalarinin sslerini göndermiş kız demiş ki "ya barisip barışmamasi umrumda değil de çeyrek olmuş 1500 şimdi altından olmayalim özür dileyim barışayim da altın taksin bari " demiş. Ben bunu görünce gerçekten beynimden vurulmusa döndüm. Evet biraz paragozdu ama üç kurus için böyle seyler yapacağı gerçekten aklımın ucundan bile geçmezdi. Her şeyi bildiğimi söyledim biraz saydirdim ve engelledim. İnsanlari gerçekten anlamak zor ne olacak b
ben nisanda taki takmak taraftari degilim nedeni ise belki gerceklesmeyecek bir evlilik icin niye altinimi heba edeyim heleki arkadasiniz sandiginiz samdigimiz vs degmeyecek insanlar icin neyseki gercek yüzünüde ögrenmis oldunuz onun sizin onda olan degerinizide Rabbim iyi insanlar cikartsin cümlemizin karsimiza amin

Back
X