• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altından Mayo

suavea

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
296
Yer
İzmir
58041317na1.jpg

63927131es3.jpg

[img=http://img300.imageshack.us/img300/1033/74016008jx6.jpg]
19004694ci2.jpg

Bununla yüzülmez yaa.Yüzerken çalarlar çırılçıplak kalırsın denizde :Roflol:

ya insanlar hakkat delirdi...bazı kişiler açlıktan ölmek üzere,bunlar altından mayo yapıp giyyolar...ALLAH'ım bu dünyada ne düşüncesiz,aptal,salak insanlar varya...

bune saçma şeydir meva_78 arkdşın dediği gibi insalar biyerlerde açlıktan sefaltten savaş veriyorlar bunlar sanki dalga geçiyorlar gereksiz insanlar gereksiz işler...

günahdır beee.
insanlar hepten şaşırmışlar. geçende tvde 1 trilyonluk altın gelinlik gördüm. kriz, açlık, sefaletle dalga geçer gibi.

şu mankenlerinin birinin şeeeyi mayodan çıkmış gözüma çarptı bu arada:)))

kiz sen diyince gözüme carpti demekki temin alici gözüyle bakmamisimsengözlerimebaksanab:utangac:

senin gözündende bisey kacmiyo tmyysengözlerimebaksanab

kiz sen diyince gözüme carpti demekki temin alici gözüyle bakmamisimsengözlerimebaksanab:utangac:

senin gözündende bisey kacmiyo tmyysengözlerimebaksanab

inanırmısın ilk orayı gördüm. valla kaçmıyo. kara kara bişey görünce dikkatimi çekti yani. altınların içinde:)))

inanırmısın ilk orayı gördüm. valla kaçmıyo. kara kara bişey görünce dikkatimi çekti yani. altınların içinde:)))

ay harikasin canim ya gece gece sayende iyi güldüm
allahda seni hep güldürsün tatlima.s.

ben göremedim kimin neyi cikmis banada söyleyin

bu arada altindan mayaoyu kim giyer ya yazik degilmi ben gider bozdurururum valla

Back
X