• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

altinkafa_17 'nin diyet günlüğü 77'den 65'e yolculuk başlasınnn :)

altinkafa_17

beqa
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
78
0
36
İstanbul
merhaba günlük.2 Nisan 2013 benim kafama dank ettiği gündür.bu sefer kararlıyım bırakmıycam bu işin peşini.son bir ayda stresten aldığım 5 kilo ile birlikte 77 olmuşum ve dün gece aldığım net kararla bugün başladım diyetime.benle birlikte olmak isteyen tüm arkadaşlarımı beklerimmm :) ilk günüm şu ana kadar iyiydi.
sabah:
2 dilim kepek ekmeği,1 yumurta haşlaması,birazcık peynir,maydonoz yedim
ara:
1 kase yoğurt ve iki galeta
öğle:
bir büyük tabak salata, yoğurt ve bir dilim kepek ekmeği
akşam:
2 patates haşlaması, ayran , domates
ve aralarda 3 fincan yeşil çay içtim bugün fena geçmedi anlayacağınız :) içim huzurlu ve az sonra yürüyüşe gideceğim :)
çok kararlıyım bu yaza 65 kilo olacağımm :16:

Son düzenleme:
merhaba günlük:) biraz kendi kendime konuşuyor gibi olacağım ama olsun :) bugün de şu ana kadar çok iyi geçti.
sabah:tam buğday ekmeği ile tost,şekersiz çay
ara:1 galeta yeşil çay
öğle:zeytinyağı ile pişmiş tavuk göğsü,bol salata,ayran
ara:yeşil çay.....
şu ana kadar menüm buydu.akşam için henüz bir fikrim yok .. emin adımlarla yola devamm:6:

Son düzenleme:
3.gün bugün :) bomba gibi devam ediyorum :) sabah kahvaltım yağsız omlet bir dilim ekmek şekersiz çay peynir

her gün çikolata yemeden duramayan ben 3 gündür ağzıma atmadım ve çok mutluyumm :16:
hala tartılmadım ama bir kaç gün daha bekleyeceğim :6:

ara öğünüm:1 galeta ve 1 elma
öğle yemeğim :1 kase çorba 2 dilim tam buğday ekmeği ve salata idi
ancak az önce annem muhallebi getirmiş onu yedim 1 porsiyon ilk kaçamağım oldu:5: telafi etmeye çalışacağım özellikle akşam çok hafif geçiştireceğim :6:

günaydın günlüğüm bu sabah tartıldım.3 günün sonunda 1 kilo gitmiş 76 olmuşum :8: bu 3 günde geceler dışında gün içinde pek açlık hissetmediğim için buna da şükür dedim :1:
az sonra kahvaltımı yapacağım 2 dilim kepek ekmeği birazcık peynir domates salatalık yemeyi ve şekersiz çay içmeyi planlıyorum.

öğle yemeğinde biraz fazla kaçırdım :17: 2 tabak kepekli makarna (domates sosu ile) 1 kase yoğurt,1salatalık biraz maydonoz..
akşam yemeğinde çok çok az yiyerek telafi etmeye çalışacağım.

Back
X