Altinlarin bir kısmı takılarım, ama kalan kısmı çeyrek ve yarım altın. Her ay da para biriktirip bir çeyrek ya da iki ayda bir yarım alırım . Altınları bankaya götürüp hesap mı artırsam diye düşünüyorum. Takilarin cogunu kullanamiyorum zaten. Altınlarını bankaya götürmeyi düşüneniniz var mı?
evde tutmayın bencede ne olur olmaz...arkadasımın evıne gırmıs gecenlerde anne kız yasıyorlardı ve zavallı yaslı annesı kıız brıgun evlenrıse dıye yıllarca bırıtkırdıgı altını caldırdı..evi hiç dagıtmamıs hırsız dedektörle bulorlarmıs altının yerını polıs alumınyım folyayay sarıp saklayın demıs altınları ne kadar dogru bılmıyorum ama bence banka en ıyısı.. bız dugun altınları için dusunmustuk kasa ama sıze kucuk kasa olur cok asırı altınınız yok kucuk kasada boş bulmak cok zor bız bulamamıstık buyuk ve ortanında kıralaarı fazla gereksız gıbı gelmıstı bıze.
Bence de kesinlikle evde tutma canım kuzenimin düğünden sonra evde kalan altınları çalınmıştı (
Neyse ki düğünde takılan altınların hepsi değildi ama 4000 liralık felan altını gitmişti sanıyorum. Sana tavsiyem bankaya yatır, işini sağlama al.