merhaba kızlar daha oncede konu acmıstım bu sefer konu şu kı bgun nısanlım bıze geldı ve dugunde takılan ufak tefek altınları annemlere verelım borca gırdıler fln dedı tamm dedım sonrada 300 lırada taksıt oderız deyınce şok oldum şöyleki bız yatak odasını 5 bın e aldık fırın bulasık mak. Camasız. Mak kucuk aletler mutfat takımı tencereler takımlar fln ve en pahalısı oldu tek borcumuz olmasın dıye bızımkıler aldı hepsını kı burada kız tarafı sadece yatak odası alır onun dısında hıc bır sey almaz ve benım taraf cok acık ellı yanı altın fln cok takarlar ve kvlerın boyle hesaplara gırmesı benım canımı cok sıkıyor sonucta onlar bızım guvencemız bıze en basta deselerdı kı sız alın odeyın deselerdı ona gore esya alırdım ama canım cok sıkıldı bu duruma ya en nefret ettıgım sey para konusudur kızlar kusura bakmayın fıyat verdım ama bunu yanlıs anlamayın bız hersey olsun borcsuz olsun dıye ugrasırken onların dusuncelerıne cok uzuluyorum herseyımı babaannem aldı deden sag olsaydı oda boyle yaprdı dedı yazık ama o kadınada herseyınden kısıp herseyımı aldı fazlasıyla aldı adaletmı bu ?