Altınlarımı borç vermeli miyim

eşiniz kredi çekip, veya bir yakın arkadaşından (makul tutarda) isteyip yardımda bulunsun.
Neden sizin altınlarınız ? ?

Eltiniz düğün sonrası yeni gelin bilezikleriyle ortalıkta dolanırken, zorunuza gitmeyecekse verin.

Kızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
Hayır.

Bu kadar cevap hayır

Sizin altınınıza güvenip mi düğün yapıyorlar ne münasebet arsa satılınca evlensin kaynınız o zaman

Niye sana borçlanıyolar? amaç millete gösterişse düğünde sahte altın taksınlar, yeni geline de para olunca sana gerçeğini alıcaz desinler kabul ediyosa gelsin. Altınlarını eltine verip kolunda görmeye razı mısın? Ben o durumda tansiyondan ölürdüm heralde hiç bi güç alamaz altınlarımı benden 😂aklın varsa vermezsin

Normalde ben de asla vermezdim ama zaten ,para yönünden eşime bağlılar eşim ne derse onu ederler arsayı satmayı eşim istedi mesela onlar karşı gelmedi,dükkan var kirada onunlada eşim ilgilenir eşimin hesaba gelir kira direkt onlara da verir kiradan, arsada alıcı çıkmadığı için satılmadı düğüne çok az kaldı eşim altım verelim deyince dona kaldım cok kararsızım bilmiyorum…
Satilmayan arsanin tapusunu üzerine al. sahibinden.comdan bak ederi nekadar. Yada araba varsa onu yapsinlar üstüne.

Back
X