Altınlarımı calan belli oldu ama ispatlanamıyor

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
60.000 lira değerinde altınlarınm çalınmıştı, bütün şüpheler deliller teyzemi gösteriyordu. Polis bile kanaat getirdi teyzm olduğuna. Bizim hiç haberimiz olmayan en az 10 tane dosyası cıktı ( polise hakaret, baskasını tehdit) Kendiside 4 ay önce gelininin altınları çalındı diye, gelininin ailesinden şikayetçi olmuş.Bizi her yerden engellemiş , hiç bi şekilde cevap vermiyor, poliste siz hiç bişey yapmayın dedi gerçekten ilgileniyorlarr,

Teyzenin olduğu kesin ama delil bulamıyoruz dedi polis, öyle çirkef biri ki işin içinden sıyılır, hiç bişeyden korkusu yok bu kadının dedi. Kameralarda parmak izinde çıksa savunucu bi açıklama yapsa sıyırır dedi. Mesela ben orayı sildim oradan kalmıştı parmak izi dese gibi.. Şimdi bu olay böylece kapanacakmı hiç ispatlananamayacak mı? Avukata gideyim desem beş kurıs param yok , eşi polis olanlar ya da böyşe bi olay yaşayanlar yardımcı olabilir mi ne olur bi yol gösterin:(

Direk kanıt olmadığı sürece nasıl kanıtlayacaksınız ki mahkemede?

“Telefonlarımızı açmıyor” mesela yeterli bi kanıt değil, 10 farklı dosyası olması da.. malesef böyle şikayet edebileceğiniz elinizde hiç bir kanıt yok gibi duruyor. Anca siz yokken eve girip çıktığı bir şekilde kanıtlanırsa ama sanırım apartmanda kamera yok.

Kendinizi çok yıpratmamaya çalışın haram para kimseye hayır getirmez

valla akrabaniz eve girip çıkan biri olmasa kanitlanirdi da. polisler haklı. davayi kaybedip bide üstüne tazminat odeseniz teyzeye daha çok koyar.
hakim insiyatif kullanamaz ki parmak izi var diye.

ne deyim kör seytanlarindan bulsunlar. Allah yardımcınız olsun.

Anca altinlarin onda bulursaniz ispat olur. Bilezik falan seklimde miydi. Teyzenizle gorusuyor musunuz normalde. Takip edip banka kasasinda falan sakliyor mu onu bilmek lazim. Kuyumculara sorup teyzeniz altin bozdurmuş mu onu ogrenmek lazim. En azindan bozdurabilecegi kuyumculari dolasip resmin gosterip sorun. Ipucu kayalarsaniz kamera kaydiyla ispatlanir

Baro ücretsiz avukat vermiyor mu böyle durumlarda hic bilgim yok ama arastırsanız😟
Evde kamera falan olmadıgından ispatı zor ama ins cözülür🙏🏻

60.000 lira değerinde altınlarınm çalınmıştı, bütün şüpheler deliller teyzemi gösteriyordu. Polis bile kanaat getirdi teyzm olduğuna. Bizim hiç haberimiz olmayan en az 10 tane dosyası cıktı ( polise hakaret, baskasını tehdit) Kendiside 4 ay önce gelininin altınları çalındı diye, gelininin ailesinden şikayetçi olmuş.Bizi her yerden engellemiş , hiç bi şekilde cevap vermiyor, poliste siz hiç bişey yapmayın dedi gerçekten ilgileniyorlarr,

Teyzenin olduğu kesin ama delil bulamıyoruz dedi polis, öyle çirkef biri ki işin içinden sıyılır, hiç bişeyden korkusu yok bu kadının dedi. Kameralarda parmak izinde çıksa savunucu bi açıklama yapsa sıyırır dedi. Mesela ben orayı sildim oradan kalmıştı parmak izi dese gibi.. Şimdi bu olay böylece kapanacakmı hiç ispatlananamayacak mı? Avukata gideyim desem beş kurıs param yok , eşi polis olanlar ya da böyşe bi olay yaşayanlar yardımcı olabilir mi ne olur bi yol gösterin:KK43:
Öbür konunu da okumuştum çok üzülmüştüm. Dava açsanız da sonuçlanmaz yıllarca ertelenir durur, elinizde bir kanıt da yok malesef o çaldı biliyorum demekle mahkeme hüküm vermez :( bir şahit lazım, komşulardan gören duyan yok mu teyzenizi eve girip çıkarken? Şahit ve bir de somut delil yeterli olur. Kamera kaydı parmak izi gibi.
Ağlayanın malı gülene yar olmaz merak etme, kötüler için cehennem iyi ki var.

Diger konuyu okudum. Anormal harcamalri varmis. Siz yine dava acin. Bu harmalarinin kaynagini falan sorar en azindan mahkeme. Iyi bir avukatla cozulebilir. Mahkeme karariyla kuyumculardan kamera kaydiyla aranabilir falan. Asla pes etmeyin

Umutsuz olup dava acmamazlik yapmayın sakin. Kuyumcular araciligiyla ispat olur bence. Ama bunlar icin mahkeme karari gerekir. Polis kendi arastirmaz diye dusunuyorum. Onlarin kamerasi var kuyumcularin. Sizin bilezikte bellidir illa resmi vardir. Miktarda benzer olunca bir sonuc alinabilir. Yeter ki pes etmeyin.

Hatta akrabalara polis ipucu yakaladi diye yayin. Teyzeniz diye yaymayin. Yakinda tutuklama olacak ipucu yakalamislar.tek bir sey bekliyorlar falan diye yayin herkese. Kendinizi de inandirin bu sekilde daha inandirici olsun.

Back
X