Altınlarımı calan belli oldu ama ispatlanamıyor

Altınlardan ses yok sanırım arada girip okuyorum
Keşke teyzeyi ilk baştan çalındığında uyandırmasaydınız sanki başkasından şüpheleniyor gibi yaklassaydınız verdiği tepkileri anlardınız suç üstü olurdu
Yalan beyanda bulundu ve yalanı açığa cıktı, dosya savcılığa gönderilmiş bakalım daha neler olacak, aşırı bunalıma girdim siteye bile giremiyorum. Çok bunalıyorım

Aşırı bunalımdayım arkadaşlar, utanmadan adi kadın iftira atar gibi yalan beyanda bulunuyor, inşaallah bunları kanıt kabul ederler:( Ben çok kötüyüm

Aşırı bunalımdayım arkadaşlar, utanmadan adi kadın iftira atar gibi yalan beyanda bulunuyor, inşaallah bunları kanıt kabul ederler:KK43: Ben çok kötüyüm
Ne diyeceğimi bilmiyorum 😕
Kendinizi daha fazla üzmeyin hasta olursunuz sağlık ta önemli helal para inşallah çıkar
O kadını da Allah ıslah eylesin yaptığını çeksin

60.000 lira değerinde altınlarınm çalınmıştı, bütün şüpheler deliller teyzemi gösteriyordu. Polis bile kanaat getirdi teyzm olduğuna. Bizim hiç haberimiz olmayan en az 10 tane dosyası cıktı ( polise hakaret, baskasını tehdit) Kendiside 4 ay önce gelininin altınları çalındı diye, gelininin ailesinden şikayetçi olmuş.Bizi her yerden engellemiş , hiç bi şekilde cevap vermiyor, poliste siz hiç bişey yapmayın dedi gerçekten ilgileniyorlarr,

Teyzenin olduğu kesin ama delil bulamıyoruz dedi polis, öyle çirkef biri ki işin içinden sıyılır, hiç bişeyden korkusu yok bu kadının dedi. Kameralarda parmak izinde çıksa savunucu bi açıklama yapsa sıyırır dedi. Mesela ben orayı sildim oradan kalmıştı parmak izi dese gibi.. Şimdi bu olay böylece kapanacakmı hiç ispatlananamayacak mı? Avukata gideyim desem beş kurıs param yok , eşi polis olanlar ya da böyşe bi olay yaşayanlar yardımcı olabilir mi ne olur bi yol gösterin:KK43:
polis sizi aydınlatamaz.. Hukuk müdavimlerine sorucaksın polis delil toplar savcıya teslim eder savcı araştırma yapar hakime bırakır.. hakim kararı delillere ve yasa ya göre karar verir. çok iyi savunma yapmalısın bence

Kardeşim kaybolmadı canm, teyzemi polis çağırmış, ifadeye gelmemiş, işten rapor almış , polis ifadeye zorla getirdi, yalan beyanda bulundu ve yalan ifadesi ispatlandı sonuç ne olur acaba bu delil sayılmaz mı
Bence delil sayılır. Polis de zaten onun yaptığı konusunda hemfikirmis, yapmamış olsa yalan ifade vermez ve zaten geçmişi de temiz olmadığı için sonuç alınır diye düşünüyorum. Yani normal şartlarda alınması lazim ama ülkemiz şartlarını düşününce çok kesin bir şey söyleyemiyor insan. Dualara inanır mısın bilmiyorum canım ama ben böyle durumlarda hep dua okurum. Kayıp için dualar da var. Kaybettiğim her şeyi buldum bugüne kadar. İçini ferah tutmaya çalış kendini sıkma er ya da geç ortaya çıkacak bence. İş ciddiye binince içeri girmekten korkup itiraf eder belki. Keşke en başında daha soğuk kanlı davranıp onun yaptığını anladığını belli etmeseydin. Evine girip çıkma şansın olurdu aran bozulmasaudi ve evine ses kayıt cihazı falan koyardın

Diger konunuzu da okumuştum ara ara bakıyordum sonuc ne diye, cok uzuldum

Helal para bagdattan doner sozu, ınsallah Burda devreye girer ve Alinterinizi geri alırsınız
Veya el surenler ciddi ceza alır.

Back
X