altınnnn:))

Arkadaşların dediği gibi isciliksiz bilezik al ve enli olsun en aşağı 15 gram olsun buda tanesi 2 2.5 bin TL eder ayrıca kalın takı seti al yuzugunde kalın olsun saatin zaten genelde altın kaplama olur ama hakiki altın olsun dersen o da bayağı para tutar. Bileziklerin 22 veya 24 ayar al 14 18 hediyelik sakin yanından geçme durumları iyiyse yüklen ama fena değilse yazık kız fazla yüklenme daha düğünü gelinliği abiyesi felan var çarşıya cikilcak ay anlatinca ben yoruldum

Satacaksın madem Burma al eğer Takı seti almayı da düşünüyorsan vazgeç çünkü acayip derecede zarar ediyorsun yerine beşi birlikler var hem şık hem de daha az zarar ediyor ben sattım biliyorum ve ne olursa olsun 14 18 ayar alma 22 ayar al

Ya da bak ne diyeceğim burayı görse de laf Boşa gitmese
Birileri gibi istemiyorum ben altın de
Sadece 100 gram gerdanlık Alll :)

En guzeli. Cift burgu veya uclu burgu bılezık. Ben 18 tane yaptırdım 22 ayardan. Satarkende ısciliği yok ya, cok zararı olmuyor. Takı setı de muhakkak ayarını yuksek tut.

Onlara ne ki?
Altınlar gelinle damadın olmayacak mı? İster satarlar, ister atarlar
orası öyle olmuyor valla
belkı damat o altınlarla iş kuracak veya düğün için borç yaptı borcunu kapatacak
gelin ne dicek hayır alamazsınız benden altınlarımı ben kk de akıl almıştım kuyumcuda değeri yüksek altın hangisidir
bunu öğrenmiştim ben bozdurucam altınları bozmak benim hakkım senin değil mi dicek

En guzeli. Cift burgu veya uclu burgu bılezık. Ben 18 tane yaptırdım 22 ayardan. Satarkende ısciliği yok ya, cok zararı olmuyor. Takı setı de muhakkak ayarını yuksek tut.
18 tane mi yaptırdın maşallah sana gramları ne karardı ?? Ben de 6 tane yaptırdım diye kendime yükleniyordum !!

Tamam işte aynı şeyi diyoruz
Damadın ne yapacağına annesi babası karar veremez.
Ailesinin haberi var mı demiştiniz ya önceki mesajda
Olsa ne farkeder olmasa ne farkeder
O altını oğullarına hediye ediyorlar sonuçta, bitti gitti, gerisi onları ilgilendirmez. Oğlu ister iş kurar, ister borç öder, ister balayına gider hepsini orda yer. Onlara ne?

neden annesi babası karar veremiyormuş
pardon ama düğünü erkek tarafı yapıyor kız tarafı değil
dolayısıyla tüm masrafı damat tarafı ödüyor
valla altın meraklısı bi gelin olacaklarından haberi olsa çok şey fark eder
hangi aile altınları oğullarına hediye ediyo

ne hallere gelmiş evlilik yahu

Altınlar takılınca yeni evlenen ailenin olmuyor mu?

Cem Yılmaz'ın dediği gibi evlilik programı değil tapu ve kadastro. Tek sorulan evin var mı araban var mı?
Gerçekten evlilikler ne hallere gelmiş
Gençler ne hallere gelmiş
Bizim iki gelinimiz var bunları hiç duymadım. Dert hep "aman çocuklar mutlu olsun da" ya da dünğrlerin birbirine "aman kendinizi zorlayamayın gücümüzün yettiği kadar" laflarıydı.
Bana çok garip geliyor bunlar. Eve gelin mi girecek düşman mı belli değil. Rabbim uzak etsin.

gelin daha düğün olmadan evlenmeden altınların derdine düşmüş
siz hangi yeni evlenen aileden söz ediyorsunuz

sizi ayakta alkışlıyorum
helal olsun valla
eli öpülesi kadınsınız
şimdiki evlilikler ne koparırsak kardır hesabına dönmüş
bence geline birde hesap makinası yok yok çelik kasa da takılmalı

sizi ayakta alkışlıyorum
helal olsun valla
eli öpülesi kadınsınız
şimdiki evlilikler ne koparırsak kardır hesabına dönmüş
bence geline birde hesap makinası yok yok çelik kasa da takılmalı

Yok estağfurullah sıradan biriyim ancak Allah'ıma bin şükür hiç küçük hesapların adamı olmadım. Olmayı da nasip etmesin Rabbim.
Aileler zaten ellerinden geleni yaparlar bu durumlarda, sömürmek neden?
Ya da aile evladına bir şey almak istemiyor, almasın. Gönülsüz verilen şeyin hayrı dokunmaz ki zaten.
İnsanlar çok değişik.

inanın küçük hesapların adamı olanlar o kadar değersiz kıymetsiz oluyor ki acıyorum onlara
böyle hesapların peşinde olanların sonları da boş
evliliklerin artık neden sürmediğini şimdi çok daha iyi anlıyorum

Bazı yorumları okurken Allah gözünüzü doyursun dedim içimden. Evlilik değil ticaret mübarek. Değerli olucaz diye üzerinde fiyat etiketiyle gezecek nerdeyse bazı insanlar. Ver parayı, al kızı. Kimi bunu şan şeref olarak görüyor. Bense, bir insanı bu kadar mallaştıran, bu kadar aşağılayan başka bir şey daha olamaz diye düşünüyorum açıkçası.

Katılıyorum.
Servet düşmanı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…