- Konu Sahibi meral asya
-
erkek tarafı gelinlerinin bu altın merakından düğünden sonra bozduracağından haberdar mı acaba
Ya da bak ne diyeceğim burayı görse de laf Boşa gitmesekızlar ya butun kadınlar altından anlıyor ben tek mı analamıyorum ya haftaya altın almaya gıdcz nısanlımın aılesıyle be secıcem altınalrı ıstedgm hangısıyse onu alcaklar ama ben sadece goruntusune bakıyorum ama pahalı olmasını da ıstyorum altın yuzuk alırken nasıl ve nelere bakmam gerekıyor onerılerınız beklıyorum pahalı parcalar secmek ıstyoorum dugunden sonr satcm hemn cunku
orası öyle olmuyor vallaOnlara ne ki?
Altınlar gelinle damadın olmayacak mı? İster satarlar, ister atarlar
18 tane mi yaptırdın maşallah sana gramları ne karardı ?? Ben de 6 tane yaptırdım diye kendime yükleniyordum !!En guzeli. Cift burgu veya uclu burgu bılezık. Ben 18 tane yaptırdım 22 ayardan. Satarkende ısciliği yok ya, cok zararı olmuyor. Takı setı de muhakkak ayarını yuksek tut.
Tamam işte aynı şeyi diyoruzorası öyle olmuyor valla
belkı damat o altınlarla iş kuracak veya düğün için borç yaptı borcunu kapatacak
gelin ne dicek hayır alamazsınız benden altınlarımı ben kk de akıl almıştım kuyumcuda değeri yüksek altın hangisidir
bunu öğrenmiştim ben bozdurucam altınları bozmak benim hakkım senin değil mi dicek
neden annesi babası karar veremiyormuş
pardon ama düğünü erkek tarafı yapıyor kız tarafı değil
dolayısıyla tüm masrafı damat tarafı ödüyor
valla altın meraklısı bi gelin olacaklarından haberi olsa çok şey fark eder
hangi aile altınları oğullarına hediye ediyo
ne hallere gelmiş evlilik yahu
neden annesi babası karar veremiyormuş
pardon ama düğünü erkek tarafı yapıyor kız tarafı değil
dolayısıyla tüm masrafı damat tarafı ödüyor
valla altın meraklısı bi gelin olacaklarından haberi olsa çok şey fark eder
hangi aile altınları oğullarına hediye ediyo
ne hallere gelmiş evlilik yahu
Cem Yılmaz'ın dediği gibi evlilik programı değil tapu ve kadastro. Tek sorulan evin var mı araban var mı?
Gerçekten evlilikler ne hallere gelmiş
Gençler ne hallere gelmiş
Bizim iki gelinimiz var bunları hiç duymadım. Dert hep "aman çocuklar mutlu olsun da" ya da dünğrlerin birbirine "aman kendinizi zorlayamayın gücümüzün yettiği kadar" laflarıydı.
Bana çok garip geliyor bunlar. Eve gelin mi girecek düşman mı belli değil. Rabbim uzak etsin.
sizi ayakta alkışlıyorum
helal olsun valla
eli öpülesi kadınsınız
şimdiki evlilikler ne koparırsak kardır hesabına dönmüş
bence geline birde hesap makinası yok yok çelik kasa da takılmalı
Hem tuhaf hem de çok itici buldum...Bu durumu tuhaf bulan baska kimse yok mu? Bir sure sonra bu adamla evleneceksiniz. Onun ailesi sizin aileniz olacak. Iyi gunde kotu gunde birbirinize destek olacaksiniz. Ve siz su anda altin alisverisinde en pahali parcalari nasil bulurum diye dusunuyorsunuz.
Cem Yılmaz'ın dediği gibi evlilik programı değil tapu ve kadastro. Tek sorulan evin var mı araban var mı?
Gerçekten evlilikler ne hallere gelmiş
Gençler ne hallere gelmiş
Bizim iki gelinimiz var bunları hiç duymadım. Dert hep "aman çocuklar mutlu olsun da" ya da dünğrlerin birbirine "aman kendinizi zorlayamayın gücümüzün yettiği kadar" laflarıydı.
Bana çok garip geliyor bunlar. Eve gelin mi girecek düşman mı belli değil. Rabbim uzak etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?